יש כזה דבר גבר נאמן?...

Shamy

New member
יש

אל תתייאשי מהאידיוט ההואשזרק לך תחפצים בדלת ואמר שהוא לא בשל לקשר...סתם פחדן...תמצאי אד שיותר מתאים לך רק תמשיכילהיות חיובית

satori79

New member
אני למשל

סייעתי ל"לשעברית" לעבור דירה...
ולא מתוך קטע של "יאללה תעופי לי מהעיניים", אלא מתוך אכפתיות אמיתית..להעביר דברים, להרכיב דברים, אפילו סידרתי לה שולחן למחשב וגם עזרתי לה להרכיב רהיטים אחרים..

חמישה חודשים מאז..הפרידה כבר לא כואבת. :) החיים יותר טובים, מחייכים אלי משלל כיוונים. הפרידה עשתה לי רק טוב, נעמדתי שוב על הרגליים והצמיחה וההתפתחות האישית שעברתי מאז..ערכה לא יסולא בפז.

למרות שעדיין יש תחושה של פספוס וקצת תסכול, אך היום חלק לא קטן מהרגשות שלי לגביה התקהו. יותר קל לי ויותר טוב לי. מגיע לי מישהי יותר טובה. :)

satori79

New member
שאלת השאלות

אני מניח שבעיקר תקשורת...תקשורת בין אישית..לשנינו היו בעיות..כמעט כל אחד היה בצד השני של הספקטרום...אני הייתי מאוד מרצה, נחמד, אדיש, מעדיף לא לריב ולא להרים את הקול או לעשות דרמות.. היא די ההיפך..
היא לא בנאדם רע, בכלל לא. רק מאוד נוקשה. כל אחד מביא עימו מטענים מן העבר...כל אחד נלחם את המלחמות שלו עם עצמו..
איפשהו בדרך איבדנו זה את זו, היה לי קשה עם אובר דומיננטיות וקנאות, תוקפנות וחוסר נחמדות (גם להורים שלה, לא רק אלי)...

היום אני במקום יותר טוב, אחרי שהחזרתי לעצמי את הערכה העצמית, ואולי אף הגברתי אותה. :)
כן הלכתי לקורס תקשורת בין אישית וכן נרשמתי לקורס משחק למתחילים בשביל להתחבר לרגש, ובעתיד אפנה לעוד אפשרויות..בשביל טובתי האישית.

Shamy

New member
כן אבל זה לא מה שהבחור עשה לה

היא יצאה עם מישהו קנתה לו דברים לבית , היא הייתה בבית והוא שם לה בשקית את כל מה שהיא קנתה לו לבית עם זר פרחים זרוק ליד הדלת של הבית שלה וסמס שאומר...בואי נשאר ידידים לא מתאים לי זוגיות איתך כי אני אוהבת להסתכל על בחורות בביקיני בים ולא בא לי להקשר או משהו בסגנון כזה..

מזל שיש עוד אנשים נחמדים כמוך

לי קרה יותר גרוע, עברתי לגור בבית של מישהו, וכשזה נגמר ביקשתי ממנו שייפגש איתי ויביא לי תבגדים שלי(סתם כי אני לא רציתי שישאירו לי חפצים באמצע הרחוב! מבלי לוודא שהם יגיעו אליי, לא היה אכפת לי גם לשלם על משלוח ושישלח לי את החפצים בדואר לצורך העניין) , הוא סירב ואמר שהוא בוודאי שלא יבזבז זמן ללכת לדואר לשלוח לי את החפצים שלי ,וכסף על משלוח ושהוא לא מתכוון לבזבז דלק בשביל לסוע להשאיר לי את החפצים ליד הבית שלי ובמקום הוא משאיר אותם בשקית ליד הבית שלו ומקווה שאני אספיק לבוא לאסוף אותם (בשעות שהוא ידע שאני עובדת..ולא יכולה להגיע) אז התעלמתי מהאדיוט הזה וקניתי לעצמי מחדש את החפצים שנשארו אצלו (מעניין מה הוא עשה איתם..)

satori79

New member
תודה

יצא לי אחרי זה עוד פעמיים להחזיר לה חפצים ומכתבים. בפעם הראשונה מתוכם עוד הלכנו יחד אחרי זה לראות אירוע ספורט, ופעם השנייה זה היה להחזיר לה דברים כשהייתי בחזור ממקום אחר.

זו לא התנהגות יפה מצידו, וגם לא מצד הבחור ההוא. ההתנהגות שלי היא לא רק בכדי לכבד את ה"לשעברית" , אלא בעיקר בשביל עצמי כאדם.

הקשר לא עבד, זה לא נורא, ולא סוף העולם. שום דבר לא היה לחינם. :) עדיין יש קצת כבוד הדדי לצד השני..(אני מקווה)
זה לא היה לי קל, אך המשכתי הלאה ופגשתי נשים טובות יותר.

Shamy

New member
קורה נופלים על סתומים לפעמים

לפעמים אתה ככ רוצה לראות משו שהוא לא שם ..מאז למדתי שאסור להיות נואש ואסור לומר נואש כשאתה נאמן לעצמך ומכבד את עצמך תמצא מישו ברמה שלך

satori79

New member
בן זוג אידיוט

תמיד חשוב לכבד אחרים, גם בני זוג לשעברים..וגם את עצמך כאדם.
:)

רואה 6 6

New member
בודאי שיש

שפך עליך מנחוס הקודם, אה? תנוחי קצת, השקעת בקשר הקודם והוא הסתיים. אפשר להתאבל אבל אל תחששי מן העתיד. את תפגשי אדםי ותר טוב,זה בטוח.

tomasth

New member
השאלה למה ומי את קוראת גבר.

סביר להניח שמה שאת קוראת גבר , אין נאמן.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אני מכנה גבר ....

למי שדואג לאהובתו ולילדיו
עוזר גם לאמו לאביו לאחיו...
מישהו שדובר אמת, כנה עם רגשותיו
ומתמודד באומץ מול האתגרים שעומדים בפניו בחייו..

גבר - מלשון מתגבר על הפחדים והמכשולים - לטובת
חם ואוהב ובני משפחה מאושרים ושמחים.
לגבר כזה יש אשה נאמנה ואוהבת ולכן הוא מחזיר לה באותו מטבע והוא נאמן ואוהב אותה..

(נדמה לי שהיא לא התכוונה לכל אחד עם איבר מין זכרי שמשמש גם כאיבר לעשיית צרכים, גם כאיבר לעשיית מין וגם לאיבר שעושה את החשיבה ומנהל לאחד (כלומר לאפס..) את החיים...)

TakeCtrl

New member
ברור שיש, אלא אם כן נכנסים בינו לבין ה"אשה" האחרת...|חיוךרחב

מכונית/אופניים חשמליים/ingress

למעלה