יש כאלו שעושים ויש כאלו שרק מפנטזים, נכון מאור חיים פז (מ.ח.פ.)❓ 😏

מצב
הנושא נעול.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
טמבל3.png
ההערצה שכולם מעריצים אותי כולל המעריץ ai27:

1714569789833 (1).png
1714569802464.png
__צילום מסך_18-5-2024_104631_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_194347_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-4-2024_211233_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_10-4-2024_11132_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_10-4-2024_1113_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_27-4-2024_145011_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_26-4-2024_124354_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_26-4-2024_123343_www.tapuz.co.il.jpeg

מרוב שיש הערצה ומעריצים של גאונותי המופלגת ושאר מעלותיי הרבות, ניאלץ להמשיך בתגובה הבאה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
__צילום מסך_21-3-2024_41059_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_17-4-2024_232432_www.tapuz.co.il.jpeg
לכידת אינטרנט_2-11-2023_224234_www.tapuz.co.il.jpeg
לכידת אינטרנט_3-11-2023_233249_www.tapuz.co.il.jpeg

ועכשיו נעבור להערצה שהעריצו אותי כל הכיתה וכל הבית-ספר בזמנו, גם כן על רקע גאונותי המופלגת ושאר מעלותיי:

‏‏20170919_021449 - עותק.jpg
20231031_095919.jpg
20231031_100000.jpg

ועכשיו מה שכולם חושבים עליך (שאתה מפגר. דווקא שיש עליו הסכמה חוצת מינים, גילאים ומחנות ברמה של מקיר לקיר):

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg

מרוב שכולם מסכימים שאתה מפגר, ניאלץ להמשיך בהודעה הבאה :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 105109
צפה בקובץ המצורף 105110
צפה בקובץ המצורף 105111
צפה בקובץ המצורף 105113

ועכשיו נעבור להערצה שהעריצו אותי כל הכיתה וכל הבית-ספר בזמנו, גם כן על רקע גאונותי המופלגת ושאר מעלותיי:

צפה בקובץ המצורף 105114
צפה בקובץ המצורף 105115
צפה בקובץ המצורף 105116

ועכשיו מה שכולם חושבים עליך (שאתה מפגר. דווקא שיש עליו הסכמה חוצת מינים, גילאים ומחנות ברמה של מקיר לקיר):

צפה בקובץ המצורף 105117
צפה בקובץ המצורף 105118
צפה בקובץ המצורף 105119

מרוב שכולם מסכימים שאתה מפגר, ניאלץ להמשיך בהודעה הבאה :)
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg

רק אחר-כך אל תשכח לכעוס ולהיפצע מזה שכולם חושבים שאתה מפגר, כאילו שיש על מה וכאילו זאת לא האמת לאמיתה שכולם מסכימים עליה ומסיבות טובות מאוד (כי אתה אכן כזה):

__צילום מסך_29-5-2024_213630_www.tapuz.co.il.jpeg
בשורה תחתונה, לא הצגת כלום, למעט מה שכתבו עליך בכיתת מתקשים (מוגבלים) |נחמה|
לא ציפיתי ממפגר שעובדה מוכחת ומוסכמת מקיר לקיר שהוא כזה להיות עם עיניו בראשו ולהכיר היכרות מינימאלית או להבין הבנה בסיסית את המציאות, את החיים ואת העולם :)

כמו תמיד עם אנשים, ובוודאי עם מפגר עם תעודות כמוך, "עיניים להם ולא יראו" ו"הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם" :)

פעמים רבות הוצגה ההערצה הרבה שמעריצים אותי כל העולם ואשתו, בזמנו בבית-ספר וכיום בתפוז, על גאונותי המופלגת, כמו גם על תכונות נוספות, אבל כמובן שעם כמה שאתה מפגר ומקנא, צמצמת את זה ל"העריצו אותך בכיתה שלך" :)

