יש ימים רעים

מסתבר

שכאן אין הגבלה ע"י חברות התעופה. אחרי חודש שמיני הם מבקשים אישור מהרופא, אבל גם זה רק בחלק מהחברות. באופן עקרוני הבעיה עם טיסות, למשל מישראל, היא שביטוח רפואי של תיירים לא מכסה הריון אחרי שבוע 26, אבל בארה"ב אין את הבעיה הזאת. יכול להיות שחברות תעופה לא רוצות להעלות אישה בהריון לטיסות ארוכות, כדי לא לשאת באחריות אם הלידה תתחיל או תתבצע במטוס במהלך הטיסה. שלא לדבר על זה שעל פי החוקים שלהן חברות התעופה נותנות טיסות חינם לכל החיים לילד שנולד בטיסה
עקרונית אין מגבלה רפואית לטוס.

שרונה13

New member
נכון מאוד ../images/Emo70.gif

אין בעיה בטיסות פנים בתוך ארה"ב, הבעיה היא רק ביטוחית במיקרים שבהם טסים מחוץ למדינה. בכל מקרה לא הייתי רוצה ללדת במטוס עם כל הפלוסים שכרוכים בעיניין

אין כזה דבר!!!

ללדת במטוס....מה שקורה הוא בבמצב כזה יהיה צריך לבצע נחיתת חירום כי חברות התעופה לא תקחנה על עצמן סיבוכי לידה ותביעות...ונחיתות כאלו עולות המון...המון כסף לחברות. חוץ מזה הרבה אנשים מאד מתוחים ולחוצים בטיסות ועל אחת כמה וכמה נשים בהריון לכן כל חברה מנסה להגן על עצמה מתביעות עתידיות...זהו כל הסיפור

אני דווקא מכירה

מישהי שילדה בטיסה של סוויס איר, לפני שנתיים... בדרך מהארץ לציריך, בחודש שביעי.

../images/Emo160.gifכשביררתי בחברת sas הסקנדינבית

אמרו לי שטיסות קצרות הם מאשרים לטוס אפילו בתחילת חודש תשיעי...מדובר על יטסות של שעה עד שעתיים.... בעיקרון אני טסתי לארץ בתחילת חודש שביעי עם לופטהנזה שזה שתי טיסות הלוך ושתיים חזור ולא היתה כל בעיה ...זה היה בקיץ אז נראה לי שניתן לעבור את הטיסות יותר בקלות כי בחורף עם השלגים והעננים זה לא סימפטי. בעיקרון לכל חברה יש את החוקים שלה...כמדומני באלעל צריך אישור רופא מחודש שישי

Lina nj

New member
../images/Emo188.gif הסיבה ששאלתי...

הוזמנו לחתונה של זוג חברים ביוני (הלידה באוגוסט), באיטליה, במקום קסום כ"כ שלא איכפת לי גם ללדת בצניחה חופשית כדי להיות שם. מה כן שבטח מלא חברים שלנו מטוקיו יהיו שם - רובם רווקים, אין להם בעיה לקפוץ לאיטליה לשבוע... זאת תהיה חתיכת מסיבה. תבדקו את האתר רק כדי לראות מה זה חתונה מן האגדות. רק שיהיה להם במזל ואושר ועושר.

נראה מקום מגניב לאללה

תגידו לי משהו: מישהו יכול להסביר לי את הטרנד העכשווי של חתונות באיטליה? כבר שמעתי על כמה וכמה זוגות שהתחתנו/עומדים להתחתן בכל מיני מקומות קסומים באיטליה. אז נכון שהארץ הזו מדהימה ביופיה (ואת זה אומרת מישהי שטיילה שם כמעט חודש), אבל בכל זאת לא ברור לי הטרנד הזה. יש למישהו הסבר?

Lina nj

New member
לגמרי במקרה...

הכלה (שהיא בכלל אמריקאית) לומדת אומנויות בפירנצה ומצאה את המקום הזה באחד מהטיולים שלה באיזור, והחתן (שהוא בכלל בחור דני) יתחתן איתה בכל מקום עליי אדמות. ולמה לא? האם יש ארץ יותר רומנטית מטוסקנה? גם לישראלים מגיע להתחתן בסטייל וברומנטיות - אם יש להם ולאורחים הכסף לכך. לבריאות!

סתם ככה תהיתי

מה גרם לטרנד הזה. אני בהחלט הייתי חוזרת לפירנצה ברגע זה, אם יכולתי. אני גם חושבת שטוסקנה זה אחלה של מקום, מלא בפינות חמד רומנטיות. אבל בכל זאת כששמעתי על אנשים שמוותרים, לדוגמא, על קניית דירה לטובת חתונה באיטליה, זה נראה לי טיפונת מוגזם.

למעלה