יש חיה כזאת
אשמח לשמוע את דעתכם

DREAM111

New member
יש חיה כזאת../images/Emo35.gif אשמח לשמוע את דעתכם

יצאתם איתו שנתיים, הדברים לא הלכו ונפרדתם. החלטתם להישאר ידידים. יש דבר כזה
מה עושים עם הקינאה
קיימת קינאה
מה הגבולות בידידות שכזו

straycat

New member
קשה להעריך...

מניסיון, אפשר להישאר ידידים, לפחות לתקופה מסויימת. קינאה, אם קיימת, בהחלט יכולה להוות מכשלה לידידות. ניתן לקיים קשר כזה אם שני הצדדים התגברו על רגשותיהם זה כלפי זה. גבולות הקשר, לדעתי, צריכים להיות זהים לגבולות של קשר בין שתי חברות/ שני חברים.

garcia

New member
אני יודע שישללו אותי מיד

אבל לפי דעתי אין דבר כזה ידידות אפלטונית בין גבר לאישה. אלא אם הוא הומו והיא לסבית. תמיד יהיה את המתח המיני ותמיד יהיה את הקינאה וכו'. הדבר הזה לא עובד וזה בדוק.

phizik

New member
לי יש חברה טובה

ואין ביננו שום מתיחות מינית,אני מניח שעניין נובע מכך שאנחנו מכירים מגיל 0. פרט אליה לא היה לי מצב כזה ללא משיכה מאחד הצדדים.

ד נ י ת3

New member
לא שוללת

יש אנשים שידידות עם אישה/גבר לא מתאימה להם. אני דווקא אישה שכן מסוגלת לקיים מערכות יחסים אפלטוניות עם גברים. ואפילו... נהנת מהם. לומדת המון על המין הגברי מהידידים שלי. דנית

גלית35

New member
garcia פעם אחרונה שבדקתי אני../images/Emo20.gif

הומואית לחלוטין ויש לי המון חברים גברים-אפלטונים לחלוטין וזה הולך איתם יופי כי אין מתח מיני מצד זה או אחר. יכולה להגיד לך מנסיון שברגע שיש רצון של אחד הצדדים ויש מתח מיני זה לא עובד בשום צורה.

garcia

New member
אז סביר להניח שיש לך הרבה חברים

לסביים
ואני אגיד עוד סיבה למה אני לא מעדיף ידידות. עם כל הכבוד ממש אין לי חשק לשמוע על הביצועיים המיניים עם הבחורים שאיתם היא יוצאת ואני הידיד שצריך לתת "תמיכה" בגלל הבחור ההוא שמתייחס אליה לא טוב ובלה בלה בלה בלה. give me a break.

גלית35

New member
תתפלא אבל לא רק על זה אני../images/Emo20.gif

מדברת עם החברים הלסבים שלי.

garcia

New member
אני את שלי אמרתי

והתגובות כאן ממש לא משכנעות אותי.

ד נ י ת3

New member
זכותך,

אני מכירה הרבה אנשים שלא מאמינים בידידות בין גבר לאישה. יש כאלה שבאמת לא בנויים לזה.

ד נ י ת3

New member
אתה יודע, יש דווקא

יתרון שיש לחברה שלך ידידים - הם נותנים לה עצות איך להיות יותר טובה בסקס.

DREAM111

New member
דווקא הנושא המיני בכלל לא מהווה

מכשול כך שזה לא קשור.

phizik

New member
אני אף פעם לא נשארתי

בידידות עם בת זוג מהעבר. לפחות לא בשנה הראשונה. יש יותר מדי דברים באויר ובמיוחד אם העלת את נושא הקינאה. תיאורטית יכול להיות מצב כזה (לפי דעתי) רק אם הפרידה משותפת ונוצרה עקב אובדן משיכה\אהבה הדדי בין בני הזוג.

ד נ י ת3

New member
קודם כל - לשחרר. ../images/Emo13.gif

אם את מקנאה לו - הידידות היא לא טהורה. להבין שהוא לא שייך לך. אפשר להיות ידידים אחרי מערכת יחסים. אני חושבת שזה לוקח זמן. (אולי אפילו צריך "תקופת צינון"). יש לי הרבה ידידים. ואין (לפחות מהכיוון שלי) קינאה. הם בעיני "אנשים" "בריות" ולא גברים. אין את הפן המיני בקשר. דנית

גלית35

New member
הגבול הוא דק מאוד במיוחד אם../images/Emo20.gif

יש קנאה-כי קנאה באה מאיזה שהוא מקום. ולדעתי זה תקוע את האפשרות להמשיך האלה ולהכיר....

לא מאמינה

בידידות אחרי קשר שהיה בו רגש. אולי אחרי זמן רב כשהרגש התפוגג. אני למשל בקשר טוב עם החבר הראשון שלי (כשהייתי בת 17.5), והקשר הזה מתקיים רק בגלל שעברו כבר כמה שנים ושנינו עברנו אהבות, נישואים ויכולים להיות חברים ללא האהבה שהייתה קיימת בינינו.

למעלה