כמובן גם שהוצגו אינספור הוכחות לאינספור הישגים רבים, שבגינם הרווחתי את צבא המעריצים שלי, ולא רק ההוכחות של עצם צבא המעריצים עצמו וכל ההערצה שמעריץ אותי כל צבא המעריצים, אבל אתה הרי מפגר עם תעודות, כפי מה שהוכח רק בשרשור זה 😂

האדם הממוצע הוא כל-כך טיפש "שעיניים לו והוא לא רואה" ו"הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם", אז על מפגר פר הגדרה, מפגר עם תעודות, ברור שעל זה בכלל אין מה לדבר 😂

כמובן גם שזאת לא הייתה כיתת מוגבלים אלא כיתת מתקשים, וכמובן גם שבהתחשב בגאונותי המופלגת והמוכחת, מקומי לא רק לא היה בכיתת מתקשים, אלא כמובן בכלל בבית-ספר למחוננים. אבל למה ציפינו? בדיוק כמוך, כך גם המורים שלי בבית-ספר היו מפגרים עם תעודות. בשנה שלפני הם בכלל רצו להקפיץ אותי כיתה. למפגרים לא היה בכלל מושג מה הם עושים 😂

רק מפגר כמוך יכול להעריך את דעותיהם של מפגרים אחרים. לא ציפיתי אחרת 😂

דיברגנט חדש

Well-known member
אין לי מה להוסיף כאשר מישהו קורא לך |טמבל| ואתה חושב שהוא מעריץ אותך |נחמה|
נראה לי שאינפנטיל זאת מחמאה עבורך, כי אתה הרבה פחות מזה |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אין לי מה להוסיף כאשר מישהו קורא לך |טמבל| ואתה חושב שהוא מעריץ אותך |נחמה|
נראה לי שאינפנטיל זאת מחמאה עבורך, כי אתה הרבה פחות מזה |נחמה|
מרוב שאתה מפגר אתה לא מצליח להבין שום דבר גם כשמסבירים לך. שוב פעם, אנשים נערצים שונים נערצים על תכונות שונות. אין שום בעיה עם עצם זה שמישהו מסוים מעריץ מישהו אחר בגלל תכונה מסוימת אבל לא בגלל תכונה אחרת או אספקט אחר. יש לי לא מעט מעריצים בגלל השכל שלי לבדו, אבל כנראה שהמעריץ הספציפי הזה לא מעריץ אותי בגלל הגאונות המופלגת, וזה בסדר. גם לא חסרים לדוגמה אנשים באמת לא חכמים, שגם להם יש מלא מעריצים, גם אם לא בגלל השכל. לג'סטין ביבר לדוגמה יש מאות מיליוני מעריצים. מן הסתם הם לא מעריצים אותו בגלל האינטלקט שלו, נכון? אז מה נגיד? שאין לו מעריצים? בדיוק ככה, אם המעריץ שלי ai27, אחד מתוך עשרות מעריצים הראשונים שלי, כאשר בעתיד יהיו לי מעריצים רבים יותר אף מג'סטין ביבר, טוען שהוא לא מעריך את השכל שלי, אבל באותה נשימה טוען שאני צריך להעביר הרצאות, שאני אהיה סנסציה כמנהל, ושאני סטיב ג'ובס הבא, אז מן הסתם הוא בהחלט מעריץ שלי, ואין שום בעיה עם זה שהוא מעריץ אותי בגלל אספקט מסוים שלי ולא אספקט אחר. גם בימי בית-הספר לדוגמה, הבנים העריצו אותי בעיקר בגלל גאונותי המופלגת יותר מאשר כל דבר אחר, והבנות לדוגמה, העריצו אותי יותר מאשר כל דבר אחר, בגלל הסקסיות המתפרצת. כמובן שגם היו לי תכונות שנערצתי בגללן באופן רחב וכוללני על-ידי כולם או כמעט כולם, ותכונות שנערצתי בגללן ובעקבותן על-ידי אנשים יחידים ממש, שהם היו היחידים שידעו להעריך אותן, או היחידים שהיו מודעים אליהן.

