יש כיסא פנוי?

Benkok

New member
יש כיסא פנוי?

אלוף, אני יודע שאתה בדרך כלל שם מים לקפה (דרך אגב, אף פעם לא ראיתי אותך באמת עושה את הקפה...רק שם את המים). ברשותך אני אוותר על הקפה. כמה שוטים של וויסקי או איזה בקבוק אבסולוט עם רד בול יעזרו לי הרבה יותר מקפה כרגע...

Chinita

New member
../images/Emo201.gifנעבור לאיזה

פטרון או דון חוליו??? הטקילה עלי רק תופיע (לא אוהבת לשתות לבד...
) עזוב ת'קפה זה כשנהיה אחרי הניתוח לחיבורי חתיכות הלב

newbie7

New member
אפוקסי

מנסיון זה עובד.. לא בדיוק כמו חדש, אבל מחזיק מעמד...

סלסרו

New member
שמע,

האמת שאני מקנא בך. היו לך שלוש פאקניג שנים טובות! זה לא דבר של מה בכך.

newbie7

New member
../images/Emo24.gif

האמת הפתעת אותי קצת, בעיקר בגלל שאתה תמיד נגד ניקים כפולים... אבל נו, שיהיה. תמיד יש פעם ראשונה. ומענין לענין באותו ענין - תרגע קצת, קח אויר, ואז תחליט. לא זורקים מכונית בגלל שהמאפרה התמלאה בסיגריות.

newbie7

New member
וזה כמובן אמור להיות משורשר

אלוף, אתה יכול לתקן בבקשה? תודה.

Benkok

New member
הסבר קצר, במיוחד בשבילך...

מהיום הראשון שלי בפורומים (לפני 5 שנים וקצת) תמיד ידעו את שמי, תמיד שיתפתי. אף פעם לא התחבאתי מאחורי ניקים בדויים ומסיכות. אני יכול להגיד בביטחון מלא שזה אף פעם לא הזיק לי, לא פגע בי. להיפך. מכיוון שחלק מהשימושים שלי בפורומים של תפוז הוא באיזה שהוא מקום גם פלטפורמה שיווקית (לא רעה בכלל דרך אגב, צמחו לי כמה וכמה לקוחות בהחלט מכובדים מהפורומים האלה) אני נוטה בדרך כלל כן לחשוף וכן לשתף, ולהציג את עצמי בלי מסיכות ובלי פויל'שטיקים... במהלך השנים נוצרו חברויות, חלקן עברו שלב לרמה האישית (לרמת פנים מול פנים, אימיילים או מסנג'ר)וחלקן נשארו במתחם התפוזי. הבחירה שלי לשתף את כל העולם באחד המצבים הקשים ביותר שנתקלתי בהם בחיי לא היתה מיקרית. טוב לי לכתוב, ואני לא מאמין בשירים למגירה. כמויות התמיכה, החיבוקים (גם אם וירטואליים), המסרים המעודדים וכן, גם זויות ראיה חדשות על הנושא, בהחלט עזרו לי ביומיים המאוד לא סימפטיים שעוברים אליי. כמו שאתה בטח שמת לב, למי שמכיר אותי מספיק זמן ממש לא היתה בעיה לזהות במי מדובר, וזאת היתה הכוונה. מבחינתי זאת היתה שיחה עם כל "חבריי", רק במקום לעשות את זה בחדרי חדרים עשיתי את זה מעל הבמה עם מסיכה. החברים שמזהים את הקול שלי עזרו ותמכו, ואלה שלא מכירים דיפדפו הלאה בלי צלקות וביקורות. המטרה כאן לא היתה שאף אחד לא יזהה אותי, אלא שמי שלא קשור אליי - שימשיך עם חייו...

newbie7

New member
ואללה

הסבר ממצה. ושלא תבין לא נכון, אני דווקא בעד שינוי ניקים מפעם לפעם... (מבלי לחצות את גבול הסכיזופרניה). בכל אופן, סוף שבוע רגוע שיהיה לך.

Mירב

New member
../images/Emo45.gif גם אני מהיום הראשון - אותו ניק

דרך כל ה-Ups & Downs, בכל מקום. כי אני זו אני, וזהו. WYSIWYG

newbie7

New member
גם אני בשמחה הייתי נשאר עם הניק

הראשון שלי, אם לא היו עושים לו HACKING

כמו ששמת לב (חד אבחנה שכמוך)

אני לא יודע לעשות קפה.... שמתי לב שברגע שאני מרתיח את המים הצד השני מרגיש צורך להכין את הקפה בעצמו.... (עיין ערך "סינגלה"). אתה כמובן לא אורח אלא "בן" בית (כן, אמנם ברגע זה אין לי מושג איך קוראים לי, אבל עדיין מצליח להביא איזה תרתי משמע ), הרדבול וודקה כבר מוכנים, והמשקה הבא ברשותך יהיה וודקה קרנברי, אתה שוט אני שוט... הולך?

nalini

New member
בנקוק,

אמנם אין לי מושג מה הלך בפרשייה, אבל נוכח שאם אתה שותה לפני 12 בצהריים, המצב כנראה בכי רע. אז לא יודעת מה הסיפור, אבל כזכר לימים עברו שבהם מילצרתי בבר, היו מגיעים הרבה אנשי עסקים שהפסידו כסף בבורסה, בעלים אחרי ריב עם האישה או סתם חיילים שיצאו הבייתה לחמשו"ש ... אני חושבת שאני מכירה את הלוק הזה מקרוב, ומה שאתה צריך זה ויסקי כפול און דה רוקס, אמבטיה חמה ו14 שעות שינה. אח"כ לקום, לצאת לאכול סטייק עם חבר טוב, ולחזור לבירה מול סרט אהוב. זה מתכון מנצח. תמיד תמיד עובד. ואם צריך, יש מי שיקשיב... שולחת גווד ווייבריישנס
לירז

newbie7

New member
מזכיר לי שבשכונתי הישנה

היה DINER שקראו לו HAPPY DAYS והמנות שם על שם החברה מהסדרה (פונזי ושות').. (סלסרו בטח מכיר, בביקור האחרון נדמה לי שהוא היה שם עדיין, אם כי מקרטע קלות).

nalini

New member
HAPPY DAYS

זה גם מחזה משובח מאוד של סמואל בקט, הסבא של התאטרון האבסורדי. ומשום מה יש לי הרגשה שהמחזה היה שם קודם:)...

newbie7

New member
ממממ...

שנים שלא ראיתי מחזה טוב (נו, מאז שעברתי לארה"ב)

למעלה