יש כתבה במוסף של ידיעות על מישהי

אופירה10

New member
מה שמפריע לי

(ובהחלט בעייתי) אלו לא התורמים שנרשמים לאתר שלה, ממש לא אכפת לי מהם. אלא שיתכן שתורמים פוטנציאלים קוראים את הכתבה הזו ובגלל השטויות של גברת נאווה פרנס יתחרטו ולא יתרמו. היא עשתה שימוש בשירותי בנק הזרע - למה לסגור את הדלת בפני הבאות בתור אחריה? ממש לגדוע את הענף...

הילה35

New member
לדעתי נוצר כאן ערבוב בין הרבה נושאים

ואין לי זמן כרגע לפרט את דברי. נאוה פרנס עשתה טעות חמורה שפעלה, אם אני זוכרת נכון, למען בנקי זרע פתוחים, כמו שיש בארה"ב, אך אינם אפשריים בארץ, וזה באמת מסכן את הענף. אני מקווה שהיא הבינה משרשורים בפורום- עד כמה זה בלתי אפשרי בארץ, ועד כמה זה לא הוגן לגדוע את הענף אחרי שלך יש ילד. מה שקרה זה שהיא הפכה בפורום למוקצה מחמת מיאוס, וכך גם הפורום שלה.אם יש כתבה שנאוה מרואינת בה במאמר מוסגר אז היחס בהתאם, ונשים כותבות שאינן רוצות למצוא אחאים פן אמא שלהם תהיה נאוה פרנס וכד' לדעתי בדברים שאמרה פרנס בכתבה הזו אין שום דבר שצריך לאיים על התורמים. לדעתי הכתבה מדהימה, וכך גם גיבורת הכתבה, גם אם היא לא מתאימה לנרטיב שיש לחלקינו על מציאת אחאים. זה שנאוה פרנס הקימה אתר (ואני נרשמתי אליו, כי כל אתר שלא ידוע לי שאינו חוקי-ארשם אליו) למציאת אחאים- זה שירות לאלו שכן מעונינות, ועל כך מגיעה לה תודה ממני ומאלו שכן נרשמו. נכון שהאתר לא בטיחותי, וכל אמא תעשה את השיקול שלה ואמצעי הבטיחות שלה.

nina L

New member
כדאי באמת לערוך הפרדה בין פרנס לנושאים חשובים

למיטב זכרוני הדחייה שלה היתה מסיבות נרחבות ועמוקות. לדעתי, בעיקר בגלל סגנונה האישי, ובגלל דרכי מחשבה ופעולה שלה (הקשורים גם בחינוך), שלא זכו להערכה ונחשבו בעיני חלק אף לפסולים. היא אישה שנויה במחלוקת. חבל מאד שהיא זו שמובילה נושאים *הלגיטימיים* בעיני רבות, כפי שהודגש בשרשור לפני כמה ימים. נושאים לגיטימיים - ונכון, טעונים, וכאלה שלכל אחת בהם גישתה - וזה בסדר. אני סמוכה ובטוחה, שכאשר נשים מוערכות, נעימות וחכמות כמוך מעורבות - היחס שונה בתכלית.

הילה35

New member
אני לא זוכרת בפרוטרוט את כל השרשורים

שהיא השתתפה בהם, אבל אני חושבת שזה שאנחנו שנים בפורום מגוון מאד- אז יש אצלינו מודעות לרגישות של הנושא, וזה גם מחייב לראות דעות נוספות ולהתחשב בהן. יתכן שנאוה פרנס התמודדה עם הדילמות לבד, וזה גרם לה לפספס נקודות מבט אחרות. (יתכן שבעקבות שרשורים עבריים היא הבינה שבארץ הכרחי זהות אנונימית. בארץ אין סיכוי לבנק עם זהות פתחה). הדעות שלה והרעיונות שלה מאד סתרו את הרעיונות המקובלים בפורום, והיו סוג של דריכה על יבלות, אבל ממה שזכור לי הסגנון שלה לא היה מתלהם, והמצב הזה בפורום, שכל מה שנחשד כקשור איכשהו לנאוה פרנס- מוקצה ומאוס-מרגיש לי לא נח. (ותודה על מחמאה שגרמה לי
)

למעלה