../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשימו לב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
יש לי עוד הערות והארות בהמשך לאתמול וכתגובה לאירוח היום. נראה לי אפשר לעשות את זה באופן קבוע...
זו כבר פעם שנייה וזה נראה לי די נחמד ואני נהנה אז פשוט תיאלצו לשתף פעולה...
וחוצמזה שאני מנצל"ש את ההודעה של עצמי כך שאני לא מפריע לאפאחד, נכון
ידעתי שתסכימו איתי... ואם אתם כבר פה אז הנה מה שהתכנסנו לשמו היום: 1. ההצעה להביא עם קרן תאומים לעולם עדיין תקפה. נכון, גילינו היום באירוח שהיא קצת מסובבת, אבל תראו מי שמדבר... אנחנו יכולים ביחד ליצור יחד ילד שיישלח באופן אוטומטי לאברבנאל... 2. "שמעון השכן"... אין ספק שבשמיעה ראשונה אתה חושב לעצמך - "מה עובר לבחורה הזו בראש?!" וככה זה גם בשמיעה השנייה... וגם אחרי זה. אבל תוך כדי גיליתי את אחד השירים המגניבים בארץ... כ"כ כך מדליק שזה כמעט שורף
3. נכון שבא לכם לנסוע לכנרת? כי לי בא, ועוד אחרי "על שפת הכנרת" אני כבר משווע לזה... אבל משהו אחד אני עדיין לא יודע - איפה זה ואדי ערה? כאילו, זה אחד המקומות האלה שתמיד עוברים דרכם בטיולים שנתיים לצפון אבל לא ממש ברור לי איפה הוא ממש נמצא... בואו נחליט שהוא ליד עפולה, הולך? 4. קרן, את יכולה להיות בטוח שהאלבום הבא שלך ימכור לפחות 2 עותקים! אחד שלי ואחד שלך! כך שיש לך 2 סיבות ממש טובות להוציא עוד אחד (אל תאשימו אותי, היא זו שדיברה על האלבום הבא שלה קודם, לא אני...): הראשונה היא לל ספק ומעל הכל, אני. השנייה היא את, אם בא לך. 5. ובנימה אישית זו נראה לי שנסיים להיום. אם תחזיקו לי אצבעות ויהיה לי מזל אז אני אקבל בחזרה את החיים שלי היום. אבל שלא תטעו - זה לא אומר שתיפטרו ממני בקלות. יש לי עוד חודש ו-9 ימים לבלות איתכם... (לא! אני לא חוזר לבי"ס! אני כבר שנה אחרי!!! פשוט יהיו לי דברים אחרים לעשות). לילה טוב לכם... טוב, בא לי לבכות על עצמי... אני קורא את מה שכתבתי ונראה לי שההתפתחות שלי נעצרה אי שם בשלהי שנות ה-80, כאשר חגגתי יומולדת 2.5. גם זה קורה... אבל אל תאשימו אותי! "בתוך רכבת באירופה, לסוע לסוע, והעיקר שלא להישאר... 3 ימים לסוף הקיץ 3 לילות לשכוחאבל בסוף למה אתה חוזר, למה אני חוזרת..." אושר...