יש!יש!יש! איזה כיף!

ליטל ו

New member
צריך!

לעשות הקרנה! יש לי את כל באפי (חלק ארוז איפשהו, אבל עקרונית), ויש כאן אנשים מעניינים שאוהבים באפי (אחרים שאולי יבואו בשביל החברה ונוכל למסיינר אותם! *צחוק מרושע* ;) ), ואני עוברת לתל אביב בעוד כמה שבועות.

DrSnoop

New member
אחד הביטויים החביבים עלי, כי הוא

נשמע כל כך רציני וחמור, הוא "הפוסל במומו פוסל". אז אני מנענעת את האצבע שלי כלפי עצמי ואומרת "נו, נו, נו חמוטל, הפסול במומו פוסל"... או במקרה הזה "המתקן את מומו יתקן" :)

יש כאן

גם אנשים מעניינים שלא אוהבים באפי.
או שלפחות מעולם לא טרחו לצפות ולהתעמק בסדרה. אתם מדברים עליה בכזה להט שתהיו בריאים... חבל שאני לא יכולה להבין את זה.

DrSnoop

New member
יש!יש!יש! איזה כיף!

קיבלתי מתנות מגניבות ליומולדת! קיבלתי מארז של חמישה סרטי אלמודובר- ביניהם הרגלים מגונים ואהבת בשר ודם. יאיי! וחוץ מזה, קיבלתי מכמה חברות שלי ביחד קעקוע במתנה ואני הולכת לעשות אותו ביום שני! וגם, חצאית מהממת ועוד פיצ'פקס. הא- וכמובן קיבלתי מההורים שלי לפני כמה חודשים את עונות 1-5 של באפי, כמתנת יומולדת מוקדמת. בקיצור, נכון הכי כיף לי בעולם?

ליטל ו

New member
יש כאן

גם אנשים ש*כן* אוהבים באפי, או לפחות לא ידידותיים, ו*אליהם* הופנתה הפנייה, את יודעת.

ליטל ו

New member
הממ, אז

לא. אני לא יכולה להתחייב שנהיה על המשמר כשאנחנו צופימות במישהי אחרת עושה את זה. מרשים שהיא ספרה לך, אבל, שאתה מספר.

אורי 0

New member
חשבתי שתעשו איתה יד אחת

אולי להקים איזה קו -ייצור לפשטידות (אולי נסתייע בכישוריו הקולינריים של תומס?)

ליטל ו

New member
פשטידות טבעוניות ממולאות בבשר אנוש?

אני לא בטוחה שזה ימכור כל כך, אלא אפ נשווק את זה בליין האגדות האורבניות.

ליטל ו

New member
מחזמר?

אני מכירה את הסיפורים הקצרים והסרטים, אבל מחזמר?...לא זוכר. מצד שני, רק השנה ראיתי סוף סוף את עלובי החיים, וגם זה רק כי הייתי חייבת (אם כי ניסיתי בכנות לשמור על איפשור). מסקנה - צדקתי בהנחתי הראשונה שלא. זה לא בשבילי. Jesus Christ Superstar, לעומת זאת, גרם לי לקפץ ולצעוק ולנפנף בידים ולהציק לעולם במשך יום-יומיים, כך שעוד יש תקווה :)

DrSnoop

New member
פאנטום האופרה

הוא המחזמר האהוב עלי. אני פשוט כל כך אוהבת את הדמות שלו, ושרה ברייטמן בצעירותה היתה פשוט מדהימה. ראיתי את "אנני" בברודווי והיה מדהים למדי. וכמובן... המחזמר של "באפי" :) . אבל לפעמים בהחלט קשה לי לצפות במחזות זמר שבהם אנשים מתחילים לשיר ללא כל קשר למה שקורה סביבם ואז חוזרים לענייניהם כאילו כלום... הסרט "אוויטה" למשל שרט אותי להרבה מאוד זמן, וכל הסרט רק חיכיתי שהיא תמות כבר והסיוט שהתחיל כשהבנתי שאנטוניו בנדרס עומד לשיר יגמר כבר...

ליטל ו

New member
בפנטום האופרה יש קניבליזם קולינארי?

...אה. לא. :) כבר התחלתי לפנטז על גרסת מחזמר לטיטוס :) המחזמר של באפי גאוני וכשרוני בכמה רמות. אוויטה sucks. ראיתי את זה בפאסט פורוורד וזה היה ארוך ומייגע. ומולבש, ולא משכנע, ולדעתי לא אשמתה של מדונה אלא של מי שכתב את התסריט. פה.

אורי 0

New member
סוויני טוד

שמעתי פעם על מחזמר בשם זה, גיבורו הוא סַפָּר שמשתמש בכישוריו כדי לשחוט אנשים, לבתרם ולמכור את בשרם בתוך פשטידות. ובקשר לטבעונות - אם את מהצד של זכויות בעלי חיים, וחושבת שאני, למשל, רוצח סדרתי (רק אתמול רצחתי עוד ג'וק מסכן שהתעופף לתוך מאורתי במהלומות סנדל) - אין כל כך הרבה הבדל בין אכילת בשר לקניבליזם. יכול להיות שזה ידרוש קצת שכנוע, אבל אין באמת סבה רצינית, שאחרי שאתן תבצעו את החלק הקשה - החיסול והביתור הראשוני -תומס לא יתרום את כישוריו. ולו כדי להגן על עצמו מגורל דומה. אני אפילו מכיר לקוח אפשרי - אבל זה לא בפורום.

ליטל ו

New member
תודה :)

עושה רושם מגניב :) אם כי לא קראתי הכל, כי ספויילרים (תודה על האזהרה :) ).

למעלה