יש חדשות לגבי מסדר החולים?

בטיני,ויראנק והפולקה דוט

אני לא יכול לחתום על זה אבל נראה לי שבטיני משרת נאמנה את המטרה של ויראנק (ניצחון שביעי במלך ההרים). הוא אוסף נקודות כדי שלא ילקחו ע"י רוכב אחר שיכול להתמודד עם ויראנק. לויראנק תהיה קבוצה תומכת מאוד בהרים. בטיני, מרקאדו ודופו (ידידו מתקופת פודינג). בנתיים הם מרוויחים את הפרסים היומיים על המנוקדת, מה רע? ואתה יודע מה? אם בטיני יתברר כמועמד למנוקדת אני לא אפיל לסת נדהמת. בוטרו וז'ז'א גם לא היו מטפסים טהורים.

בטיני,ויראנק והפולקה דוט

אני לא יכול לחתום על זה אבל נראה כאילו בטיני משרת נאמנה את המטרה של ויראנק (ניצחון שביעי במלך ההרים). הוא אוסף נקודות כדי שלא ילקחו ע"י רוכב אחר שיכול להתמודד עם ויראנק. לויראנק תהיה קבוצה תומכת מאוד בהרים. בטיני (הוכיח עצמו לפני שנה) , מרקאדו(היורש?) ודופו (ידידו מתקופת פודינג). בנתיים הם מרוויחים את הפרסים היומיים על המנוקדת, מה רע? ואתה יודע מה? אם בטיני יתברר כמועמד למנוקדת אני לא אפיל לסת נדהמת. בוטרו וז'אז'א גם לא היו מטפסים טהורים.

yorlah

New member
טקטיקה שגויה

זאזה היה צריך לחלוץ את נעליו ולטבול את אצבעו בכוס תה. הוא היה צריך להיות גם יחף וגם רטוב. זו טקטיקה ידועה במשחק משלוש יוצא אחד. שבשמו החדש נקרא "מחליף נוווורה" יורם

למעלה