יש ימים רעים

יש ימים רעים

קורה לכם שיש ימים שבהם הכל כל כך רע שכל מה שמתחשק זה לעזוב הכל ולחזור הביתה? אז לי כן, והיום יום כזה, רע בעבודה וקר בחוץ ואין לי כלום בבית ואני כל כך עייפה ורע לי מכל כיוון אפשרי ובא לי לבכות בלי שום סיבה (או אולי עם) ולקחת מזוודה ולחזור הביתה ודי. אני רוצה הביתה, בא לי להכנס למיטה לשבוע ולשכוח שיש בחוץ עולם. אוף!

עדי, מה קורה???

אתמול בטלפון נשמעת דווקא ממש על הכייפאק. מה עבר עלייך היום? את מוזמנת לכתוב או להרים טלפון (אני בבית בשעתיים הקרובות).

iditbs

New member
בטח שקורה,

מאוד עוזר לדבר עם משהו מ"הבית" שיחה ארוכה וטובה, לחמם היטב את הבית, להזמין אוכל מוכן הביתה, לשתות משהו חם, ולראות משהו מצחיק בטלויזיה לפני שהולכים לישון. זה נשמע כמו הוראות "טכניות" אבל השיחה תעשה את השאר...

ותשמעו איך עבר לי

בדרכי הביתה עברתי דרך החנות הישראלית ומצאתי המוןןןןןןןןןן מוצרים של תנובה - אשל ולבן וגבינות וצפתית ובולגרית ולבנה ומה לא. אז הצטיידתי היטב והלכתי הביתה לחגוג, וזה כבר שיפר לי את המצברוח
ועכשיו אני הולכת למיטה עם מילקי. לילה טוב!

ואוווו אצלכם יש הכל....

רק אני מחכה כבר שבועיים לפתק מהדואר לבוא לאסוף את חבילת הבמבה ושוקולד הפיצפוצים...... וסובלת כמובן את עדן שלא מפסיק לבכות במבהההההההה במבהההההההה....... גם אני רציתי אמריקה אבל טעיתי בניווט הגעתי לדרום אמריקה ותאמינו לי שאין פה כלום ישראלי, חוץ משקדי מרק שעד שמגיעים לפה הם לחים עם טעם ישן. והיום יום שישי אוףףףףףףף כמה בא לי לשבת ליד השולחן של אמא עם מליון סלטים ודגים חריפים. טוב נו זה לא יעזור אז כמה לבשל משהו שבת שלום לכולם רביד מאורוגואי

שרונה13

New member
אנחנו בארה"ב ואין כאן כמעט כלום ../images/Emo4.gif

כאן במינסוטה המקסימום שאפשר להשיג זה שקדי מרק (פחות או יותר) כך שלא ממש טעית בניווט.

אמא יקרה לי

אצלנו אין כלום כלום, כלום אבל ממש כלום !!! כבר חצי שנה אני רודפת אחרי בצק עליים, כן, רק הבצק אפילו לא בורקס ועשינו מבצע בלשות רציני, אך לא. בכול אופן בזכות אימי היקרה ששולחת בקביעות חבילות עמוסות כל טוב, אנחנו שורדים(מקופלת, במבה, שקדי מרק, גרעינים, קפה שחור וכן הלאה והלאה...) למרבה הפלא החבילות מגיעות תוך 5 !!!!!!! ימים !!! ולחשוב שלא טעינו בכיוון אלא באנו מרצוננו.....
גדול לאמא שלי

shirinj

New member
../images/Emo24.gif

יש ימים -את לא לבד המיטה היא פתרון טוב ולפעמים גם הבכי יכול לעזור. אל תשכחי שמחר יום שישי ואחריו סוף שבוע תנוחי ואני מבטיחה שביום שבת יהיה יותר טוב

שרונה13

New member
אוף בטח שקורה ואפילו היום בבוקר

כל מה שאני יכולה לעשות זה להגיד לך שגם בבית לפעמים מעצבן לא ? ולמזלנו החיים ממשיכים וזה עובר ואולי נקודה חשובה למחשבה היא שאם תמיד היה הכי טוב שרק אפשר לא היינו יודעים להעריך אותו. כי לא היינו יודעים מה זה רע ... שולחת לך חיבוק ענק אפילו שכבר התאוששת זה לא מזיק ... ובינינו בדיוק הבוקר היה לי מן פרץ של בכי כזה מה אני עושה כאן ואיפה כל החברים והמשפחה שלי ? אז הכנתי יחד עם ענבר (היא חולה בבית) קובה סלק ונהינינו יחד... והיא הזכירה לי שבעצם יש לי אותה ואני לא לבד.

