יש המון רשומות טובות בתפוז

טל,

נכון שיש רשומות שבעייני יכולות להחשב כגרועות ובעייני אחרות גאוניות, אבל יש גבול...

טל לוין

New member
אני חייבת להודות

אני אפילו לא בטוחה על איזו רשומה אתם מדברים - כי היא כרגע מחוקה ואין לי אפשרות לקרוא אותה. לדעתי מדובר ברשומה שקודמה בעמוד הבית, שם השיקולים הם מעט שונים מהקידומים של הבלוגיה

עקרונית,

השרשור הזה התחיל כתהיה למה קודמה הרשומה על מעלליהם של חניכי תנועת נוער כלשהיא [תודה לאל שאני בוגרת בני עקיבא...], אבל אני שאלתי מי, לכל הרוחות, קידם את הרשומה המנצנצת ההיא על משחק הכדורסל הדמיוני של "נבחרת החלומות של הבלוגיה". זה לא משהו אישי נגד הכותבת, פשוט השיקולים שלכם לא ברורים לי לגמרי. באמת שהייתי בשוק כשראיתי את זה שם!

רגע רגע, מה בדיוק הפריע לך ?

אם איני טועה אני אפילו כיכבתי שם, אני לא בטוח, אך נדמה לי שרק רשומת נבחרת אחת ראיתי ואם בזו מדובר אז באמת למה זה צריך להפריע ? היית בשוק ?! זה לא אישי נגדי נכון ? אני שחקן לא רע ... מעניין מה מעסיק בלוגרים.

שמואל יקירי, קרא תגובה שלי למטה

ואיך אומר האיש שלי והקנאים ימשיכו לקנא ולחיות יום מקסים אוהבת מוזהבת

Tali1912

New member
../images/Emo45.gif

צודקת בקשר לרשומה התמוהה הזאת נבחרת החלומות של הבלוגיה. גם אני לא הבנתי את הקידום ההזוי הזה. ובכלל כמו ששוקלים על ביטול "בול העורך" כמו שטל אמרה בבלוג טי וי צריך לבטל גם את הרשומות האהובות, גולשים ממליצים כי יש להם אותו אפקט כמו בול העורך.

GILADOS

New member
לא יודע מה היה ברשומה, אבל על כל דבר אפשר להתווכח. ויותר מזה, אין דבר בעולם שאפשר שלא להתווכח עליו.

ברור,

א. אם כל מה שאתה מעוניין בו הוא ויכוח, בלי תוצאות. ב. אם אתה מוכן להתעלם מראיות ועובדות, רק כדי להמשיך להתווכח.

לא! אני לא מסכים איתך!

כל הטענות שלך הן שטויות גמורות!

מה שמחייב אותי להתווכח חזרה כמובן

אלא שאני יודעת שהן לא ולכן אני לא מתווכחת. אם אני לא מתווכחת, האם זה אומר שהן כן? אם זה אומר שהן כן, אני שוב מתווכחת שהן לא? ואז זה אומר שהן כן? לא יוצאים מהשטויות האלה, אלא אם כן פלספנות-פלצפנית קונה לך אוכל במכולת.

מה שאני אוהב אצלך

זה שאת יודעת שיש גבול מאוד דק בין פילוסופיה לפלצפנות. רוב האנשים חוצים את הגבול הזה בלי לשים לב, את מודעת לו

צוהרים טובים לכולם

תודה לעכבר הכחול ולשמואל ולכולם שהולכים בנתיבי האהבה, מכבדים החלטות של אחרים ותודה להנהלה שבחרה את הרשומה שלי כמומלצת. לא יודעת על מה המהומה והמריבות גברות נכבדות למה אתם חושבות שהרשומה הזויה, למה אתם לא מפרגנות, ולא מכבדות? זו רשומה שמפרגנת לבלוגרים נכתבה באהבה, והרבה שעות זמן הושקעו כולם אהבו כולל ההנהלה ורק אתן לא? פלא, אל תיכנסו אל תקראו, ולכן חפשו רשומות אולי יותר מענינות יפות או השד יודע מה. תלמדו לכבד החלטות אחרות מבלי לפגוע להכאיב או להציק ולמי שלא מבין איזו רשומה להלן הקישור יום מקסים לכולם http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1210222 מוזהבת

אני לא חושבת שהבנת.

אין כאן לאף אחד שום דבר נגדך. חס וחלילה! בואי נגיד שכשאני נכנסת לרשומה שמקודמת לראשי, זה לא מה שאני מצפה למצווא בה, זה הכל. בדיוק כמו שאני לא מצפה שרשומות שלי מהסוג הזה יגיעו לראשי. שוב - שום דבר נגדך, רק תהיה על השיקולים של המערכת. [והפוסט ההוא היה סתם דוגמא, יש עוד הרבה כאלה]

למעלה