יש כאן איזושהי מגמה

דקל נור

New member
אני אידיוט ברישיון

הצבעתי ליבני וליברמן יחליט אם היא תהיה ראש הממשלה הצבעתי לביבי ואלי ישי יחליט אם כן או לא וכן לגבי כל המומלצים שיש אז מה זה כל כך משנה ידידי???? ואם הם מרשים לעצמם לצעוק ולקלל ועוד הרבה יותר מזה אז יכול להיות שאני כן מורם מהם מהבחינה המוסרית (שלא לדבר על פאקינג שלוש שנים ועוד ימי מילואים שאני נותן ) מבלי לדבר על השוטף איך שאמר כן משהו בענין התרומה למדינה מנהיג זה לא אחד שמספר כמה הוא טוב וכמה אני צריך אותו !!!!! מנהיג זה אחד שעושה ואני מכריח אותו להנהיג אותי !!!! כמו דוד המלך,משה רבנו ועוד רבים שהיו פה בתחילת הדרך!!!!! מה שלמדתי מהם עד היום זה איזה סיגרים עליי לקנות ובאיזה חברת תעופה כדאי לי לטוס ועוד דוגמאות יש לרוב . 1.אין לי תקציב לסיגרים 2.אין לי כל צורך לטוס לחו"ל 3.אבל יש לי נכונות להלחם למען המדינה שלי שבמשך שמונה שנים לא מסוגלת לתת לעיר שלמה לנהל אורח חיים נורמלי !!!! אז יכול להיות שאני אידיוט אבל האדיוטיזם הזה חל רק עליי ואיני מזיק איתו לאף אחד ,שלא כמו הנרקומן ציבור אם את מבין את כוונתי ...!!! תדע כל אם עיבריה שהיא מוסרת את בניה למפקדים הראויים לכך אמר פעם מישהו, מעניין מה היה אומר אם היה יודע ששלחה את בניה לשר שקיבל את הביטחון כי הוא נבחר לכך עלידי חברי מפלגתו !!!!! או למפקד שקיבל את זה על מנת שיוכלו לסגור חשבון עם רמכ"ל קודם!!!! הייתי ממשיך לתת דוגמאות ידידי היקר אבל אני חייב לצאת לפארק עם ילדי כל הכבוד לך על הצורך לשנות, ישר כח.

אז תבטל את הרשיון... תסתכל לילדים בעיניים

ותגיד לעצמך, אבא לא קפץ מהעגלה ונתן לה להמשיך לנסוע בלעדיו למרות שהעגלון פושע והעגלה שבורה ואפילו הסוסים שיכורים. שמבלעדיהם היית מתגולל בין המדינות נקלה ומבוזה מכל עם. כרגיל רק בלי נשק ביד. זה שהצבעת לביבי ולליבני זה כבר בעיה אחרת אבל... אני צריך אותך פעיל. חייב אותך פעיל. מבלעדיך, מלח הארץ, אין יותר פה כלום. אשמח לדון איתך על המנהיגות של איש הדמים דוד המלך או של משה רבנו וההחלטות שלו. תראה אחת לאחת שדור הולך ודור בא ואין חדש תחת השמש.

משמרותי

New member
תיקון הסטורי קטן

שאול ולא דוד הוכרח לקחת את השלטון...דוד חתר תחת שאול בשביל למלוך תחתיו,ובכלל היה "נרקומן ציבור" לא קטן...

yossnet1

New member
פפינו יקר

הדמוקרטיה שלך היא ממש עריצות. אתה רוצה לכפות על אכלוסיה שלמה ללכת להצביע גם אם שיטת הממשל והמועמדים נראים לא מתאימים. ממש עריצות הרוב. בנוסף, הפכת את כל מי שלא רוצה לשתף פעולה עם הפארסה הדו שנתית הזאת למסומם מדושן עונג. לא רציני כל כך. אגב, את הזכות להתלונן על השלטון מרוויחים ע"י תשלום מיסים, מילואים, מעורבות חברתית וציות לחוק. אני לא חושב שפרזיט משתמט יכול למתוח את ביקורתו במצפון נקי רק מפני שהלך להצביע ע"פ פקודת/הוראת/איום האייטולה. דווקא ציות עיוור כפי שאתה דורש היה משאיר אותנו תחת שלטונות עריצים ולא מאפשר התפתחות דרכי שלטון מתקדמות. קידוש הדמוקרטיה הוא פשוט בדיחה. יש להבין שהדמוקרטיה בצורתה הנוכחית היא רק עוד שלב באבולוציה של מערכות השלטון ולא הטוב המוחלט. דבר אחר, אני בד"כ אוהב את הפפינו שלי פיקנטי אך הפעם אני מתפלא על החריפות העודפת כלפי אלו המחזיקים בדעה שונה משלך. דמוקרטיה, לא?

