יש!יש!יש! איזה כיף!

s h i r r

New member
כיף!!! ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח

ליטל ו

New member
אאאוווו! :)

קודם כל, יומולדת שמח! חוץ מזה - יוווווו, איזה יופי של מתנות, הידד! :) גם אני כבר שנים מקבלת מההורים קלטות של באפי ליומולדת :) צריך לעשות הקרנה :)

אורי 0

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

איזה אדיוט אני, שכחתי לגמרי (כורע על הברכים ומצליף על הגב). אלמודובר, קעקועים, חצאיות - למה אני לא מקבל דברים כאלה? (כן בטח, איפה אני אקרין את האלמודובר?)

DrSnoop

New member
תודה! ובגלל שאתה

לא יודע, אני אספר לך שאני אישה :) ד"ר סנופ זה על שם סנופי כלבתי המתוקה

DrSnoop

New member
אורי, DEEP BLUE

כתב לי "תתחדש". אני יודעת שאתה יודע...

../images/Emo49.gif ותתחדשי!

וואללה כבר שכחתי מה זה לקבל מתנות של ממש ליומולדת, מאנשים שבאמת מכירים אותי ויודעים מה אני אוהבת ויודעים איזה דברים עושים לי שמח. בעצם מה זה "שכחתי", זה מעולם לא היה.
תמיד נותנים לי רק כסף, הסבים והסבתות.
כיף לך. באיזה תאריך היה/יהיה לך יומולדת? בקרוב מאוד אצלי...לצערי

DrSnoop

New member
תודה טורפדואית

יום ההולדת שלי היה ב- 21 לאוגוסט, כלומר ביום שבת. גם סבתא שלי נתנה לי כסף, ולכן היא משתתפת בקעקוע שלי :) היא בטח היתה נורא שמחה לדעת...

DrSnoop

New member
עשיתי אותו אתמול

(יום שני). זה משהו שרציתי כבר המון זמן. שתי סנוניות, מאוד OLD SCHOOL מבחינת סגנון קעקוע, משני צידי החזה (אבל מעליו, לא עליו, ממש ליד בית השחי). אז למעשה זה שני קעקועים עם קונספט משותף. כשתכננתי לעשות אותו אמרתי שזה הקעקוע הראשון שלי שאין לו משמעות מיוחדת בשבילי, חוץ מהעניין הויזואלי והעניין של סגנון חיים. אבל אחרי שעשיתי אותו, החלטתי שאלו "הסנוניות שמבשרות את בוא האביב". אני מתחילה ללמוד משהו שמעניין אותי, עברתי דירה לדירה שאני מאוד אוהבת, ואני מקווה שהתקופה המאוד לא קלה שעברה עלי מזה זמן מה תקבל תפנית, ויתחילו לקרות לי דברים טובים (בעצם כבר התחילו). אז זהו לגבי הקעקוע. הייתי מצרפת תמונה, אבל הן בקובץ גדול מדי, ולא עולות באתר . אבל מי שיבוא למפגש (באפי? אלמודובר? או אולי בכלל וולווט גולדמיין?!) יוכל לראות... ולהראות לי את שלו/ שלה, אם יש.

ליטל ו

New member
איזה יופי!

אהבתי :) ואני רוצה לראות. ושיהיה לך המון טוב! איזה יופי :) אני אומרת שבאפי, וגם שאפשר לעשות את זה יותר מפעם אחת, ולראות דברים שונים בפעמים שונות. Movie night :) בעוד כמה שבועות אני מקווה שכבר יהיה לי מוכן מיקום תל אביבי ידידותי, ואפשר אצלי אם אתם רוצים :)

למעלה