אתה רשאי להתחיל להשתחוות.

מלכך ממתין.

korol-1-860x641.jpg

דיברגנט חדש

Well-known member
מרוב שאתה מפגר אתה לא מצליח להבין שום דבר גם כשמסבירים לך. שוב פעם, אנשים נערצים שונים נערצים על תכונות שונות. אין שום בעיה עם עצם זה שמישהו מסוים מעריץ מישהו אחר בגלל תכונה מסוימת אבל לא בגלל תכונה אחרת או אספקט אחר. יש לי לא מעט מעריצים בגלל השכל שלי לבדו, אבל כנראה שהמעריץ הספציפי הזה לא מעריץ אותי בגלל הגאונות המופלגת, וזה בסדר. גם לא חסרים לדוגמה אנשים באמת לא חכמים, שגם להם יש מלא מעריצים, גם אם לא בגלל השכל. לג'סטין ביבר לדוגמה יש מאות מיליוני מעריצים. מן הסתם הם לא מעריצים אותו בגלל האינטלקט שלו, נכון? אז מה נגיד? שאין לו מעריצים? בדיוק ככה, אם המעריץ שלי ai27, אחד מתוך עשרות מעריצים הראשונים שלי, כאשר בעתיד יהיו לי מעריצים רבים יותר אף מג'סטין ביבר, טוען שהוא לא מעריך את השכל שלי, אבל באותה נשימה טוען שאני צריך להעביר הרצאות, שאני אהיה סנסציה כמנהל, ושאני סטיב ג'ובס הבא, אז מן הסתם הוא בהחלט מעריץ שלי, ואין שום בעיה עם זה שהוא מעריץ אותי בגלל אספקט מסוים שלי ולא אספקט אחר. גם בימי בית-הספר לדוגמה, הבנים העריצו אותי בעיקר בגלל גאונותי המופלגת יותר מאשר כל דבר אחר, והבנות לדוגמה, העריצו אותי יותר מאשר כל דבר אחר, בגלל הסקסיות המתפרצת. כמובן שגם היו לי תכונות שנערצתי בגללן באופן רחב וכוללני על-ידי כולם או כמעט כולם, ותכונות שנערצתי בגללן ובעקבותן על-ידי אנשים יחידים ממש, שהם היו היחידים שידעו להעריך אותן, או היחידים שהיו מודעים אליהן.

אתה רשאי להתחיל להשתחוות.

מלכך ממתין.

צפה בקובץ המצורף 105904
כאשר רוב גולשי הפורומים אומרים לך שאתה מפגר, סימן שאתה מפגר.
תלמד להשלים עם הנכות השיכלית שלך |סיוע|

התמונות מדברות בעד עצמן, אפשר לראות את התגובות המזלזלות בך שאומרות את הכל |נחמה|

טמבל2.png

טמבל המשך.png

קבצים מצורפים

• טמבל המשך1.png
    טמבל המשך1.png
    KB 62.5 · צפיות: 3

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כאשר רוב גולשי הפורומים אומרים לך שאתה מפגר, סימן שאתה מפגר.
תלמד להשלים עם הנכות השיכלית שלך |סיוע|
אתה לא צוחק, אתה אשכרה מפגר לגמרי, הא? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

בחיים שלי, אבל בחיים שלי, לא ראיתי כזאת הרמה מטורפת להנחתה :ROFLMAO:

מה הפלא שכל האתר אומר שאתה מפגר? לרגע אתה לא מפסיק להוכיח את זה :ROFLMAO:

"כאשר רוב גולשי הפורומים אומרים לך שאתה מפגר, סימן שאתה מפגר?"

בוא נתחיל מעצם זה שאף-אחד לא אומר את זה עליי, בטח שלא כולם.

