יש להם טעם לא רק בשוקולד

ברור שאנחנו מתווכחים

אולם זה לא ויכוח לשם ויכוח אלא ויכוח שנועד להשגת מטרה חיצונית לויכוח (לפחות מצידי). התחייבות של משתמש וירטואלי הייתה שווה הרבה, אם כל שאר המשתמשים הוירטואליים היו מתייחסים אליה ברצינות, ומשתפים פעולה בנידוי משתמשים שאינם עומדים בהתחייבותם. התקווה שלי היא שאתה ושאר הכותבים יסרבו להתייחס אליה, כל עוד היא תמשיך להתכחש להתחייבויות שלה, וזה מה שאכן ציפיתי שייעשה לעצבר. אדרבה, אולי תשתף איתי פעולה?

deathcaster

New member
תגובה

לשתף איתך פעולה כנגד מה? בוויכוח שלך מולה? ולמה שאעשה זאת? הרי די ברור לי שכל הטענות שאתה העלית כנגד אלה שמגיבים לעצבר ופינוקי מתייחסות גם אליי.... אז עכשיו אתה רוצה את עזרתי?
בכל מקרה, אין לי טעם להיכנס לוויכוח שלכם, הוא מבוי סתום, היא התחייבה למשהו והיא לא עושה סימנים שהיא מתכוונת לעמוד בהתחייבות הזו. לא נראה לי שזה הולך להשתנות. וזה גם לא חדש, לא פעם כאשר היא התרברבה על ידיעותיה, כשהיא נדרשה לפרט מהן בדיוק... היא התחמקה באלגנטיות, אני באמת לא מבין מדוע הפעם אתה חושב שהיא תנהג אחרת. ונידוי?! מה זה 100 שערים? היא הלכה עם צוואר חשוף?
מנהל הפורום הבהיר לא פעם בפומבי ובפרטי שהוא אינו מתכוון לא למחוק כאן הודעות ולא לחסום כאן משתמשים.... אף טרול כאן לא ינדה את עצמו... אחרת הוא לא יעמוד בתקן של טרול.

פולספגן

New member
אתה מוזמן לקרוא את ההסכם ולראות מי לא עמד בו

הולך ואפילו לא טרחתי לכתוב 5 שא' אלא הסתפקתי ב-3 לעת עתה.

zlp

New member
דוקא התרשמתי שזו את

שלא מבינה על מה היא מדברת. שלא לדבר על לקרוא מספר ארבע ספרתי.

פולספגן

New member
אתה גם מוזמן לנסות להשיב על השאלות ...

בקיצור, עוד פקה פקה ... לך, אבל אני סולחת, כי אתה לא מתעסק במדע, אלא בזוטות
לכן אין סיכוי שתבין במתמטיקה, או שתכתוב לי כמו ה-
ה-
מה-
שאמרו שמתמטיקה זה לא חשבון או ההיפך (לא זוכרת).

zlp

New member
לא התיימרתי להבין בנושאים שאני לא מבין בהם

לעומת זאת, אני מסוגל לקרוא מספר 4 ספרתי לגמרי בעצמי, ובימים טובים אפילו להבין מה כתוב במאמרים שאני מקשר אליהם.

פולספגן

New member
באמת? רוצה קישורים למאמרים שהבטחת לקרוא לפני

3 שנים. אגב, הבטחת וחזרת מס' פעמים. להזכיר לך זיפזיפון?

zlp

New member
אגב

אני אכן לא עוסק במדע. את עוסקת במדע? אם כן, אפשר בבקשה קישור לרשימת המאמרים שפרסמת?

פולספגן

New member
למה שאעשה את זה בשביל מישהו שבין כה וכה לא

יבין כלום ממה שיהיה רשום שם?

zlp

New member
אה, זה פשוט

כדי שנדע שאת דוברת אמת כשאת טוענת שצריך לקבל את דעתך בגלל שאת חוקרת מהוללה. אם תטעני שאת צודקת ותביאי לכך ראיות חיצוניות אין שום בעיה עם זה. הבעיה היא שאת יורה שטויות וזורה חול בעיני אנשים תמימים שאמורים להאמין לך בזכות המעמד המדעי המיוחד שלך. ובכן, מהו אותו מעמד?

