יש טעות בחוברת של האלבום

FreakOfNature

New member
יש טעות בחוברת של האלבום../images/Emo70.gif

(איזו התלהבות... ממש אושר
) לא יודע אם שמתם
ואני מקווה שלא כתבו את זה פה כבר, אבל בדף הלפני אחרון של החוברת, איפה שכתוב מי עיבד/כתב/ניגן בכל שיר, אז שימו
ש"איתי" זה השיר היחיד שלא בלבן... כנראה שנפלה טעות... ואחרי שעליתי על זה בכוחות עצמי אני יכול לחזור לחיי... שיהיה לכם לילה טוב
(והערה לכל מי שתוהה - כן, יש לי חיים! פשוט נכון ליומיים האחרון מאוד משעמם לי...) ואם כבר טרחתי לפתוח פה הודעה אז צ'מעו, קניתי את האלבום ואני חייב לציין שעד שיר 7 (על שפת הכנרת) האלבום הוא אחד הטובים, והחל ממנו יש נפילה די חזקה
מבחינתי יכלו למחוק את כל שעד "אם אלה החיים", לעשות דיסק של 8 שירים ולעשות לי טוב על הלב
סתם סתם... לא צריך להגזים... אבל מבחינתי יש הבדל עצום בין 7 הראשונים + אם אלה החיים לכל השאר... חוץ מזה רק רציתי לציין כמה דברים: 1. קרן תעשי לי ילד
2. קרן תעשי לי תאומים
3. הגיל שלי הוא דו ספרתי, אם תהיתם... 4. אני לא טרול. 5. אני אפילו כחול פה בתפוז.
נכון שעשה לכם טוב לקרוא את ההודעה שלי? חתימות אח"כ... אני לא רוצה לגזול את כל תשומת הלב מקרן... לא יפה
(מקווה שלא עשיתי לעצמי יותר מדי פדיחות... מוזר שאני בכלל מרשה לעצמי לפרסם כזו הודעה מטומטמת כאילו שאין לי מוניטין שאני צריך לשמור עליו... נו לא נורא, אתם לא ממש מכירים אותי... ואם יש פה מישהו שמכיר אותי אז שיהיה...). מממ... זהו, אמרתי את כל מה שיש לי לומר (והפעם זה סופי).

FreakOfNature

New member
בעצם...

גם "לרוץ לרוץ" הוא אחלה שיר. הוא אפילו מאוד אחלה שיר. בעצם רק מיותרים לדעתי "שיהיה לנו בית", "עוד יום", "יותר מדי" ו- "אביתר". כלומר, 9 מתוך 13 הם ממש טובים!

מה?????../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תשמע שוב.... שיהיה לנו בית עוד יום ואביתר מיותרים?!

קח את הדיסק ותשמע שוב../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ותנסה לעשות את זה כשאתה רגוע ולא עסוק בדברים אחרים לשיהיה לנו בית אתה חייב

עדי C

New member
אני גם שמתי לב לזה, ותהיתי על

העניין... וגם במילות השיר "שוכחת אותך", אז באחת הפעמים כתוב שוכח במקום שוכחת... [שמתי לב לזה כשהקשבתי לשיר תוך כדי שעקבתי אחרי המילים בחוברת...] לא יודעת אם זה כזה חשוב... שיהיה

אני מכירההה אותךך... חח תזכיר לי

מאיזה פורום? אני זוכרת אותך כחול איפה שהו

BLACKit

New member
חיחי יש עוד טעות..

באחת השורות ב"שוכחת אותך" רשום שוכח במקום שוכחת XDD

Rachel47

New member
למה אתם מחפשים את זה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אפילו מטורפת כמוני לא עושה את זה טוב אולי כי אני עד עכשיו לא ישבתי ו"קראתי" את החוברת את התודות קראתי את השיר שכתוב בכתב יד בסוף קראתי ועל הקרדיטים של כל שיר..עברתי.. אבל את המילים..ביסודיות..לא ממש

עדי C

New member
זה לא לקרוא/לחפש ביסודיות,

פשוט שבהופעה עדיין לא הייתי אז חוץ מ"איתי" ו"אם אלה החיים" אני לא מכירה אף שיר... אז רציתי לעקוב אחרי הטקסט.[יותר קל לי ככה... בד"כ אני נשאבת אל המנגינה ומאבדת את המילים...] זה ממש לא לחפש שגיאות

Rachel47

New member
|וואי אצלי זה בדיוק הפוך../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

בכל שיר זה ככה אצלי..אני קודם כל שומעת את הזמרת שרה לפעמים אני בכלל לא שמה
למוזיקה והמילים נקלטות לי אחרי 2 השמעות גג ואז כשאני כבר יודעת את השיר בע"פ פתאום אני שמה
למוזיקה
אולי בגלל זה אני מאוד אוהבת סגנון א-קפלה.. ואולי בגלל זה הכתיבה והמילים עצמן נורא חשובות לי אבל אצל קרן הלחנים הם חלק בלתי נפרד מהשיר (הגרסא שלה לזמנים משוגעים נשמעה שונה לגמרי בלי שאר הכלים
)

perrinat

New member
גם ברכבת באירופה

כתוב לנסוע לנסוע והיא אומרת לסוע לסוע...

FreakOfNature

New member
והקישור שלך גם נותן הסבר לטרוניה

*אני לא מאמין שהשתמשתי במילה הזו* של רינת.

למעלה