יש חיה כזאת
אשמח לשמוע את דעתכם

ק י ק ה

New member
יש, בטח שיש

כמעט כמעט שזה נגמר בטקס (אני פוצצתי הכל ברגע האחרון) אבל אחרי שנגמרו כל הכעסים, נעלמה המרירות אנחנו חברים טובים מאוד היום (והוא נשוי+). אפלטוני לגמרי, חבר אמיתי.

ידידות

היא חברות הדדית שאין בה יחסי כוחות ולהגיע למצב אפס, שאין תנודות בגלל המשך התערבות ביחסים או כונה אינטרסנטית במה שקורה. הקינאה או המחשבה על האחר נשארת תמיד כי מדובר ברגשות, בזכרונות עמוקים מהעבר, בחוויות. במיוחד אם לאחד הצדדים נשארה טינה מסוימת כלפי הצד השני, בגלל הפרידה (שלב חלוקת האשמות) אבל בגלל החברות הנוחה הקשר ממשיך. הדרך הטובה ביותר היא להישאר נקיים מכל שלב רגשי, או מיני אחרת משהו יחוש נפגע, מתח, אירגיעה מכל החברות הזו.

במקרה דיברנו על זה אתמול בצ'ט...

סיפרתי שהיום בין חבריי הטובים ביותר קיימים האקסים שלי. הייתי שושבינה (בסט וומן) של החתן לפני שבועיים בחתונה שלהם, ארגנתי את מסיבת הרווקות של חברה שלו (היום אישתו) ופתחתי איתם מתנו ביום שאחרי. אולי זו אני, ואולי למדתי שאם מישהו יקר לי, חשוב לי, האיר את חותמו בחיי, וארצה שימשיך, אני אדע להתגבר על קינאה. בנוגע למתח המיני, נגד זה אין מה לעשות, אבל אנחנו אנשים בוגרים, ויודעים להבחין מתי ואיפה להציב גבולות, וחוצמזה שאני לא רואה פסול במתח מיני בין חברים. לדעתי זה אפילו תורם, (קריצה וחיוך) תמיד נרצה להיות אטרקטיביים בעיני השני כדי לוודא שעדיין קיים משהו...ושוב, ככה זה אצלי..... ו.. אשריי וטוב לי :) שלכם הקשת

ת י א ה

New member
../images/Emo127.gif יש דבר כזה

קיימת קינאה, אבל הזמן עושה את שלו וכמו שהאהבה דועכת כך גם הקינאה. קשה אבל אפשרי. והגבולות ? כל אחד/זוג קובע את הגבולות שמתאימים לו.

אני סקרנית תיאה../images/Emo140.gif

האם באמת הקנאה דועכת לחלוטין???? אם הבן זוג לשעבר שהפך לידיד יוצא עם אחרת זה לא צובט בלב??? האם מספרים זה לזו על בני זוג חדשים???? * קארמה תוהה *

ת י א ה

New member
הסקרנות

יכולה להרוג, ולא רק חתולים
תראי, הכל קשור בלשחרר, ולשחרר באמת זה לא דבר פשוט. וכן, מספרים על בני זוג חדשים וכן מדברים על עינינים אישיים, אבל נקודת המוצא חייבת להיות תמיד שמה שהיה נגמר וכל אחד מהשניים כבר יצא לדרך חדשה. ואגב, לפעמים "שיחרור" הוא עניין של "רכושנות" ואז הוא הרבה יותר קל.

DANDI 30

New member
כן יש חיה כזו

עם רוב האקסים שלי אני בקשר אפילו קשר טוב מדברים מתייעצים לפעמים נפגשים קינאה אולי בדקות הראשונות, כי בתאכלס אנחנו לא יחד אז למה שלא יהיה מאושר עם מישהי אחרת הגבולות - כל אחד והגבול שלו

חיים 3005

New member
ידידות לאחר חברות?

מה זה ?, למה אם מגיעים למסקנה שזה לא זה אז זה לא ,אי אפשר לפחות לא בשלב הראשון אולי עם הזמן מאוחר יותר

יש חיה כזו..

אני מאמינה במצבים כאלו.. יש לי שני אקסים שעד היום אני איתם ביחיסם טובים מאוד.. נשארנו ידידים טובים.. ואני יודעת והם יודעים שאם נצטרך אי פעם עזרה תמיד הם יהיו לצידי ואני לצידם... אבל הכל תלוי בהחלטה שלך ואיך שאתה מקבלת את זה על עצמך.. ועד כמה את מוכנה להיות ידידה של האקס.. אני לא אומרת שאין לפעמים מתחים כאלו או אחרים כשנפגשים (ותמיד יהיו) אך צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציה הנכונה..

yam35

New member
אני נמצאת בסיפור כזה וסובלת כל יום

יותר מהקודם... קשה לי עם זה מאד!! קשה לי איתו וקשה לי עוד יותר בלעדיו.

כייף לי

New member
כל מקרה לגופו...

יש מצבים שבגלל שאחד הצדדים, או שניהם נותרו עם "שאריות" של רגשות, מה שמפריע לקשר ידידותי להתקיים. יש מקרים שהזמן אף עושה את שלו ובכלל גורם לרגשות להתנדף, ואז יכולה להתקיים פה ידידות ואולי טובה יותר מהזוגיות שהיתה. לי אישית, החבר הראשון שלי(שהיום נשוי+) בקשר איתי, וזה דיי נחמד לאחר מספר שנים לא מועט ,שלא היינו בקשר.

רחלי228

New member
יש לי כאלה חברים

נגמרה מערכת היחסים ביננו, איתה מת גם הרגש. כל אחד המשיך למקום אחר. וכן, נותרה חברות נהדרת, יוצאים לבלות יחד, מדברים, מכירים אחד לשני בני זוג פוטנציאליים. לא רואה בזה פסול.

אני לא הייתי מסוגלת../images/Emo5.gif

להמשיך להיות ידידה של מי שהיה חבר שלי פעם ובמיוחד לא הייתי מסוגלת לראות אותו עם מישהי אחרת. בחיים לא!!!

למעלה