פולספגן

New member
אתה מוזמן להתווכח במלל ללא אאוטינג

לדוגמא מאמר שצרפת והבטחת לקרוא (לא רק שעבר חודש וחצי, אלא כבר כמעט שנתיים
) אגב, למי שיתעצל לקרוא את כל השרשור, מדובר על דיון בעקבות השטויות שנכתב בכתבה מאתר "הידען" (המרכאות מזלזול למי שלא הבין) על הגינקו בילובה.

deathcaster

New member
הוא לא ביקש לקרוא או להבין

הוא ביקש רק רשימת פרסומים... האם יש לך בעיה להציג אותה? או שמא היא לא קיימת? את חייבת להבין שהאמינות שלך בפורום לא גבוהה (בבקשה בלי תגובה שתעסוק באמינות שלי, אני רק מנסה להסביר לך, כרגע אנו לא עוסקים בי), את טוענת שאת ככה וככה וככה.... אבל לא מביאה שום סימוכין לכך. ושאת נדרשת להציג סימוכין, את מתחמקת/מתרצת/תוקפת בדמוניזציה את זה שמבקש ..... לא נראה לך שזה בעייתי.

אני אכן מלין על אלו שמשמיצים את פינוקי ועצבר

מבלי לנסות לנהל דיון נורמלי איתם, כיוון שלדעתי הם אינם מועילים בכך לפורום (ובכללם אתה). לעומתם אני מנסה להביא תועלת בדיון הזה, שמטרתו להוכיח קבל עם ועדה מעל לכל ספק סביר מהי השכלתה של פוספגן הנ"ל, מה שיגרום להערכתי להיעלמותה מהפורום, משתיחשף ערוותה, דבר שישפר מהותית את איכות הפורום. אתה לא רואה את ההבדל? כשאני כותב נידוי אני מדבר על מה שעשיתי לפינוקי אצלי בפורום עוד לפני שנחסם. אם כל הותיקים יודעים שיש מישהו שאין טעם להתייחס אליו ויש להם קישור להודעה שמוכיחה את זה אין דבר יותר קל מלגרום לכך שהיא תגיע למצב שאף אחד לא יגיב לה, ולבסוף תיעלם מהפורום. לא רואה את זה קורה?

deathcaster

New member
תגובה

אצלך בפורום זה קרה בגלל אינטרס משותף של הכותבים הקבועים בו.... והסיבה הראשית הייתה בגלל מנהל הפורום (שלא במקרה זה אתה) כך שהנידוי של פינוקי מהפורום שלך זו ממש לא דוגמא (בעיקר בגלל שזה לא נידוי אלא חסימה.... לא זה היה נידוי, לא היה צורך בחסימה). אני לא רואה את ההבדל, אני דווקא חושה שאתה מצדיק את הקלישאה "הגמל אינו רואה את דבשתו", הוויכוח ביניכם קטנוני, פולש לשרשורים תמימים, יורד לשפה בוטה ובניגוד ל"וויכוחי פינוקי ועצבר", במקרה הזה - אתה זה שהתחלת אותו אז אני מבין שיש לך אג'נדה לקדם, ואתה החלטת שצריך להעיף אותה מכאן... בתור מנהל אתה צריך כבר לדעת שטרול אמיתי, מועף מהפורום רק ע"י חסימה, ושוב... מנהל הפורום הבהיר שהוא לא יעשה זאת.... אז איזו תועלת הבאת בדיוק בדיון הזה? תצביע לי על הודעה אחת בדיון "מלחמת ההתשה" הזה שלך שהייתה מועילה? מדוע אתה חושב שהדיון ביניכם הוא "נורמאלי"? "אם כל הותיקים יודעים שיש מישהו שאין טעם להתייחס אליו ויש להם קישור להודעה שמוכיחה את זה אין דבר יותר קל מלגרום לכך שהיא תגיע למצב שאף אחד לא יגיב לה, ולבסוף תיעלם מהפורום."- אתה באמת מאמין בזה?
והאם בפורום יש רק וותיקים? והודעה שמוכיחה ? אתה מציין במשפט אחד את המילים "הוכחה" ו"טרול"? האם לא למדת כבר שאת הטרול לא מעניין הוכחות? "שמטרתו להוכיח קבל עם ועדה מעל לכל ספק סביר מהי השכלתה של פוספגן הנ"ל"- בינתיים... עשית את התוצאה ההפוכה- כרגע, השכלתך היא זו שעומדת למבחן, בישלת דייסה, תצטרך לאכול אותה. וזה יצריך עוד כמה שרשורים, ככל הנראה ולצערי, שיכערו את הפורום.

למעלה