מי שאומרים עליו את הדבר הזה, ועוד מי שכולם אומרים עליו את הדבר הזה, זה דווקא אתה :ROFLMAO:

יפה לראות שאתה מודה שכאשר רוב גולשי הפורומים אומרים על מישהו שהוא מפגר, אז סימן שהוא מפגר :ROFLMAO:

יפה לראות, שבהתחשב בעצם כך שרוב גולשי הפורומים אומרים עליך שאתה מפגר, אתה מודה שאם כולם אומרים, כנראה שאתה אכן מפגר :ROFLMAO:

כל פעם מחדש שאני חושב שהגעת אל שיא הפיגור שלך, ושאני כבר לעולם לא אזכה לראות אותך ביותר מפגר, אתה מפתיע אותי מחדש :ROFLMAO:

אתה! אתה ולא אחר! אתה! שרוב גולשי הפורומים אומרים עליך שאתה מפגר!...:ROFLMAO:

(שנייה, אני לא נושם...)...:ROFLMAO:

אתה מדבר על אנשים שרוב גולשי הפורומים אומרים עליהם שהם מפגרים...

ואתה זה שטוען שאם מישהו כולם אומרים עליו מפגר....

אז סימן שהוא כזה? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

giphy (2).gif

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
lolol-lmao.gif

כפרה, אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס :ROFLMAO:

כאמור, אתה מפגר, עובדה שכולם אומרים על סמך ניסיונם איתך, וכאמור, אתה מודה שמי שכולם אומרים עליו שהוא מפגר, כנראה שהוא כזה, ולכן הנה הודית שאתה מפגר :ROFLMAO:

בנוגע אליי עצמי, כמובן שמדובר בחלק מההזיות הקבועות שלך, ולא אומרים את זה עליי, מה שכולם אומרים עליי זה שאני גאון עצום מימדים, זוכר? :ROFLMAO:

__צילום מסך_10-4-2024_11132_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_10-4-2024_1113_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-4-2024_211233_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_27-4-2024_145011_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_17-4-2024_232432_www.tapuz.co.il.jpeg __צילום מסך_15-5-2024_194347_www.tapuz.co.il.jpeg
לכידת אינטרנט_3-11-2023_233249_www.tapuz.co.il.jpeg
לכידת אינטרנט_2-11-2023_224234_www.tapuz.co.il.jpeg

תמונות חדשות, חם-חם מהתנור:

__צילום מסך_2-6-2024_11633_www.tapuz.co.il.jpeg

דיברגנט חדש

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 106179

כפרה, אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס :ROFLMAO:

כאמור, אתה מפגר, עובדה שכולם אומרים על סמך ניסיונם איתך, וכאמור, אתה מודה שמי שכולם אומרים עליו שהוא מפגר, כנראה שהוא כזה, ולכן הנה הודית שאתה מפגר :ROFLMAO:

בנוגע אליי עצמי, כמובן שמדובר בחלק מההזיות הקבועות שלך, ולא אומרים את זה עליי, מה שכולם אומרים עליי זה שאני גאון עצום מימדים, זוכר? :ROFLMAO:

צפה בקובץ המצורף 106180
צפה בקובץ המצורף 106181
צפה בקובץ המצורף 106182
צפה בקובץ המצורף 106183
צפה בקובץ המצורף 106184 צפה בקובץ המצורף 106185
צפה בקובץ המצורף 106186
צפה בקובץ המצורף 106187

תמונות חדשות, חם-חם מהתנור:

צפה בקובץ המצורף 106189
מפגר חושב שכולם כמותו |נחמה|
טמבל2.png
תתמודד |נחמה|
טמבל המשך.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מפגר חושב שכולם כמותו |נחמה|

