יש לגרש את היהודים שעולים לישראל

ne ro

New member
יש לגרש את היהודים שעולים לישראל

בעיניי, תמיכה בציונות היא תמיכה בגזענות ותמיכה באנטישמיות. יש לגרש יהודים שעולים לישראל מסיבות ציוניות ויש לשלול להם את האזרחות של המדינה שלהם ושל העם שלהם שבו הם נולדו וגדלו.

../images/Emo128.gif../images/Emo31.gifמתנגדת בכל תוקף!

מדינת ישראל זוהי מדינת היהודים ומיועדת בשביל יהודים. למי שזה לא מוצא חן בעיניו יכול לחפש לו מקום אחר!

אין ספק שהציונות איננה רלוונטית בימינו

אין ספק שהציונות איננה רלוונטית בימינו וכל נסיון להאחז זה הוא מחמת טמטום הדעת, יש להבדיל ביןמושג הציונות שהתקיים לפני חמישים שנה לבין המושג כיום: בעבר כל עוד לא הייתה ליהודים מדינה הציונות הייתה ליגיטימית משום שזו הייתה שאיפה להקמת מדינה ועצמאות (בדיוק כמו הרצון הפלסטינאי), היה צורך לתחזק אותה מספר שנים לאחר מכן לשם ביסוס מעמדה ומניעת היחלשות דמוגרפית. המושג ציונות כיום מבטא רצון להיתרפק על העבר ולא להיפרד מן הדפוסים הישנים, תמיכה בו איננה גיזענית או אנטישמית אבל בהחלט מטופשת. טענותיך שככול הנראה באות מתוך תיסכול אינן רציניות ומעידות על חוסר הבנה בסיסי הדין הבינלאומי ובכלל במצב הפוליטי. אין לגרש כל עם שהוא, הדבר אסור מבחינת חוקי המדינה ומבחינת הדין ההומניטארי. לגבי האזרחות.... אין מה להוסיף... הבל הבלים. השאלה לגבי "מה עם זכויות הערבים"? מעידה שאו שאתה בחור צעיר מאוד או שאינך ערבי, משום שלא קוראים בשם כולל לכל הערבים "ערבים" ישנן כאלו במזרח ירושליים, ישנן פלסטינאים, בגדה, קו ירוק, ישראלים... ועוד. לכל פלג יש את הבעיות שלו ואת הצרכים שלו. מה עם הזכויות? מה לדעתך יש לשפר?

ne ro

New member
אחת אחת-

אני טענתי שהממשלה הצרפתית צריכה לשלול אזרחות - פשוט לחוקק חוק- שכל היהודים הצרפתים שעוזבים את צרפת צריכים לאבד את אזרחותם לאלתר. האם זה נראה לך חוק גזעני? וחוק השבות אינו גזעני?!!! ומה עם חוקי האזרחות הניאו נאצים ( כן , חייבים לומר זאת בריש גלי, כי רק אז היו חוקי אזרחות כאלה ) בישראל? התכוונתי לערבים ישראלים.

ne ro

New member
הציונות - היא כן גזענית-

כי היא מפלה לרעה את ערביי ישראל.

ne ro

New member
חוששני שלא הבנת בקשר "לגרש"

התכוונתי לא לתת להיכנס לארץ. אני מדבר על יהודים ציוניים שעולים לישראל.

