מדובר בכמות קטנה יחסית, וגם זה רק לאחר שהתגרית בי ואמרת שאני לא כזה וואו, מתוך קנאתך העזה בי. מתוך צניעותי, לא אמשיך.
זה היה קל מידי, דיברגנט. הרבה יותר מידי קל.
מי פאסי.
צפה בקובץ המצורף 102794
נמאס לי ממך ונמאס לי מהקנאה העזה שלך בי.
ארצה לבקש ממך, שבפעם הבאה, תאתגר אותי, או שבפעם הבאה, פשוט אל תטרח, ומכיוון שבוא נהיה כנים זה עם זה, על מי לעזאזל אנחנו עובדים? אתה הרבה יותר מידי
מכדי לאתגר אותי, אילו היית יכול לעשות זאת, היית עושה זאת ממזמן, אך העובדות הן שלא הצלחת לעשות זאת מעולם, אני בעיקרון אומר לך, שבפעם הבאה, פשוט אל תטרח.
אתה מקנא בי הרבה יותר מידי זמן, וכל-כך הרבה יותר גרוע מזה, בצורה כל-כך לא מאתגרת, לא מתוחכמת ומשעממת.
אתה יודע עד כמה אני רגיל שמקנאים בי? אתה יודע כמה קינאו בי בחיים שלי? האם יש לך שמץ של מושג עד כמה הקנאה בי, שלך ושל אחרים, משעממת אותי?
אני ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה.
אני רגיל לקנאה בערך כמו מה שאני רגיל לאוויר.
ואתה מה? אקדמאי חדש, האיש הראשון בהיסטוריה של משפחתו להחזיק בתואר אקדמי, וגם זה כמובן, נו ברור, אלא מה? אך ורק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, זה לא שהוא באמת-באמת האיש הראשון בהיסטוריה של משפחתו שבאמת כשיר ללימודים אקדמיים, בוא לא נשלה את עצמנו, ושהוא גם אפריקאי, אתיופי ושחור (לא שיש לי בעיה עם הדברים האלו. אני רק אומר), כנראה גדל בעוני, בקושי, יצא לעבוד כבר בגיל הנעורים, וזה היה הכי לא מובן מאליו שהוא יעשה תואר.
מה הפלא שאתה רק מעיף בי את המבט הקל שבקלים ושאתה מתפוצץ לאלף חתיכות? מה הפלא שאתה מעיף בי מבט קל שבקלים ונשרף שריפה אדירה? מה הפלא שפיתחת אליי אובססיה חולנית (לא שאתה הראשון, כן?) עד לכדי לקיחתך על עצמך בתור פרויקט להוכיח לי שאני לא כזה וואו, ומה שעשיתי לך כאן, בשרשור הזה, זה מה שקורה כשמישהו ברמה שלך, מנסה לבוא על מישהו ברמה שלי. עם כל כמה שעקומת הלמידה שלך היא אפס, אני בכל זאת מקווה שעם כמה חזק אתה חטפת היום על הראש, הועמדת על טעויותיך והושפלת עד אפר ועפר, אתה בכל זאת למדת את הלקח.
כי ברצינות, אתה כבר ממזמן התחלת לשעמם אותי עם הקנאה, שאליה אני כה רגיל, ממך ומאחרים. אני משתעמם מזה כמעט באותה המידה שבה אני משתעמם מהניצחונות הבלתי פוסקים שלי נגד כולם והצלחתי בכל אשר אני שולח בו את ידי.
את הקנאה שלך, תשמור לעצמך. את השריפה שאתה נשרף, תלמד להפנים, אחרת, וככל שהקנאה בי תימשך, וככל שיימשכו העלבונות המנותקים מהמציאות, אני רק אצרף עוד ועוד ראיות והוכחות לחוכמתי, הצלחתי, וכל השאר, ובכך, אתה, שמקנא בי, רק תיפצע פציעות יותר יותר ויותר קשות ככל שהזמן יחלוף, והשריפה שאתה נשרף בה רק תלך ותגדל. ראה הוזהרת.
אני לא ניצחתי אותך עכשיו. אני ניצחתי אותך מאז ומעולם, באותה הקלחות שבה אני נושם, באותה הקלות שבה אני ממצמץ. אתה לא מראה לי שום דבר שלא ראיתי בעבר, אני מתמודד עם קנאים כמוך כל חיי, ואתה משעמם אותי.
עד כאן דבריו של מלך אתר תפוז, מלך משפחת פז, מלך התיכון שהוא גדל בו וכן הלאה וכן הלאה, הבנת את הרעיון...
צפה בקובץ המצורף 102795
צפה בקובץ המצורף 102796
צפה בקובץ המצורף 102797
צפה בקובץ המצורף 102798
צפה בקובץ המצורף 102799
צפה בקובץ המצורף 102800
צפה בקובץ המצורף 102801
צפה בקובץ המצורף 102802
צפה בקובץ המצורף 102803