אילנה יקרה
ראשית אני מודה לך על כל מילה,על שהתאמצת להתעמק בנושאים שלי ושל אחרים. בשבילי כל ביקורת היא בונה,יש לי יכולת לסנן כאשר הביקורת נאמרת בסגנון הרסני,אבל כאן את בהחלט מבקשת שהדברים יתקבלו במטרה לעזור,ועל כך תודה. ולעצם העניין: מהרגע שבני הסביר לי שהוא לא מזמין אותי לצניחה,ואף ביקש חופש כללי מכולנו,התחיל בדק הבית שלי עם עצמי. שאלות רבות התרוצצו לי בראש וחלקם אף דומות לשאלותיך. בין היתר דיברתי גם עם המלאך (הבן השני הצמוד בגיל לגדול)מה הוא חושב? שאלתי את חברתי היקרה מכל שהיא גם יועצת במקצוע והייתה, ועדיין איתנו לאורך כל הדרך, כולל מגורים משותפים בחלק מהזמן כדי לתת עזרה בלימודים לבנים והיא גם נשואה עם אח של אבא של הבנים.ומכירה אותם כאילו הם בניה. אילנה ,אני ממש לא מחפשת להצטדק,כי ברור שאז אני מפספסת את הבעיה,אין לי ספק שיש כאן כעס של המלאך,ויש כאן רצון מסויים לברוח מהתמודדות כי בעצם הוא לא ממש שיתף אותי מה הסיבה. אבל ....בני כבר בן 22,ועומד לפני שחרור מהצבא,מאוכזב ביותר על שקיצצו אותו מקורס קצינים,עומד לפני הרבה מאד שאלות שאין להן מענה,והדבר הכי חשוב,להיכן הוא חוזר אחרי הצבא? אל תשכחי שלפעמים אנחנו משליכים כעסים מעצמנו על הקרוב אלינו ביותר,וכן זאת אני.... יש לי ביטחון מלא לגבי האמהות שלי ובכל זאת יש לילד הזה כאב או פחד או כעס והוא לא מוצא בי שותפה כרגע. וכאן יגידו אנשי מקצוע ,זכותו בגיל הזה לברוח מהאדם שהוא הכי אוהב כי אין לו כרגע במה להתגאות,ולך אמא הוא רוצה לתת מתנות של גאווה.אחרי הכישלון הגדול בקורס הוא בעצמו עוד לא התאושש. עכשיו הוא ברגילה נמצא אצל הוריי ואני מקווה שבמהלך השבוע ימצא כוחות לשתף אותי......כשיש לו משהו משמח הוא רץ לספר לי ולשתף. מעולם מעולם לא הייתי ביקורתית לבנים ,ואולי כאן הפשלה ? אילנה תודה