יש היום בפנאי פלוס כתבה על הסיכסוך

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif לא יודע נשמה אני עובד

שאני אדע מתי זה בידיוק אני כבר יוכל לדעת אם כן ... כפרה עליך :)

ema67

New member
מיכה

אני חיפאית שעוסקת בין היתר במאבקים שונים (באופן פרטי)של עובדים במעסיקים. ממרום גילי (39)הייתי שמחה אם היית מעביר למאיה את המסר הבא יש הרבה מאוד אנשים בארץ שעברו "סרטים" דומים למה שהיא עברה ורובם שתקו או גילו פירצה החוצה לאחר יותר מדי שנים.. החוזה הכוחני של רוברטו והתבטאויות השובניסטיות והבלתי ברורות שלו,רק מחזקות את הדעה שלי שמי שיצא הכי "גבר" בסיפור זו מאיה. אין לי ספק שצריך המון אומץ וביצים ואין לי ספק שהיא תצליח בלעדי הכלומניק הזה.. מדובר בניצול. בכול מקרה ,ואני לא יודעת אם תוכל לעזור יש לי שירים שיכולים להתאים למאיה ואשמח להעביר לה אותם. האם יש אופציה להעביר לה את המסר ?

יש אופציה אני ידפיס את המסר

לגבי השירים יש אפשרות תעבירי לי אותם למספר ICQ:285084413 ואני יצרוב לדיסק ןיעביר לה במפגש.

ema67

New member
מיכה המון תודה

מדובר על מילים לשירים להעביר לך לico או שאפשר דרך המסר שלך לצרף קבצים ? אין לי uco פשוט.. ותודה.

חברה קבלתי הצעה לגבי מקום המפגש

ליטל הציעה הצעה כזו:המפגש יתקיים אצלה בבית שלה לדעתי זה רעיון מצוין צריך רק לחכות לראות מה מאיה תגיד בכל אופן אמח לשמוע מה אתם אומרים על זה.

../images/Emo45.gifיש לי שאלה

קוראים לי איזבל, אני לא יודעת אם אתם מכירים אותי כי לא הייתי רושמת הרבה בפורום. אני מאוד אוהבת את מאיה ומעריכה אותה על מה שעשתה, אני עוקבת אחרי כל העדכונים שיש לגביה, קוראת תמניד את כל ההודעות בפורום אבל לא רושמת כי אין לי כל כך זמן להיתכתב בגלל שיש לי מלא מלא אבל מלא שיעורי בית ועבודות ומבחנים וכמעט אין לי זמן במחשב. אבל אני מאוד רוצה להגיע למפגש. זה שאני לא רושמת בפורום מונע ממני להגיע לפגישה? אני אוכל להגיע??? בבקשה...!!!

אני ממשששש

ישמח אם זה יהיה בבית שלי כי זה יכול להיות הרבה יותר טוב מכל מקום ציבורי.זה יהיה יותר אינטימי ומאיה תרגיש יותר נוח להישאר יותר זמן איתנו מאשר במקום ציבורי שיש בו המון אנשים.... אז נחכה להחלטה של מאיוש....

למעלה