yossnet1

New member
הבהרה קטנה

כשכתבתי "פרזיט משתמט" לא התכונתי חלילה לפפינו

אני הצלחתי להחלץ מתסביך הרע במיעוטו

שהקשה עלי תמיד מלא להשתתף כשאמרתי "הנמקה מפורטת" הכוונה הייתה לזה. כמעט בלתי אפשרי להחלץ מתסביך "הרע במיעוטו". אני הצלחתי לעשות את זה. ואני לא מצביע עם שלמות נפש מלאה. אבל זה לא לפורום

מי שלא מצביע - לא משפיע?

לדעתי לא. ואם בבחירות הבאות (שלבטח יקרו עוד שנתיים וחצי כמו תמיד) ולא יצביעו מעל 80 % מבעלי זכות הבחירה, לממשל לא תהיה ברירה אלא לשנות וכך שאם קבוצה גדולה לא תצביע- היא כן תשפיע. ואיזה סנקציה אתה רוצה לעשות למי שלא יצביע? קנס? אולי שלילת רשיון? הלו בנאדם- א ת ה ב י ש ר א ל, שכחת? כאן מסתובבים אנשים ברחובות שפשעם גדול פי כמה אז לך תעשה כמה שיעורי אזרחות ואז תדבר...שבת שלום.

משמרותי

New member
מאיר אומר

"שלטון העם יורד אל הכביש ואני מתבזה" מתוך עברנו את הפרעה "איפה יש דבר כזה עם שולט? עם תמיד נשלט-לכל היותר הוא בוחר מי ישלוט בו. שלטון העם אין דבר כזה,גם דמוקרטיה זה לא מה שזה..." ובהקשר זה ג'קי ואברי אמרו למי שלא הלך להצביע:בזאת איבדתם את זכותכם להתלונן על השלטון אז אני שואל אתכם האם גם על הזכות היחידה שיש לכם אתם ויתרתם? אני לא ויתרתי... ובאותו עניין: מאיר אמר לי באחת משיחותינו שהוא בעד מלוכה בישראל ולעם יש את הזכות לבחור בו,ולהדיחו אם לא ממלא תפקידו כנדרש וכראוי... שבת שלום

bart simpson75

New member
קצת מוזר../images/Emo5.gif

שרוצים להטיל סנקציות על מי שלא הולך להצביע... מוזר מאוד... כי הרי אני עושה מילואים יותר מכל אחד אחר, משלם מיסים בזמן, מתנדב, תורם, לא חוצה באדום, מעביר זקנות את הכביש, לא עושה מעשים פלילים, לא מפתה ילדים באינטרנט, בקיצור - חסיד אומות העולם... וכשאני רוצה להביע מחאה כלשהיא - זה לא. אסור. לך תצביע, שהרי אם לא - המדינה לא תתפקד, גורמים קיצוניים יתפסו את השלטון, האזרח הקטן יאלץ לשלם בגדול, המיסים יעלו, תהיה אבטלה, ישנאו אותנו בעולם, מערכת החינוך תקרוס, תפרוץ מלחמה... רגע, זה לא מה שקורה עכשיו? מכניסים לכם לראש להצביע, גם אם אין למי. אתם מבינים? העיקר שתהיה פה עאלק דמוקרטיה. אתה אוכל חרא, אסור לך להתגונן מטרור ועבריינים שפורצים לך הביתה וגונבים לך את האוטו או אונסים את הילדה שלך, ואתה - זה שלא הולך להצביע, זאת הבעייה של מדינת ישראל. לפני שאתה מטיל עלי סנקציות ושולל ממני את זכויותי, אולי קודם תיתן לי כמה... אז כשהבחירה היא בין קיצוני, מושחת ואימפוטנט, אני לא הולך לבחור. זה הדבר הכי אמיץ וחכם שצריך לעשות. ככה אולי משהו ישתנה. ולגבי מי הטמבל במקרה הזה, כולם יודעים...

זו חובה וזו חובה ואני זקוק לך...ומאיר גם.

