יש לה טלפאתיה איתי...לבכורתי

blonda3

New member
יש לה טלפאתיה איתי...לבכורתי../images/Emo23.gif

תמיד היתה לה, לנו.... איך שנכנסתי למכונית, היא התקשרה אליי ואמרה לי אמא-תתקשרי אליי, אני צריכה תמיכה, צריכה מישהו לדבר איתו...אוזן קשבת... אז דיברנו, על הפרידה הכואבת שלה מהחבר שלה שכבר מסתכל על בנות אחרות, וכמה שזה כואב לה ונתתי לה גם עצות איך להתמודד מצד אחד, וגם הסברים על בנים בגיל הזה, ועל ההורמונים שמשתוללים ועל מה זה "גברים", בלי להשמיץ... והעליתי לה את המוראל ואת הבטחון....אני מקווה, והרגשתי שוב כמו בימים ההם, שתמיד הייתי שם לצידה אוזן קשבת , "הפסיכולוגית" שלה. ונזכרתי בכם...בתמיכה שלכם....
אז אני מקווה שיהיה לה טוב. מכל הבחינות. ילדה אהובה שלי .

rolan

New member
תמיכה, אהבה או?....

אנחנו, ההורים מהווים את המשענת לילדינו מאיתנו הם מקבלים את הביטחון את הידיעה שהם אהובים ורצויים וככל שנתמוך בהם יותר כך יגדלו ויהיו לאנשים - עם בטחון שיכולים לתת גם לאחרים זה מלווה אותי מהיום שהבנתי שאני כאמא אחראית מלאה לדרך התפתחותן של בנותיי...!

blonda3

New member
../images/Emo45.gifרולן../images/Emo24.gif

מסכימה איתך כלכך חושבת בדיוק כך והלוואי והיתה לי אמא כמוךךךךךךךךךךך

אני מאושרת בשבילך

שהגדולה שלך מוצאת בך אוזן קשבת. זה שווה הכל הגדול שלי עובר משהו ניסיתי לדבר איתו אתמול ובמילה אחת סתם לי את הפה. אמא אני רוצה חופש אמר. וזה אחרי 22 שנים שהייתי שם ובניתי את היחסים בדיוק לרגע הזה...והוא לא מוצא אותי עכשיו. בלונד כשהלב כואב אין קיצורי דרך,הכי חשוב שהיא יודעת שהיא לא לבד,שזה בדרך כלל הפחד הגדול. כל הכבוד לך אמא יקרה

blonda3

New member
תודה לך יונתי....../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

צר לי שאצלכם המצב עכשיו לא הכי... לא הבנתי למה התכון הבן ב"חופש". חופש ממה? וממי? מקווה שיהיו לכם ימים טובים יותר.

תודה בלונד

הוא לא ממש הוסיף,אבל הבנתי שהוא עובר תקופה מאד לחוצה ..לקראת שחרור ונראה שהוא טרוד,ואולי שואל שאלות שאין עליהן תשובות כרגע. אגב מחר צניחת ראווה בפלמחים הגדוד חוגג 50,ואני לא מוזמנת
עוד עונש קטן,שההסבר שלו זה הדאגה לי שאני לא אהיה בלחץ (שאם חלילה יקרה משהו למישהו אני הראשונה לקבל התקף לב...)כאילו שבבית אני לא ימות מדאגה. אני מתה לדעת האם האב הוזמן?

עלמה 3

New member
יונתי תמתי ../images/Emo24.gif

תנסי להיזכר , כשמשתחררים מהצבא - לצאת לאזרחות - כמה זה מפחיד ! תציעי לו שאת כאן ואיתו ובשיבלו , לעזור ולתמוך עד כמה שאת יכולה וביחד למצוא פתרונות, לימודים עבודה.... וכו'.. היום בבוקר ראיתי את האוטובוסים עם החיילים יוצאים להם... מרוצים... וזכרתי שבנך בינהם בין החוגגים 50 שנה ל- 890....... יונה, את חושבת שהוא מעניש אותך????????????????????????????????????????????. עלמה