תתמודד |נחמה|
תודה על ההסבר ללמה אתה, שעובדה שאתה מפגר, עובדה שכולם מסכימים על זה ושזה הוכח דרך העדויות של כולם ושלל דברים שאמרת, ועובדה שאפילו אתה עצמך מסכים עם כך כי אמרת שמי שכולם אומרים עליו שהוא מפגר אז הוא מפגר, תודה על ההסבר ללמה אתה חושב שאני כמותך. אם מפגרים חושבים שכולם כמותים, וזה למה אתה חושב עליי שאני מפגר, אז אני בהחלט מבין את מצבך, ובהחלט אתמודד 🤷‍♂️

דיברגנט חדש

Well-known member
תודה על ההסבר ללמה אתה, שעובדה שאתה מפגר, עובדה שכולם מסכימים על זה ושזה הוכח דרך העדויות של כולם ושלל דברים שאמרת, ועובדה שאפילו אתה עצמך מסכים עם כך כי אמרת שמי שכולם אומרים עליו שהוא מפגר אז הוא מפגר, תודה על ההסבר ללמה אתה חושב שאני כמותך. אם מפגרים חושבים שכולם כמותים, וזה למה אתה חושב עליי שאני מפגר, אז אני בהחלט מבין את מצבך, ובהחלט אתמודד 🤷‍♂️
ההסבר שאתה |טמבל| לא נועד לך, כי לך אין כלום שמחבר בין האוזניים.
זה היה מיועד לשאר הגולשים, אך המוניטין שלך של |טמבל| אינפנטיל כה יצוק בסלע שהם כבר יודעים זאת |נחמה|
תתמודד |נחמה|
טמבל המשך.png

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
__צילום מסך_7-6-2024_18958_www.tapuz.co.il.jpeg

גם בבית-ספר הוללתי על גאונותי המופלגת:

מתוך ספר המחזור:

‏‏20170919_021449 - עותק.jpg

מתוך משימה בשיעור חינוך בכיתה י"א, כשכל תלמידי הכיתה היו צריכים לכתוב כל אחד משפט אחד על כל אחד משאר תלמידי הכיתה בדף עם השם שלו, שש תלמידים דיברו על גאונותי הרבה. עוד אחת, אחת מתלמידות הכיתה שלי, שהייתה אחת מעשרות התלמידות מכל הכיתות, השכבות והגילים שמתו שאני אזיין אותן כי הייתי הבחור השני הכי חתיך בבית-ספר, כתבה לי "סקסי שכמותך":

20231031_095919.jpg
20231031_100000.jpg
הפיגור נמשך :ROFLMAO:

אתה בעצמך מראה וחושף את רגע פציעתך הגדולה ביותר מפניי :ROFLMAO:

מה לעשות כפרה? מה? אתה מחכה לשמוע "סליחה"? לא תישמע. כשמשחקים עם אש, אז נכווים.

images.jpg
התמונות מדברות בעד עצמן, אפשר לראות את התגובות המזלזלות בך שאומרות את הכל |נחמה|

טמבל2.png
ai27. עוד אחד מהמעריצים שלי. כפי מה שהסברתי לך, מעריצים שונים מעריצים את אותם אנשים בגין תכונות שונות. המעריץ ai27 אומר שהוא לא מעריך את השכל שלי אלא דברים אחרים. זה בסדר וזה לגיטימי. הסברתי לך את זה פעמים רבות, אבל מפגרים הרי לא לומדים, והרי כל האתר אומר לך שאתה מפגר, ולכן לפי השיטה של עצמך, אתה חייב להיות כזה, נכון?

images.jpg
578346_362966417120827_1868054746_n.jpg

תמונות של המעריץ ai27 מעריץ אותי הערצה קשה ואכזרית:

1714569789833 (1).png
1714569802464.png
__צילום מסך_18-5-2024_104631_www.tapuz.co.il.jpeg
גם זה כבר הוסבר פעמים רבות, אבל מפגרים הרי לא לומדים. זה מישהו שלא מכיר אותי ואני לא מכיר אותו והוא במקרה נכנס לשרשור אקראי שלו ולא אהב אותו אז הוא סתם קילל. זה לא נחשב, אבל מפגרים לא מבינים לא משנה כמה הרבה מסבירים להם :)

