מזל טוב!!! אז נתראה שם! ומירי - אני מקווה מאוד לראות גם אותך מודיעה הודעה כזו בפורום בהקדם...
D dorin276 New member 21/7/06 #14 מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif אז נתראה שם! ומירי - אני מקווה מאוד לראות גם אותך מודיעה הודעה כזו בפורום בהקדם...
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif אז נתראה שם! ומירי - אני מקווה מאוד לראות גם אותך מודיעה הודעה כזו בפורום בהקדם...
ק קיפי ציפי New member 21/7/06 #15 באר שבע וסכם הסכם שלי 794 וכנראה שיש סיכוי להתקבל מרשימת המתנה אז אל תדאגו ממתינים!
A ahrkht New member 21/7/06 #16 קצת באיחור, אבל מזל טוב בהיותי במצב של המתנה רציתי לדעת אם קיבלת מכתב המציין שאת בהמתנה, או שמא המעבר היה חלק ממצב של בטיפול למצב של קבלה? תודה
קצת באיחור, אבל מזל טוב בהיותי במצב של המתנה רציתי לדעת אם קיבלת מכתב המציין שאת בהמתנה, או שמא המעבר היה חלק ממצב של בטיפול למצב של קבלה? תודה
ק קיפי ציפי New member 21/7/06 #22 לא קיבלתי מכתב על המתנה אבל מלכה אמרה שיכולתי לקבל, לא יודעת למה לא קיבלתי
M morancho1 New member 21/7/06 #17 מזל טוב מתוקה!!!!!! כל כך שמחה בשבילך! בהחלט אפשר לומר שאת ראוייה ללמוד רפואה אחרי שהשקעת כל כך הרבה ופשוט מגיע לך שיהיה לך המון בהצלחה בב"ש, נראה לי תהיה לכם אחלה שכבה...
מזל טוב מתוקה!!!!!! כל כך שמחה בשבילך! בהחלט אפשר לומר שאת ראוייה ללמוד רפואה אחרי שהשקעת כל כך הרבה ופשוט מגיע לך שיהיה לך המון בהצלחה בב"ש, נראה לי תהיה לכם אחלה שכבה...
א אביביאן New member 21/7/06 #19 מזל טוב!!! נתראה שם! מירי, כולנו מחכים כבר לשמוע שהתקבלת. נו כבר!!!!
ק קיפי ציפי New member 21/7/06 #21 תודה../images/Emo13.gif וגם לך! אני בטוחה שגם לך יסתדר בסופו של דבר כמו שאת רוצה
M morancho1 New member 21/7/06 #23 התכוונת לשרשר אליי? דברים הסתדרו בשבילי בדיוק כפי שרציתי, וסוף סוף התקבלתי לת"א .. איזה פורום מגניב אנחנו, תראי איזה אחוז מתקבלים גבוה!
התכוונת לשרשר אליי? דברים הסתדרו בשבילי בדיוק כפי שרציתי, וסוף סוף התקבלתי לת"א .. איזה פורום מגניב אנחנו, תראי איזה אחוז מתקבלים גבוה!
O oPYlaLa New member 23/7/06 #29 כן, אליך מורן ראיתי שהסתדרת, כל הכבוד לך!!!למרות שקיוויתי שנלמד יחד בבאר שבע אבל בהצלחה בתל אביב!
M morancho1 New member 24/7/06 #31 ב"ש מדהימה, ואני מכירה הרבה אנשים מדהימים שילמדו שם...אבל בסופו של דבר הנוחות קבעה אצלי.. אני מאחלת לך המון הצלחה והרבה כייף עם החבר'ה הנהדרים שילמדו איתך!
ב"ש מדהימה, ואני מכירה הרבה אנשים מדהימים שילמדו שם...אבל בסופו של דבר הנוחות קבעה אצלי.. אני מאחלת לך המון הצלחה והרבה כייף עם החבר'ה הנהדרים שילמדו איתך!