יש לגרש את היהודים שעולים לישראל

אחת הסיבות

שבגללן גם ברחתי מהדת זה כל היחס למדינה אצל חלק מקיצוניים דתיים מסויימים. הרגיז אותי מאוד כשבהתנתקות אחדים מהם שרפו את דגל ישראל וכן השוו זאת לשואה. אני מאוד ציונית וזה פשוט הרגיז אותי ביותר!

אחד הדברים

שממש הרגיזו אותי שם זה שלאחר ההתנתקות היו חלקים מסויימים שם שלא רצו לחגוג את חג העצמאות. חג העצמאות הוא החג הכי אהוב עליי והכי חשוב לי. אני לא לא מוכנה להיות בחברה ששם עוד שוקלים אם לחגוג בכלל את חג העצמאות. חברה כזאת לא רואיה שאהיה חברה בה. לכן,אין סיכויי שאחזור לדת.

מדינית ישראל היא יצירה של התנועה הציונית

תכלית מדינת ישראל היא לקלוט יהודים וייצר בה חברה מודרנית לאותם יהודים. אין שום קשר בין ציונות לגזענות או אנטישמיות, יותר מכך, ההאשמה הזאת לכשעצמה היא גזענית ואנטישמית. משעמם לך עד כדי כך?...

ne ro

New member
הציונות טוענת שקיים עם יהודי

למרות שכל העובדות טוענות ומעידות שלא קיים עם כזה. ניאו נאצים ואנטישמים משתמשים במונח "העם היהודי". מי שטוען שלא קיים עם יהודי- הוא פרו יהודי. מי שטוען שקיים עם יהודי- ותומך בציונות- שהיא תנועה גזענית נגד הנייטיבז בישראל- הערבים- הוא גזען ואנטישמי בו בעת.

ne ro

New member
אף ארגון, אפילו השמאלני ביותר, לא מפקפק בזכות

ישראל להתקיים. מה שאני טוען זה בדיוק מה שטוען אילן פפה: כל מה שטוענים בישראל על ההיסטוריה של היהודים- הוא שקר. התנ"ך- הוא ספר מיתולוגי - שקרי. אני תוקף כאן את החוצפה של המתנחלים להתנחל באדמות ששייכות לפלסטינים. הגדה המערבית- שייכת היסטורית לפלסטינים.

ne ro

New member
ואני טוען עוד משהו-

היהודים שחיים בשאר העולם לא צריכים לעלות לישראל. אני מתנגד לציונות, במובן ערכי, ולכל מה שהיא מייצגת . אני לא אומר שאין לישראל זכות קיום, ברור שישה לה, אך אני טוען שלא קיים עם יהודי. היהודים הם לא עם, ולכן כל יהודים שחיים במדינה אחרת בעולם הם בני אותו העם. למשל: היהודים בצרפת- הם צרפתים, היהודים באיטליה- איטלקים, וכו'.

GILADOS

New member
אז אתה מזהה לאומיות עם מדינה? אם כך, אתה פשיסט לא פחות מהמתנחלים. אמנם זה לא פשיזם יהודי, אבל עדיין פשיזם.

ne ro

New member
לא, אני לא מזהה לאומיות עם מדינה.

אתה רוצה להגיד לי שהערבים שחיים בצרפת לא שייכים ללאום הצרפתי? יש הבדל בין לאום לעם.

ne ro

New member
אני פשוט כל כך דנתי ודשתי בנושא האם קיים עם

יהודי או לא, אבל זה היה מזמן, כך שצירפתי את הלינק לפורום פוליטיקה עולמית.

ne ro

New member
אין מדינה בעולם שהיא יותר גזענית ואנטישמית

מישראל, ואתה יודע את זה.

ne ro

New member
אני מתנגד לציונות כי

אני טוען שהיהודים הם לא עם . אני לא מאמין שבאמת קיים "עם יהודי" ,אבל אני אומר את זה גם כי אני מתנגד לגזענות הפאשיסטית של הדתיים, שטוענת שהיהודים הם עם נבחר ומותר לו מה שמותר ללא יהודים. כמו כן, אני טוען זאת כי התנחלים בחברון מבססים את האידיאולוגיה שלהם על בסיס ספר דת גזעני, שקרי , ומסולף. אני תוקף אותם וטוען כי העיר הזו שייכת היסטורית ולאומית לפלסטינים.

Original DNA

New member
ויש להעמיד למשפט את כל תומכי האימפריאליזם

לדורותיהם. את כל הפוליטיקאים, כל הפקידים, כל הקונסולים........ כל מי שהיה שותף להשתלטות האימפריאליסטית שהובילה להתפוררותה ולהתרקבותה של המדינה.

ne ro

New member
יש להעמיד לדין את הנשיא בוש , על רצח אזרחים

בעיראק ועל פשעי מלחמה

למעלה