דיברגנט חדש

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 106190

גם בבית-ספר הוללתי על גאונותי המופלגת:

מתוך ספר המחזור:

צפה בקובץ המצורף 106191

מתוך משימה בשיעור חינוך בכיתה י"א, כשכל תלמידי הכיתה היו צריכים לכתוב כל אחד משפט אחד על כל אחד משאר תלמידי הכיתה בדף עם השם שלו, שש תלמידים דיברו על גאונותי הרבה. עוד אחת, אחת מתלמידות הכיתה שלי, שהייתה אחת מעשרות התלמידות מכל הכיתות, השכבות והגילים שמתו שאני אזיין אותן כי הייתי הבחור השני הכי חתיך בבית-ספר, כתבה לי "סקסי שכמותך":

צפה בקובץ המצורף 106192
צפה בקובץ המצורף 106193

הפיגור נמשך :ROFLMAO:

אתה בעצמך מראה וחושף את רגע פציעתך הגדולה ביותר מפניי :ROFLMAO:

מה לעשות כפרה? מה? אתה מחכה לשמוע "סליחה"? לא תישמע. כשמשחקים עם אש, אז נכווים.

צפה בקובץ המצורף 106195

ai27. עוד אחד מהמעריצים שלי. כפי מה שהסברתי לך, מעריצים שונים מעריצים את אותם אנשים בגין תכונות שונות. המעריץ ai27 אומר שהוא לא מעריך את השכל שלי אלא דברים אחרים. זה בסדר וזה לגיטימי. הסברתי לך את זה פעמים רבות, אבל מפגרים הרי לא לומדים, והרי כל האתר אומר לך שאתה מפגר, ולכן לפי השיטה של עצמך, אתה חייב להיות כזה, נכון?

צפה בקובץ המצורף 106195
צפה בקובץ המצורף 106200

תמונות של המעריץ ai27 מעריץ אותי הערצה קשה ואכזרית:

צפה בקובץ המצורף 106197
צפה בקובץ המצורף 106198
צפה בקובץ המצורף 106199

גם זה כבר הוסבר פעמים רבות, אבל מפגרים הרי לא לומדים. זה מישהו שלא מכיר אותי ואני לא מכיר אותו והוא במקרה נכנס לשרשור אקראי שלו ולא אהב אותו אז הוא סתם קילל. זה לא נחשב, אבל מפגרים לא מבינים לא משנה כמה הרבה מסבירים להם :)
מתי תפנים שפתק שכתבה לך נערה מתוך רחמים לא מצביע על כלום?
אני ממש מרחם עליך שעל זה אתה נאחז |נחמה|

טמבל המשך.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מתי תפנים שפתק שכתבה לך נערה מתוך רחמים לא מצביע על כלום?
אני ממש מרחם עליך שעל זה אתה נאחז |נחמה|
לא מובן אם אתה מדבר על מה שנכתב עליי בספר המחזור או במשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א. בכל מקרה, לא משנה על מה אתה מדבר, אתה טועה.

במקרה שהתכוונת למה שנכתב עליי בספר המחזור, אז כפי מה שכבר הייתי צריך להסביר ל-ai27 בעבר:

f7o3qwgd.png

במקרה שהתכוונת לדפים מהמשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א, אולי כדאי שתעיף מבט טוב יותר, כי מתוך כל תלמידי הכיתה, שש דיברו על חוכמתי הרבה.

שלא לדבר על זאת שניסתה להתחיל איתי וכתבה לי "סקסי שכמותך" כי כמו עוד הרבה בנות חוץ ממנה, היא מתה שאני אזיין אותה. נו ביגי. עוד יום רגיל בחייו של מאור פז 🤷‍♂️

כל אחד אחר שהיה מקבל יחס כזה, מחמאות כאלו ושכולן מתות שהוא יזיין אותן, לדוגמה אתה, ראשו היה מסתחרר. אני, שאני הייתי לא רק מלך הכיתה, אלא מלך הבית-ספר, הייתי רגיל. זה היה ה"נורמל" שלי.