היי עלמתי

איזה כיף לך שראית אותם,אני מתה מקנאה עכשיו ירוקה כולי....... אני יודעת כמה מפחיד זכור לי מצויין,הוא לא דיבר על פחד אבל אמר שהוא רוצה חופש ממני מאביו ואפילו מהסבא שלו,הבנתי שהוא מאד לחוץ וחשבתי לעצמי מה יכולות להיות הסיבות? בקשר לעונש,אני מרגישה מוענשת ,22 שנה רצתי כמו מטורפת לכל מקום לעזור וכשסוף סוף יש רגעים של שמחה אני בבית. הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת...... אני חושבת שהכל מתחיל ונגמר בכך שאין לו מקום מסודר לחזור אליו אחרי השחרור....את הרי מכירה את הסיפור ,הוא גר כרגע אצל אבי וזה לא פיקניק שם. שלא לדבר על פינה להביא פרגית ..... אני בטוחה שיש כעס

rolan

New member
יונצ'

את יודעת טוב מאוד שהילדים מעריכים אותך מאוד את זו שאמרת לי אתמול "רולן תרימי ראש את אמא נפלאה והיא יודעת זאת מצויין וגם אני." אז גם אני יודעת איזו אמא מדהימה את כמה השקעת ומשקיעה עדיין אל תתני למשהו רגעי להפיל אותך זה קשור בו משהו שעובר עליו אז קדימה תרימי ראש יש לך ילדים נפלאים ואת אמא נהדרת

עלמה 3

New member
כן, אני מבינה ....

אני חושבת שאת עניין המגורים ופינתו החמה , את צריכה לעזור לו לפתור ולהציע לו ביחד למצוא פיתרון. ולדעתי, בכדי להגיע למטרה - יש מקום לפנות לאביו, לעזרא ואפילו את לגבי הדיור....... לשים את הכל מאחור ואת כל האגו - ושירתם לעזרת בנו.. מה דעתך? עלמה

רולן ועלמה

רולן,תודה חממת את ליבי,בתוך תוכי אני יודעת בדיוק איזה אמא אני,אבל נכשלתי בכך שלא הצלחתי להכין את בני שכשקשה אפשר לדבר עם אמא. עלמה,אכן העניין בטיפול,יקח מעט זמן ואני מקווה שאביו שלא היה 12 שנים,ינצל את ההזדמנות לפצות את בניו ויתן להם לגור בביתו הנוסף....

עלמה 3

New member
אני מקוה , וכדאי לו לענות בחיוב

אחרת, צריך לדאוג להביא אותו לגור קצת בבסיס של בנו ובלי קילה שיעקץ בכל הגוף ונראה אותו ........... ואני לא יביא לו סנו יתושים
עלמה

rolan

New member
אל תשכחי שהוא בא

ממאדים כן כן גברת נוגה הוא לא מאלה שפותחים את הלב הוא קשוח גבר שבגברים אצלם הרגשות זה לא דבר שחושפים גם לא לאמא אז יקירתי לא נכשלת, גידלת איש מאדים, כזה ששומר לעצמו בבטן הכל

שוב לשתיכן

עלמה,תכיני נבוט ,כמו שאני מכירה אותו אין סיכוי ,ועוד לא הזכרתי את אישתו
רולן,תודה שאת מזכירה לי את ההבדלים,את צודקת אכן הגבר שלי ממאדים

rolan

New member
מחר בבוקר

אצא החוצה ואסתכל למעלה, לשמיים אחזיק אצבעות חזק חזק שהמלאך יעבור את הכל בשלום ויתקשר לאמא לומר שהכל בסדר לילה טוב

תודה נשמה טהורה

את מרגשת אותי עד דמעות שלחתי לו עכשיו מסר מחבק ותפילונת קטנה גם. אגב ניידת שידור של ערוץ 11 תעביר בשידור ישיר בטלויזיה. רולן את מקסימה .

עלמה 3

New member
איזה טלפון , קיבלתי עכשיו

המשקיפה , שכבר תקופה ארוכה מדברת רק עם אביה מזמינה ומבטלת רק עם אביה פתאם התקשרה, רוצה לשאול אותי האם זה בסדר שתישן אצלנו במוצ"ש... יש לה עינייני צבא , באיזור מגורינו... ביום א'..... נראה מתי יבוא הביטול ????????? בודאי אחרי שתספר לאמה... נקבל ביטול... אני מחכה, גם לבואה וגם לביטולה ! עלמה

rolan

New member
אני דווקא

מחזיקה אצבעות שתבוא שיהיה לכם נחמד יחד אולי?.....

למעלה