יש כאן משהו מאוד מוזר

SLIM-SHADY

New member
יש כאן משהו מאוד מוזר

אם זה פרום של נוערלקוי שמיעה, אז למה יש כאן אנשים לא בני נוער? שיפתחו פורום בשם מבוגרים לקוי שמיעה!

פורום נוער לקוי שמיעה

כותרתו של הפורום היא נוער לקוי שמיעה ובתקנון הוא מוגדר לנוער ובעלי ראש צעיר מטרתו הראשונית של הפורום היא מקום מפגש לנוער מכל הארץ, וכיום נוער זה לא רק עד תיכון- זה גם קצת אחרי. החשיבה היא די דומה, וכן תחומי עניין רבים. פה ושם מבליחות הודעות של מבוגרים, כאשר יש להם דבר מה מעניין להוסיף לדיון. מה זה מבוגר בעיניך? ומי כאן מבוגר? המנהלות

עם כל הכבוד...

גם אתן ממש מעצבנות.. כאילו אתן כל שניה מוצאות לעצמכן איזה סיכום שצץ מהאינציקלופדיה אתן לא חכמות יותר מכל אחד בפורום הזה ונמס עליי כל הערות ביניים והסיכמוים והנאומים שלכם

דוסון קריק שחלף זמנו

מי אמר שאנו חכמות? אני אפילו לא טוענת למנת משכל גבוהה סה"כ, אנו מנסות להתפקד כמנהלות, ובהתאם לכך אנו חייבות לדבר בשפה המתאימה ולא בשפה החבר´מנית, כי כשאנו בניק הכחול, אנו לא חברות שלכם, אנו המנהלות, ואם זה מפריע לך וממש נמאס לך פשוט תתעופפי מפה.. מי אמר שאת חייבת להשאר? ותגידי תודה שזאת כל ההודעה, כי באמת, ניסיתי לא להתפרץ עליך.. black_magic

שתקו

שלי, אין לך חברים בכלל אז שקט... וחלאס להתלהב מעצמכם או קיי?? בת כמה את בכלל שאת חושבת שאת פרופסר מכובד???

black_magic

New member
שאני אביא את כל החמולה שלי עליך?

את תפסיקי להתלהב מעצמך.. מי שמדברת.. "אני חמודה, יפה, מתוקה, שונאת אנשים שמתלהבים מעצמם או מרכלים או צוחקים על אחרים"... איזו צביעות.. הגעלת אותי.. שונאת אנשים צבועים..

כאפה שאני יביא לך?

בתור אחת מתורבת כמוני, אני לא אגרר לרמה הנמוכה יותר מים המלח שלך או קיי? ועוד משהו, מה רע בלדבר חברמנית עם אחרים בפורום?? זה שאת מופיע בלינק כחול לא אומר שאת יותר טובה שאת צריכה לדבר בשפה מתרוממת עם אף למעלה

black_magic

New member
עלק יותר טובה...

אפאחד לא יותר טוב מהשני.. ומה פתאום שפה מתרוממת ואף למעלה? אנו בניק הכחול רק כשצריך, בדר"כ אנו בניק שלנו, הלא כחול והמאד שחור שאומר שאנו חלק מהפורום כמו כולם.. מה אני בכלל מתווכחת איתך? יש לי הרבה דברים יותר טובים לעשות.. תעשי מה שבראש שלך, לא טוב לך אל תבואי לפה!

ל"דוסון קריק שולט"

אנו מנהלות הפורום, אך ללא כל קשר, כותבות בשפה הרגילה לנו. אם תעקבי אחר הודעותיי בפורום, צורת הניסוח שלי זהה, ואם תעקבי אחר הודעותיה של שלי בפורום, גם היא עקבית ברמת השפה. לעיתים, תחת הניק הכחול, אולי נעצור את עצמנו קצת יותר. איננו מתיימרות להיות חכמות, ומעולם לא הצהרנו שאנו גאונות הדור. סיכומים מאנציקלופדיה? שתי הודעות שבהן נעזרתי במקורות מידע נוספים, כיוון שניסיתי ליצור משהו שהוא כבר כמעט מאמר, ולא רק הודעה. אנחנו כמוכם- לקויות שמיעה, מנת משכל ממוצעת, פשוט יש לנו סיסמה לכלי הניהול של הפורום. זה כל ההבדל. אני מבקשת ממך להמנע מלכתוב דברים שאין לך סימוכין להם או לצוות על אנשים דברים שאין לך סמכות להם. מאין לך מצבה החברתי של בלאק מג´יק (מעולה, דרך אגב, תודה ששאלתם)? האם לך יש זכות לומר לה לשתוק? ובאופן כללי, למתן את ההודעות ולא להתקצף על כל אדם שמעיז להעיר לך משהו. המרחפת

מה הבעיות שלכן?!