Lina nj

New member
גבירתי ../images/Emo68.gif, את בהריון!!!!!!!!!!

שמעת פעם על הורמונים? שמשתוללים לך בגוף וגורמים לך מצבי רוח ועוד כל מיני שטויות? הרופא לא הסביר לך?
את יודעת מה ההורמונים גרמו לי לעשות? מאחר שאני בהריון כבר 12 שבועות שלמים, החלטתי שדחוף לי בגדי הריון. האמת - כל המכנסיים שלי הם אופנתיים עם חגורה ממש נמוכה, והם מחליקים למטה מהבטן המבצבצת (לא מההריון הזה, אלא מזה שהפסקתי להתעמל מאז שעברתי לאמריקה
). אז נכנסתי לחנות בגדי הריון וקניתי לי מלא מכנסיים לעונה. הייתי נורא גאה בעצמי - כולם במבצע, שומדבר לא במחיר מלא, איזו מותיק וחסכנית אני! באתי הביתה מדדתי שוב פעם (כמו איליין של סיינפלד) - כמובן הבגדים נופלים ממני, ועד שאוכל להכנס בהם יהיה חם בחוץ! הקטע הכי טוב - מאחר שהם מוזלים, לא ניתן להחזיר אותם לחנות, FINAL SALES.
ובנימה טיפה יותר רצינית - כמעט כל יום אני מדמיינת לעצמי עד כמה שהיה טוב יותר להיות עכשיו בארץ. שלא יהיו לך אשליות - לאחר הלידה החשק יהיה רב עוד יותר. אני נשארת פה כי בראש אני מסכימה עם בעלי שעכשיו יותר טוב לנו להיות כאן. אך הלב שלי במקום אחר. יש לי מלוואח קפוא בפריזר שהבאתי איתי ממכולת ישראלית בבוסטון. אני לא מכירה כאן חנויות כאלה, לכן לא אוכלים את המלוואח, רק אני מסתכלת עליו לפעמים ומתגעגעת הביתה.
ליל מנוחה לך.

eu sei que

New member
בוקר טוב להורמונים ../images/Emo3.gif

ולגעגועים, וגם לסתם מצב רוח... זה קורה והכי כיף זה עובר, ואז העולם נראה הרבה, הרבה יותר טוב. אז חוץ מקוטג' ומילקיייייי קחי גם
ובלי להיות מגעילה, איזה חורף יפה יש בארץ השנה!!!!

אפשר להאשים את ההורמונים ../images/Emo184.gif

קרה לכן בהריונות, שפתאום בכלל לא הכרתן את עצמכן? אז לי זה קורה. אני ממש לא אחת שמתרגשת, לא אחת שבוכה, ולאחרונה אני בוכה מכל שטות. כל דבר קטן שהבוס שלי אומר לי מביא דמעות, כל הערה של אבא שלי בטלפון אני פורצת בבכי, למה מה??? בקיצור אז אתמול כבר ממש נמאס לי מעצמי ומהכל, והתעוררתי הבוקר לבוקר לבןןןןןןןןן... והרגשתי קצת כמו בבית באפסטייט. העניין הוא שהיום אחרי הצהריים אני עוד אמורה לנסוע לשם, ולא ברור בכלל אם זה יהיה אפשרי... כי אם בג'רזי כזה שלג אז שם בטח יש איזה מטר. בכל אופן תודה חבר'ה על העידוד, ולינה - אישית אני כל כך שונאת לקנות בגדים שאפילו את מעט בגדי ההריון שלי הזמנתי על הרשת.

סנדייז

New member
עדי בוקר טוב../images/Emo42.gifו../images/Emo24.gifגדול

מזלנו שימים כאלה עוברים. דרורה

Lina nj

New member
זה גם הורמונים וגם...

המודעות לכך שאת עומדת בפני השינוי המשמעותי ביותר בחייך, שזה גם מרגש וגם מפחיד. שום דבר לא יהיה אותו דבר לאחר שתפגשי את הגבר של חייך
, וגם כשלא חושבים על זה בצורה מסודרת, זה עדיין משפיע. כמה נשאר לך, עדי? הלידה הבאה שלי רק באוגוסט, ואני כבר חושבת - איך נסתדר בלי עזרה של הורים ועם נסיעות המרובות של בעלי, איך טלי תגיב, האם יהיה תינוק בריא כו'. המחשבות והחששות גורמים לעומס נפשי. אך זה משתלם, את תראי

Lina nj

New member
זה ממש קרוב ../images/Emo140.gif

איך הרשו לך לטוס לפלורידה? עד איזה שבוע מותר לטוס - מישהו זוכר?

למעלה