ראשית אדגיש שאני מצדיע לך ולדקל על שירות המילואים הפעיל שלכם בעוד שאני את המלחמות שלי חווה מהסלון שלי. אבל... זו חובה וזו חובה. כשם שחובת הגוף לאכול וחובתו גם לחרבן. שאם יסתם נקב מנקביו לא יעמוד לפניו בוראו ולו שעה אחת. אני צריך שתצביע. אני לא יכול שלא תצביע. זה שאתה לא הולך להצביע זו בהחלט ה-בעיה של מדינת ישראל. בכל אפשר להלחם ואף לנצח. אבל באדישות ובאפאתיה זה הכי קשה. כמו שתשיר "אין לנו חלק בבית דוד ונחלה בבית ישי, איש לאוהליך ישראל." והנה ישראל נהפכת. לא רוצה לראות את הסוף הזה בעיניי ואני כבר מריח אותו באפי. אנחנו חברים בפורום של אחד האנשים היחידים שנתן דעתו לשיטה הזו. דמוקראסי - אחד השירים הפוליטיים החשובים שנכתבו בעברית. וגם אני כמותו הייתי רואה לראות מלוכה מזוקקה אבל עוד חזון למועד. תזכור את המילים הבאות, הן לא רק התחכמות, הן אמת (מתוך דמוקראסי): "שאלתי את העומד לצידי מי היא ומי המתפלשים בשפכיה ונותנים לה מלוכה ענה זו קוראים לה דמוקראסי או דמוקראקי ואלה הנותנים לה הם בני עמך שאלתי אותו מהר אם עוד יש מקום לשקול בדחיפות חיובית דחיפות חיובית ביותר את יציאתי המוקדמת לאלתר מזה החלום והעברתי המיידית לחלום אחר ענה אפשר לסדר לך שתתעורר איש צעיר אך זה בכלל לא מומלץ להיחפז ולהחליף חלום שלא תמצא את עצמך יום אחד מתחרט מצטער או אפילו מתגעגע למה שכה דוחה אותך היום..."

דקל נור

New member
אתה נשמע כמו

המטיפים לחזרה בתשובה ידידי. אני בספינה של כולם ואני עושה חור בחדר שלי ולא איכפת לי שהוא יתמלא במים. אם בסופו של דבר כל הספינה תתבע אזי זה היה רצונו של הרוב אני חושב. או שחובת המיעוט לבוא ולסתום את החור בחדרי על מנת להציל את כולם. "רב אחד מספר לרעייתו כי היום היו אצלו שני בחורים לגישור, שמע הרב את האחד ואמר לו אתה צודק ,שמע הרב את השני ואמר לו אתה צודק, שאלה אשת הרב איך זה יכול להיות אמר לה גם את צודקת "!!!!!!! לכל אמת יש כמה צדדים השאלה מהיכן מביטים עליה. נכון להיום לא מצאתי אף אחד שמתיימר לייצג את האמת שלי או אותי בריצתו אל הכסא הנכסף. "כמו שאתה מביט מגבוה עליי כך אתה מתכופף להריח באחוריי" גם את זה הוא כתב מאירנו. ואין צורך להצדיע לי אני סה"כ ממלא את חובתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום כתום לך ידידי היקר.

bart simpson75

New member
רק אל תיקח את זה למקום של עלבון.

אנחנו לא מסתייפים על רקע אישי. נהפוך הוא, אני שמח לראות שיש אנשים עם בינה שמרגישים ומאמינים שבאמת צריך לשנות ולהשפיע, בניגוד לרובוטים שבאופן אוטומטי מכניסים את הפתק הקבוע למעטפה, גם אם העומד בראש המפלגה האהובה עליהם יהיה אנטיוכוס. סה"כ שנינו חושבים שמשהו דפוק פה, אבל לא מסכימים על הצעדים שצריך לנקוט. שבוע טוב.

דקל נור

New member
נהפוך הוא ידידי

מבחינתי כל המטרה של הדיון הייתה לומר את דעתי ומנגד לראות משהו שונה ממני וללמוד עוד משהו. לא נעלבתי, וחלילה גם לא היתה לי כוונה כזו ,אני מתנצל אם משהו נפגע מדברי. שבוע טוב ומבורך.

bart simpson75

New member
התכוונתי לפפינו...

שהרי אני ואתה מחזיקים באותה דעה. ואם פגעתי במישהו במהלך הדיון - חוץ מהפוליטיקאים, אני מתנצל.

אין עלבון ופגע. אפילו להיפך.

אני מחזיק פה מכל אחד ואחד מכם פרסונה משו משו. ודפקא בגלל זה... זה שזה כואב לי זה לא ברמה האישית, קיבלתי דלקת קרום הלאום. אני הוא זה שהתחיל במילים חריפות אזי גם אני מקווה למולכם שנתקבלו המילים כדי כוונתן הטובה. נ.ב בני, אתה ממזר.

משמרותי

New member
בני,אני מסכים עם פפינו../images/Emo6.gif

אני פשוט מכיר את ערגונותיך לעורר פולמוסים...

למעלה