שלא לדבר גם על כל ההערצה שאני נערץ על-ידי כולם בכל תפוז, ושתמונות רבות של ההערצה הזאת הופצו על-ידי לאחר ההתגרויות גם בשרשור זה מספר פעמים, ואני לא רואה סיבה לחזור עליהן פעם נוספת.

אז אחרי כל זה, לנסות לטעון שהמצב הוא "פתק שכתבה לי נערה מתוך רחמים ושזה לא מעיד על כלום", זה לא ממש תופס :)
הוסבר מספיק פעמים שזה מישהו שאני לא מכיר אותו והוא לא אותי ושסתם נכנס באקראי לאיזשהו שרשור אקראי שלי, סתם לא אהב אותו ולכן סתם הגיב את התגובה הזאת, אבל אתה ממשיך להתעקש, כמו מה שאתה ממשיך להתעקש שההערצה הרחבה שאני זוכה לה על-ידי עשרות אנשים על כל מעלותיי הרבות, כמו בבית-ספר בזמנו כך גם בחיים הבוגרים, היא "פתק שכתבה לי ילדה שריחמה עליי", אבל בסופו של דבר, זה לא מפתיע. כשמתעסקים עם גאון עצום מימדים, מן הסתם אין חומר אמיתי וראוי לציון לעבוד איתו, ולכן צריכים להילחם בשיניים ובציפורניים ולנוע על אדים.

יותר חשוב שתסביר איך הגעת למצב שכל האתר כולו מסכים עליך הסכמה רחבה, מוחצת, גורפת מקיר לקיר ללא הבדלי מין, גיל ומחנה פוליטי שאתה מפגר שאין כדוגמתו.

כפי מה שאתה רואה, לי, בניגוד אליך, לא חסרים לעבוד איתם, כי אני, בניגוד אליך, לא משקר, אלא אומר אמת, ולכן יש חומר בשפע, שאין לך מענה קונקרטי אליו או יכולת למענה קונקרטי אליו, כי אני צודק בנוגע אליך, וכי כולם צודקים בנוגע אליך, בניגוד אליך, שנאלץ לשחזר שוב ושוב את הכמעט אפס חומר, שהוא גם שקרי, הוצא מהקשרו והוסבר פעמים רבות בעבר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא מובן אם אתה מדבר על מה שנכתב עליי בספר המחזור או במשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א. בכל מקרה, לא משנה על מה אתה מדבר, אתה טועה.

במקרה שהתכוונת למה שנכתב עליי בספר המחזור, אז כפי מה שכבר הייתי צריך להסביר ל-ai27 בעבר:

צפה בקובץ המצורף 108486

במקרה שהתכוונת לדפים מהמשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א, אולי כדאי שתעיף מבט טוב יותר, כי מתוך כל תלמידי הכיתה, שש דיברו על חוכמתי הרבה.

שלא לדבר על זאת שניסתה להתחיל איתי וכתבה לי "סקסי שכמותך" כי כמו עוד הרבה בנות חוץ ממנה, היא מתה שאני אזיין אותה. נו ביגי. עוד יום רגיל בחייו של מאור פז 🤷‍♂️

כל אחד אחר שהיה מקבל יחס כזה, מחמאות כאלו ושכולן מתות שהוא יזיין אותן, לדוגמה אתה, ראשו היה מסתחרר. אני, שאני הייתי לא רק מלך הכיתה, אלא מלך הבית-ספר, הייתי רגיל. זה היה ה"נורמל" שלי.