אחד אחד

למרות שבעיניך חוק השבות וחוק האזרחות הוא גיזעני לדעתי אתה טועה טעות מרה, מדע? משום שהדבר מקובל בכל העולם כאשר מדינה קובעת קריטריונים לגבי אזרחות, יש מדינות שמדובר בדת, יש מדינות שבודקות כל אזרח לפרוטרוט ויש כאלו שמקבלות אזרחים לפי הכנסה. על אף שמדובר בחוק השבות וחוק האזרחות מדובר בחוקים שהם קובעים מדיניות פוזיטיבית, אין מניע מכל אזרח בעולם להגיש מועמדות לקבלת אזרחות. אתה מתבלבל לגבי מה שקורה בפועל כאשר אחוז הערבים דורשים אזרחות ולא מקבלים אותה מטעמים כאלו ואחרים. אם תבדוק תראה שבכל העולם קיימים חוקים כאלו ואפילו דרקוניים יותר. לגבי נאציזם.. אל תרד לרמה הזאת מכיוון שלא ניתן להשוות אמפירית חוק מתקופת מלחמת העולם השנייה להיום, אתה רק עושה עוול לטענות שלך... מדוע שצרפת תשלול את אזרחות התושבים? האם לדעתך אין זה אינטרס צרפתי להחזיק את אותם אזרחים? מדוע אתה מכליל את כל העולים כציונים? כמו כן מה זה משנה, זו מדיניות צרפתית לא ישראלית. אין כל בסיס לא להכניס לארץ בני אדם, אפילו ערבים החיים באירופה וארצות הברית יכולים להיכנס לארץ ואפילו להפוך לאזרחים, מדובר בסיכוי נמוך אבל הוא זהה לכל האנשים שלא עומדים בקריטריון של חוק השבות. מה תאמר על מדיניות ארה"ב בקשר לאשרות עבודה או אזרחות?

ne ro

New member
ארה"ב היא בעיניי מדינה מרושעת , אימפריית השטן

הגדול והרע.משום מה, ארה"ב חושבת שכל העולם רוצה להגר אלייה, ושהיא היא הכי מתקדמת בעולם, למרות שאתה יודע כמוני שבארה"ב קיים הפולחן הדתי הקיצוני ביותר בעולם אחרי אירן. הנשיא בוש מייצג בעיניי נשיא של נוצרים אוונגליסטים פנאטים ופרו יהודים. אני יודע שבגרמניה יש חוק מאוד דומה לחוק השבות , אבל ברוב העולם לא מקובלים חוקים גזעניים כאלה . אני מתכוון שצרפת צריכה לשלול להם את האזרחות כי: 1. למשל, הבעלים של חברת הקונצרן הצרפתית, פז'ו סיטרואן הם יהודים. תאר לך שאם יהודים כאלה, שתורמים הרבה לצרפת, או לכל ארץ אחרת, יעלו לישראל, הצרפתים יאבדו חומר אנושי משובח.

פה הדיון המהותי בנינו נפסק,

כמובן שכל דיון אחר ימשיך גם ימשיך אבל אין טעם לפנות להגיו שלך. אתה טוען שארה"ב הינה השטן ומקור הרשע, זאת טענה דמגוגית קשה, קיצונית ופשוט לא נכונה. כל שאר מיני הקונספירציה הם הבל הבלים של שחר ילדות נשכחת. שמע לי, חבל להחזיק בדעות לא רציונליות, הם כמו מחלה מדבקת, אתה תחזיק בהם, לא תוכל להפריך אותם אף פעם וגם לא תוכל להיפתח לדעות חדשות. אתה יכול לשנוא לכאוב כמה שתרצה אבל אם לא תתן טיעון משכנע דעותיך נמוגות... היותך "אנטי ציוני" כמו "ציוני" הם וויכוח שנתון לעבר ואין לא רלוונטיות, צר לי שאתה בוחר להביע את דעותיך ומונע מעצמך יכולת להתדיין בצורה מהותית.

ne ro

New member
היה נעים לדבר איתך,

\מן הסתם אני כותב בפורום הזה , כי זה הפורום "השמאל שלנו".

ואני רוצה להבהיר לך כמה דברים.

עם קום המדינה השמאל היה בשלטון,וכולם שם היו ציונים. חלקם בוגרי הפלמ"ח שנחלמו רבות לקום המדינה. חבל שכיום חלק קטן אמנם מהשמאל שכח מהי ציונות. בהחלט ניתן להיות שמאלני וציוני-זה לא סותר! עובדה שבקום המדינה זה היה.

Original DNA

New member
אולי אתה לא נכון. אין הבדל גדול בין איראן

לבין ארה"ב (חוץ מזה שבארה"ב הרבה יותר גרוע). אחת תיאוקרטיה פנאטית, השנייה קפיטלוקרטיה מריטוקרטית-אעלק שמתיימרת להיות האור לעולם. אני הייתי מעדיף ששתיהן לא היו קיימות.

ne ro

New member
אני התכוונתי שתושבי ארה"ב הם פנאטים ודתיים

בדיוק עמו תושבי אירן.

למעלה