מה כל כך מבדיק אתכן בלדבר בשפה רגילה וחברמנית במקום לדבר בשפה מתנשאת ו"מחוננת" ודבר שני למה מחקתן את ההודעה שלי על דרור?? מילא הוא לא בא לפורום ואף אחד מהמדריכים... ככה שלא נראה לי משהו יגיד לו וחוץ מזה קוף זה בעל חיים לא קללה

black_magic

New member
שמעי

אם ההודעה הייתה כתובה בלי קללות אז זה היה בסדר בזה שרצית להוסיף להודעה כמה קללות עסיסיות, הרסת אז נאלצנו למחוק אולי שימי לב להודעת המנהלות??? כתוב שם מה אסור לפרסם פה, י´חכמה..

???

מה בדיוק פירסמתי? את זה שדרור בנאדם מגעיל ולחא מתחשב באחרים?? את זה שנעלבתי ממנו שהוא אמר שאני מתנהגת כמו תינוקת? נראה לי שמותר לי לקלל אותו קצת בצעמי וכן, אני דורשת ממנו התנצלות כי אם המצב היה בפוך היו מתסלקים אותי משמע וכמובן שאין להם זכות לכך, כי שילמתי על החוגים

black_magic

New member
לא אני מחקתי את ההודעה על דרור

מפני שאני לא יודעת מי זה דרור.. על העניין הזה תדברי עם עדי..

טוב לא משנה... כנסו לפה!

מה אתן חושבות על ההודעה החדשה שלי? ויש לי בקשה אליכן.... תכניסו אותה בבקשה להודעות המרכזיות האלה...

SLIM-SHADY

New member
גילי תגידי, את מתעצבנת על כל דבר?

די, עכשיו יבוא אחד שאומר שלום, ותגידי לו: איזה מתרומם, עם האף למעלה... מה הבעיה שלך? נראה לי שיש לך מחלה, וקוראים לה: מניה דיפרסיה, שמי שלא יודע מה היא זאת מחלה של דיכאון. נ.ב: יום רביעי יש לי יום הולדת!!!!!!!!!!!!!1

liran b

New member
לאחר עיון במס´ הודעות של .....

כמה שירשורים....... אני מתאפק לא להתפרץ עליך גילי........... את לא נראה לי מכירה אותי.... אני לקוי שמיעה.. הייתי שנה אחת בשמע וזה היה לפני הרבה הרבה הרבה זמן.. אני בין הגודלים פה נראה לי (?) ואני ראיתי שאת צבועה משהו משהו........... כמו ששלי אמרה.. את רשמת שאת לא אוהבת מתלהבים אז למה את כזאת? .. מעניין מאוד.. אני מציע לך שתרדי משלי ותרדי מעדי.... כי הם בקלות יכולות לעשות דברים שאני יודע שהן לא רוצות לעשות...(אני חושב...) ובחיית תרגיעי תפה המלוכלך שלך........ מה עובר עליך? בת כמה את שאת יורדת ככה על כל מישהו שנכנס.... ותאמיני לי אני לא רוצה להתחיל פה מריבה אבל זה נראה לי אידיוטי!! התגובות שלך!!! פשוט מפגרות .. אחד שאל פה משהו ואת ענית תשתוק! כאילו זה הבית שלך... אז יאללה יאללה להרגיע תרוחות!!!!

LordNor

New member
למה את מתווכחת כל פעם????

בעייני אף אחד ממכן לא צודקות כולל מנהלות הפורום! וישנו ויכוח שמוביל לכלום.... אז במקום להתווכח על שטויות תעסקו בעניינים אחרים.. ולדוסון אם לא טוב לך כאן את יכולה להעבור למקום אחר... בכל מקרה את חייבת להקפיד על כללי הפורום..בזה מנהלות הפורום צודקות! ואם יש לך בעיה נגדן את יכולה לפנות להנהלת הפורומים כי זהו הגוף היחיד כאן שמוסמך לטפל בבעיות נגד מנהלי פורום.... ואת יכולה לממש את האפשרות שנותרה לך.... אבל תחשבי טוב לפני שאת פונה להנהלת הפורומים....לדעתי ממה שכתבת אין טעם לפנות להנהלה... אז אני מציע שתפסיקו עם הוויכוח... את לא חייבת לדבר עם מנהלות הפורום וגם הן לא חייבות לדבר איתך... ניסחתי טוב?

elishaip

New member
טיפ עבור למנהלות החמודות ../images/Emo13.gif

היי לכן! מהניסיון הניהולי בפורום "אורט", מציע לכן לא להתייחס אפילו לגולשים משועממים. יש האומרים שאני די דרסטי במחיקת ההודעות בפורומי אז לפחות חבל"ז "לעשות אש" בתגובות למשועממים ונהנתנים אשר נהנים שמתרגזים על כלום. להת´ ! אלישי פורן

למה לסבך אותן...

אחרי שכבר הסתבך בעצמו. בלאק מג´יק ניהלה היטב את הפורום ואיננה צריכה עזרה מ"יועצים" שפורומים בניהולם "מובילים" במהומות.

למעלה