שלא לדבר גם על כל ההערצה שאני נערץ על-ידי כולם בכל תפוז, ושתמונות רבות של ההערצה הזאת הופצו על-ידי לאחר ההתגרויות גם בשרשור זה מספר פעמים, ואני לא רואה סיבה לחזור עליהן פעם נוספת.

אז אחרי כל זה, לנסות לטעון שהמצב הוא "פתק שכתבה לי נערה מתוך רחמים ושזה לא מעיד על כלום", זה לא ממש תופס :)

הוסבר מספיק פעמים שזה מישהו שאני לא מכיר אותו והוא לא אותי ושסתם נכנס באקראי לאיזשהו שרשור אקראי שלי, סתם לא אהב אותו ולכן סתם הגיב את התגובה הזאת, אבל אתה ממשיך להתעקש, כמו מה שאתה ממשיך להתעקש שההערצה הרחבה שאני זוכה לה על-ידי עשרות אנשים על כל מעלותיי הרבות, כמו בבית-ספר בזמנו כך גם בחיים הבוגרים, היא "פתק שכתבה לי ילדה שריחמה עליי", אבל בסופו של דבר, זה לא מפתיע. כשמתעסקים עם גאון עצום מימדים, מן הסתם אין חומר אמיתי וראוי לציון לעבוד איתו, ולכן צריכים להילחם בשיניים ובציפורניים ולנוע על אדים.

יותר חשוב שתסביר איך הגעת למצב שכל האתר כולו מסכים עליך הסכמה רחבה, מוחצת, גורפת מקיר לקיר ללא הבדלי מין, גיל ומחנה פוליטי שאתה מפגר שאין כדוגמתו.

צפה בקובץ המצורף 108487
צפה בקובץ המצורף 108488
צפה בקובץ המצורף 108489
צפה בקובץ המצורף 108490
צפה בקובץ המצורף 108491
צפה בקובץ המצורף 108492
צפה בקובץ המצורף 108493
צפה בקובץ המצורף 108494
צפה בקובץ המצורף 108495

כפי מה שאתה רואה, לי, בניגוד אליך, לא חסרים לעבוד איתם, כי אני, בניגוד אליך, לא משקר, אלא אומר אמת, ולכן יש חומר בשפע, שאין לך מענה קונקרטי אליו או יכולת למענה קונקרטי אליו, כי אני צודק בנוגע אליך, וכי כולם צודקים בנוגע אליך, בניגוד אליך, שנאלץ לשחזר שוב ושוב את הכמעט אפס חומר, שהוא גם שקרי, הוצא מהקשרו והוסבר פעמים רבות בעבר.
__צילום מסך_3-7-2024_5120_he.wikipedia.org.jpeg

דיברגנט חדש

Well-known member

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אוי, היבלת כואבת |חבול|
העיקר שאחר-כך אל תשכח להתלונן, להיעלב, לבכות ולצרוח...

טמבל המשך.png
אהבתי את איך שאתה מעתיק את המשפט שלי כי אתה לא חכם מספיק בשביל לחשוב על משהו משלך, וטוען עליי וממציא עליי שאני מתלונן, נעלב, בוכה וצורח, בשעה שזה מה שאתה עושה, ואז אתה שם תמונה שלך מתלונן, נעלב, בוכה וצורח, ברגע פציעתי הגדולה ביותר אותך, כאשר יום אחד פצעתי אותך פציעה קשה במיוחד והשארתי אותך לדמם על הרצפה 😂 ואתה זה ששם את זה? אתה זה שמזכיר שוב ושוב את רגע פציעתך הקשה ביותר על-ידי? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

כנראה שאיינשטיין צדק. הוא טעה עם תורת היחסות, אבל סוף-סוף, במשהו, הוא צדק. כנראה שהטיפשות האנושית באמת לעולם אינה נגמרת :ROFLMAO:

1697025914952.png

נסיים עם ההוכחות שלא רק אני, אלא כולם, חושבים שאתה מפגר, מה שמוכיח את זה שזה נכון:

מצב
הנושא נעול.
למעלה