יש כיסא פנוי?

Benkok

New member
אחלה מרשם...

אבל באמת שאני לא הטיפוס שיכנס לדיכאון כזה. חברה טובה שלי ישר שאלה אותי בדאגה "אכלת משהו היום?"...התשובה שלי היתה: "גם אם חס וחלילה יודיעו לי שכל המשפחה שלי נהרגה וההלוויה מחר, בדרך לשדה תעופה אני אעצור לדפוק איזה סנדוויץ'" וברצינות, אני ממש לא הטיפוס שימצאו אותי בעוד שבוע בסלון, מוקף בקבוקי בירה ריקים, לא מגולח ועם בגדים מסריחים שלא הוחלפו שבוע... אמנם קשה לי, אבל אני שלם עם ההחלטה (שבסופו של דבר היתה שלי, אחרי שיחה ארוכה שבה היא חזרה בה ואמרה שהיא לא התכוונה, אבל אני כבר קיבלתי את ההחלטה שאני לא רוצה לשבת ולחכות לריב הבא, שיהיה יותר כואב ויותר רע, שיחה שבעקבותיה היא לקחה את הדברים ונסעה חזרה לכפר) מזל שיש כדורגל כל ערב, אפשר לשתות בלי קשר לכלום...

Chinita

New member
אתה חמוד אתה

nalini

New member
תראה,

ורדה רזיאל לזוגיות אני ממש לא, אבל אחרי לילה של בירה סטייל גולדסטאר והסחבות הבייתה בדרכים לא מוכרות, ההודעה שלך נראית הרבה יותר "בריאה". ואני תוהה אם ממקור ראשון גם הבעיות עצמן נראות יותר פשוטות, והמצב נעשה יותר נוח... האמת? אני מאלו שיכולות לסחוב שעות בלי להרגיש שפיספסתי ארוחות, אבל כשהרעב מגיע, גם צונמי לא יעצור בעדי... והאמת השנייה היא שממש התחשק לי סאבוואי בדרך הבייתה, אבל הייתה משטרה, והרבה פחות התחשקה לי בדיקת אלכוהול. מחר נקנה עוד אבוקדו, ואתה מוזמן. לירז, שחושבת שהיא מדברת שטויות והגיע הזמן ללכת לישון.

למעלה