יש חטיפים מתוקים טבעוניים?

ronki3

New member
בנייצ'ר וואלי שוקולד אין חלבון מהחי

יש סויה למי שנמע (כמוני) ולכן נגזר עליי לאכול את זה עם הסירופ מייפל. אני גרה בחו"ל ופה אין את חמאת הבוטנים שהוא באמת הכי טוב :)

ימימה

New member
אני יודעת שאפשר להביא מהבית

רק שלא תמיד אני יוצאת מאורגנת

חטיפי בריאות מתמרים וכו' שיש בחלק מהמקומות אני קונה לפעמים, רק שלפעמים בא לי משהו שוקולדי יותר..... לא הייתה פעם מקופלת משוקולד מריר?
נראה לי שבלית ברירה אאמץ את הטורטית כממתק מוביל
בסטנדרטים שלי "שנוי במחלוקת" זה עובר...

נייצר וואלי חמאת בוטנים

לוקח את כל השוקולדיים לכאורה בהליכה צולעת- חטיפי הדגנים מכילים דגנים מלאים בלבד. החטיף מעולם לא רמז להיותו דיאטטי, ועם זאת, ערכיו הקלוריים ממוצעים ומספקים (עד 95 קלוריות ליחידת מוצר בסדרת חטיפי הקראנצ'י) ואחוז השומן בחטיף בודד, עומד על כ-3 גרם בממוצע
היה מקופלת מריר אבל לא בטוח שאין בו חלב או אבקת חלב והוא היה מגיע רק עם לבן ורגיל באריזה משולבת

בכל מקרה אם בשוקולד עסקינן היכנסי לסופר וקני חפיסת שוקולד מריר איכותי שאחוז מוצקי הקקאו מ-60% ומעלה. יש לא מעט כאלה והם מצויים במרכולים במגוון צורות הכוללות גם חומרי טעם כמו קליפת תפוז, פלפל חריף, קפה ,פרות יער ועוד.

ימימה

New member
כשאני כבר אוכלת חטיף כזה

כנראה שהדיאטה לא עומדת בראש מעייני באתו רגע....
שוקולד מריר יש לי קבוע בבית, כל יום אני אוכלת קוביה או שתיים (אם אני מצליחה לעצור בזמן
)
לא נורא, לפחות עכשיו אני לא צריכה לעבור על כל החטיפים בדוכנים בבדיקת מרכיבים, חסכתם לי את זה...
תודה! (לכולם)

אגב, לגבי מקופלת שוקולד מריר

אכן הייתה אבל גם היא לא הייתה טבעונית..

נסיה 5

New member
סליחה שנדחפתי

אני מצאתי חטיפים מאוד טעימים של סדרת "פינוקי טבע" יש שם סוג שנקרא פררו רושה יש שם תמרים, אגוזי לוז, קוקוס וזהו נדמה לי..
ויש גם בראוניז חרובים ושוקולד שרי
איך אני משלבת בין המרכיבים האלה וחוסכת לי 8 שקל לזה?
המון תודה רבה!

M a b e l

New member
יש חטיף כזה של שוקולד מריר ומרציפן...

אבל אני לא זוכרת את שמו...
הוא מגיע במין ריבוע כזה ועטיפה אדומה, מאוד טעים. הוא די בצד השני של הסקאלה לעומת טורטית, כי לפי מה שאני זוכרת הוא קצת יקר (ואיכותי בהתאם)

littlegem

New member
אפשר להצטרף לשאלה שלך עם חטיפים לא מתוקים?

וגם דברים לסוכרתיים. אבא שלי רוצה לשלוח לי חבילה עם דברים טובים ליומולדת

ladybug6

New member
חטיפים מלוחים יש בלי סוף..

רוב החטיפים טבעוניים - במבה, צ'יפסים, בייגלה, אפרופו, דובונים, ביסלי, כיף לי.. בחלק מהחטיפים יש רכיבי משנה שנויים במחלוקת (E-ומספר) אבל יש גם הרבה שבלי.
לסוכרתיים יש את הסדרה של tusso שהיא לא רעה בכלל ויש שם מבחר לא קטן של מוצרים טבעוניים (זה לא מסומן, צריך פשוט לקרוא ברכיבים). לטעמי יש לזה טעם לוואי אבל זה כי אני לא רגילה לתחליפי סוכר. אמא שלי טוענת שזה ממש מוצלח.

littlegem

New member
אוי זה נראה טוב

במבה אני כבר מכירה ויש פה. אין משהו חדש ומאגניב?

למעלה