זה לא נוירופסיכולוגים או משהו בסגנון? הממ זה לא נשמע כמו החלק המעניין של המקצוע XD
א אטומיק בייגל New member 16/3/10 #22 זה לא נוירופסיכולוגים או משהו בסגנון? הממ זה לא נשמע כמו החלק המעניין של המקצוע XD
ר רעוּת New member 16/3/10 #23 נוירו' זה פגיעות מוח ../images/Emo3.gif נגיד, הם יעבירו מבחני אינטליגנציה לאנשים אחרי שהמוח שלהם נדפק .
נוירו' זה פגיעות מוח ../images/Emo3.gif נגיד, הם יעבירו מבחני אינטליגנציה לאנשים אחרי שהמוח שלהם נדפק .
א אטומיק בייגל New member 17/3/10 #24 אה. פשוט חברה אמרה לי שאמא שלה כזו, ומכריחים אותה מהעבודה שלה גם לעשות אבחונים ל"לקויות למידה" ("אמאאאא, לא בא לי ללמוד למבחן! תקני לי אבחוןןןןןןןןןןןןןן"). נו טוב, לא סותר בעצם את מה שאמרת.
אה. פשוט חברה אמרה לי שאמא שלה כזו, ומכריחים אותה מהעבודה שלה גם לעשות אבחונים ל"לקויות למידה" ("אמאאאא, לא בא לי ללמוד למבחן! תקני לי אבחוןןןןןןןןןןןןןן"). נו טוב, לא סותר בעצם את מה שאמרת.
ר רעוּת New member 17/3/10 #25 חחחח אין להם מספיק פגועי מוח ../images/Emo16.gif. דווקא מאבחונים כאלה עושים יותר כסף מלהיות פסיכולוגים וזה .
חחחח אין להם מספיק פגועי מוח ../images/Emo16.gif. דווקא מאבחונים כאלה עושים יותר כסף מלהיות פסיכולוגים וזה .
ט טלית נודדת New member 24/3/10 #26 הייתה אחלה הופעה ../images/Emo11.gif היה משעשע, פלייליסט חביב מאוד ולא היו נדירים למרות בקשות הקהל.