יש המון רשומות טובות בתפוז

ואני אוסיף ואומר

שלא מדובר כאן בסתם שיקול דעת מוטעה של העורכים. מדובר פה ברשע לכל הדעות! בטיזר שפירסמתם בעמוד הראשי הרשומה הזאת נשמעת כל כך מושכת! ערסים עב"מים אלוכוהול וילדות בנות 14 - כל הדברים שאני הכי אוהב!

בדיוק זה.

זה בדיוק בגלל זה. בגלל שזה יעצבן כמה אנשים. חלק על התוכן, חלק על הקידום של הפוסט. לא יודע אם "רשעות" זהו המילה הנכונה, אבל אם להשרדות זה עובד, אז למה לא לבלוג?
האמת, אחד משורשיי הבלוג זה לכתוב מה קרה לך. מה עבר עליך. "יומני היקר" שכזה. בלי לנסות להרשים, לרגש, רק להוציא את זה החוצה ולכתוב. זה בדיוק מה שהילדה הזו עושה, לדעתי.

אה,

אבל זה בסדר לקדם רשומה מנצנצת על משחק כדורסל דימיוני של 'נבחרת החלומות [איזו יומרנות!!] של הבלוגיה'?! זה עמוק אפילו פחות!

אבל על זה אני בידיוק מדבר

זאת לא הפעם הראשונה שמקדמים רשומות מגוחכות (במובן השלילי של המילה)

../images/Emo45.gif

ועוד בעבר קודמה רשומה מאותו בית יוצר על נבחרת החלומות של הכדורגל של הבלוגיה... אין רגע דל לספורטאים הלאומיים שלנו, במיוחד כשהם צריכים ללמוד ספורט שונה כל פעם מחדש. עם זאת, כנראש שיש דברים שלעולם לא ישתנו...

וחבל,

כי אני אישית כבר בכלל לא קוראת את הרשומות שמקודמות. אני לא סומכת על העורכים שהם באמת בוחרים רשומות ראויות... לא שיש לי בעיה עם זה שאנשים כותבים שטויות. גם אני כותבת שטויות לפעמים, אבל השטויות שלי לפחות לא מגיעות לראשי, ולגמרי בצדק.

לא נכון

בדרך כלל הרשומות שמקודמות הן טובות. הבעיה היא כשמקדמים רשומות גרועות במיוחד, שתופסות מקום לרשומות טובות אחרות.

הנה:

היינו בקן במסיבתפיג'מות והיה פעולה ואז שיחקנו ואז כאילו כולם הלכו לישון אבל אני לא הלכתי לישון כי כולם הלכו לישון ואני לא הלכתי לישון. ושתיתי בירה והמדריכה לא תפסה אותי כי שתיתי בירה והמדריכה לא תפסה אותי כי שמתי את זה מתחת לחולצה. והם הפחידו אותנו שיש עבמים אבל אין עבמים אבל הם הפחידו אותנו וזה היה מפחיד כי כאילו פחדנו ואז מישהו כיבה את האור וזה היה מפחיד כולם צרחו כי הם צרחו וזה היה קטעים. איזה קטעים זה היה. ועכשיו השכן שלי הזמין פיצה והוא שאל אותי אם אני רוצה פיצה ואני רוצה פיצה אז אני באה אליו. אז אני מפסיקה לכתוב כי אני עוזבת את המחשב בשביל ללכת אליו לאכול פיצה. כי הוא הזמין פיצה. תימצות התגובות: "מה את שותה בירה? את בת 14! ואת עוד מתגאה בזה?? בושה מה שקורה במערכת החינוך שלנו! ואחר כך מתפלאים שממוצע הציונים במתמטיקה הוא 67!

טל לוין

New member
טוב - כאמור הרשומה נמחקה

ככה שכרגע זה לא רלוונטי... ואני כן חושבת שאנחנו מקדמים רשומות טובות רק בהרבה מקרים יש ויכוח בין הבלוגרים על מה זה בדיוק רשומה טובה. לצערי לא נוכל תמיד לרצות את כולם...

למעלה