יש להם טעם לא רק בשוקולד

deathcaster

New member
סבבה שיחקרו, נראה מה יצא מזה.

ואני אומר זאת במובן החיובי של המילה.

זה לא בדיוק מה שכתוב שם.

מה שכתוב הוא שגוף מייעץ שוויצרי אומר, בהסתמך על סקירה של מחקרים, שיש הגיון כלכלי להתחיל לחקור את היעילות של טיפול הומיאופתי ואת דרכי הפעולה שלו. אם וכאשר יתחילו המחקרים הללו, וכאשר הם יסתיימו, ואם המחקרים הללו ייתנו תוצאה חיובית - אז אפשר יהיה להשתמש בכותרת "הומיאופתיה היא אפקטיבית". אני אישית מאד שמח שמחקרים כאלה ייערכו - השאלה כיצד ובאילו תנאים טיפול הומיאופתי הוא יעיל היא שאלה נהדרת. אני גם מסכים שטיפול הומיאופתי הוא "בטוח" ו"cost effective" - אבל שני הדברים גם נכונים לגבי מתן מים סתם, ללא המיהולים ההומיאופתיים, כתרופה. זה אכן לא יקר וזה אכן לא מסוכן. עכשיו נחכה למחקרים שיבררו אם זה גם עובד.

מה שכתוב

This report, amounting to 300-plus pages, exhaustively reviews the scientific literature in homeopathy. It summarises 22 reviews, 20 of which show positive results for homeopathy. Four of these showed strong evidence that homeopathy, as a system of medicine, is efficacious. It also finds strong supporting evidence for the homeopathic treatment of allergies and upper-respiratory tract infections. studies of homeopathy and phytotherapy were of better quality than comparable conventional medicine studies”. we hope that the debate will finally move from the question, ‘Does homeopathy work?’ to the more pressing questions of ‘How does homeopathy work?’ and ‘What conditions can homeopathy treat effectively and cost-efficiently?’. לטובת הציבור: איך מיישרים את זה לאנגלית?

ככה:

This report, amounting to 300-plus pages, exhaustively reviews the scientific literature in homeopathy. It summarises 22 reviews, 20 of which show positive results for homeopathy. Four of these showed strong evidence that homeopathy, as a system of medicine, is efficacious. It also finds strong supporting evidence for the homeopathic treatment of allergies and upper-respiratory tract infections. studies of homeopathy and phytotherapy were of better quality than comparable conventional medicine studies”. we hope that the debate will finally move from the question, ‘Does homeopathy work?’ to the more pressing questions of ‘How does homeopathy work?’ and ‘What conditions can homeopathy treat effectively and cost-efficiently?’.​
ומה שעוד כתוב הוא:
With the publication of the English translation of the HTA report, we hope that the debate will finally move from the question, ‘Does homeopathy work?’ to the more pressing questions of ‘How does homeopathy work?’ and ‘What conditions can homeopathy treat effectively and cost-efficiently?’.​
ואני מצטרף לדעה הזו. אני גם אמתין קצת עד לפרסום הדו"ח עצמו, ולא רק להודעות עליו באתר של הומיאופתים, שכמו לכל ספק שירות רפואי פרטי, יש להם אינטרס כלכלי מובנה לטעון שהטיפולים שלהם עובדים.

sivan120

New member
למה הכנסת אנגלית קשורה לקוד?

אי אפשר פשוט לעשות קטרל ספיט ואז זה עובר לצד השני?

deathcaster

New member
מה זה קטרל ספיט? קים קטרל יורקת?

sivan120

New member
על הדרך, פעם כתבת לי שאתה...

עובד במעבדה- יש לך מושג מה זה בבדיקות דם: measles virus igG measles virus igM הם כמובן מדברים על חצבת אבל מה זה igG ו-igM? כמו כן מה הכוונה ש-mumps igG חיובי? ועוד משהו- מה ההבדל בין: hepatitis Bs Ab hepatits Bs Ag hepatits Bc Ab TOT. hepatitis C ab

deathcaster

New member
תגובה

הם כמובן מדברים על חצבת אבל מה זה igG ו-igM? - סוגים שונים של נוגדנים כנגד החצבת... "על רגל אחת": igM הם נוגדנים של "מכה ראשונה של מערכת החיסון": http://en.wikipedia.org/wiki/Immunoglobulin_M igG הם נוגדנים של "מכה שנייה": http://en.wikipedia.org/wiki/Immunoglobulin_G mumps igG חיובי - שככל הנראה יש לנבדק נוגדנים לחזרת (כנראה בילדות היה לו או שקיבל חיסון לאחרונה) hepatitis Bs Ab - נוגדנים לצהבת מסוג B hepatits Bs Ag - אנטיגן של צהבת B hepatits Bc Ab TOT.- אני לא זוכר את ההבדל בין שיטת בדיקה זו ובין hepatitis Bs Ab אבל בגדול הן בודקות אותו דבר, רמת נוגדנים כנגד צהבת B hepatitis C ab - אותו דבר, רק במקום B - אז C

פולספגן

New member
תוספת -

M - מציין שעכשיו אתה חולה במחלה או שלא. G - זה כמות הנוגדנים שקבלת ממחלה/חיסון או שלא קבלת

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
רק להשלים את התמונה...

s בהפטיטיס מדבר על חשיפה לוירוס עצמו- אם Bs Ag חיובי- האדם חולה בהפטיטיס B. c הוא קיצור ל-core= משמש לחלבון הבסיסי של החיידק (זה די מזיכרון, כך שזה לא בוודאות).

sivan120

New member
ומה ההבדל בין Ag ל-Ab-אני יודעת שזה...

אנטיגן וזה אנטיבודי, אבל מה ההבדלים ביניהם?

Gidi Shemer

New member
האנטיגן הוא הגורם ש"מדליק" את מערכת החיסון

הנוגדן, antibody, הוא מרכיב במערכת החיסון שנקשר לאנטיגן. במילים פשוטות- אנטיגן = הבחור הרע אנטיבודי= הבחור הטוב

deathcaster

New member
ואם כבר אז כבר ....

במחלות אוטואימוניות... ברובן... הבחור הטוב (הנוגדן) הופך להיות הבחור הרע (תוקף תאים של הגוף)

sivan120

New member
אז מה זה בעצם-

hepatitis Bs Ab- 481 מחוסן hepatits Bs Ag- Negative hepatits Bc Ab TOT.- Positive hepatitis C ab- negative ומה זה בעצם s (אם c זה core, משמע החלבון הבסיסי)?​

למעלה