יש כאן משהו מאוד מוזר

המרחפת

New member
ל"דוסון קריק שולט"

אני רואה שאת עדיין לא מבינה מדוע מחקתי את הודעתך. מחקתי אותה כי היו בה קללות וביטויים פוגעים, האסורים לפי כללי הפורום. אם נעלבת מדרור, אני ממליצה לך ללכת ולדבר איתו. לצעוק עלינו לא יוביל אותך לאף מקום והוא אף פעם לא ידע שהוא אמר משהו. מה לעשות, לפעמים אנשים לא שמים לב. היום, מסיבה מסויימת, כעסתי על חברה שלי בדרך חזרה מבית הספר. הלכתי הביתה מבלי לשים לב אליה, בכוונה. באמצע הדרך עצרתי וחיכיתי עד שהיא תגיע כדי להסביר לה מדוע אני כועסת עליה. היא לא שמה לב שעשתה את מה שהכעיס אותי, כי לא הייתה מודעת לזה. אם לא הייתי אומרת לה, היא גם לא הייתה מבינה למה כעסתי. אולי תנסי את זה גם את? דרור לא ידע שהעליב אותך ושיש צורך בהתנצלות אם לא תאמרי לו. אם את בוחרת לשחרר את כעסך בקללות והתקצפויות, אנא ממך, לא מעל דפי הפורום. אני מבקשת ממך להפסיק זאת, כמנהלת ובעיקר ככותבת, וישנם כותבים נוספים שביקשו להפסיק לדון בנושא. לשמע מותר להרחיק ילדים מהחוגים. אבל, אף אחד שם לא מעוניין להשתמש בעונש כזה. זוהי תגובה לבעיות משמעת הנמשכות באופן קבוע, ומפריעות באופן בולט למהלך העניינים. ואז, פשוט מחזירים את הכסף. על קללה הם לא יעיפו, אבל בהחלט ימצו את הדין. אנא ממך, פתרי את העניין באופן פרטי עם דרור או יערה, והפסיקי לדון בתקרית. הנושא מיצה את עצמו.

למעלה