עוגת שמרים חלבה (של אודטה)
עוגת שמרים חלבה (מדהימה) לבצק: 15 גר´ שמרים מומסים ב-2 כפות מים פושרים 2 ביצים 50 גר´ סוכר קמצוץ מלח מערבבים במיקסר + מוסיפים שמרים 330 גר´ קמח מוסיפים במהירות נמוכה 160 גר´ חמאה מוסיפים בהדרגה כשהבצק חלק מכניסים למקרה ללילה – 24-10 שעות קרם פטיסייר: (אפשר להכין יום קודם) 1/3 כוס חלב 4 חלמונים 50 גר´ קמח מערבבים היטב בקערה + בסיר: 1 ו-1/3 כוס חלב 130 גר´ סוכר 7 גר´ סוכר וניל מחממים על האש עד לכמעט רתיחה מוסיפים את תכולת הקערה עם החלמונים מערבבים על האש עד שמסמיך,מורידים, מאחסנים במקרר עם השימוש 150 גר´ אגוזי מלך גרוסים גס מיכל חלבה למרחה (של "שוקי") הכנה: 1. מרדדים בצק ל-50x50 ס"מ 2. מורחים חלבה 3. מורחים קרם פטיסייר 4. מפזרים אגוזים 5. מגלגלים 6. חותכים ל-7 חלקים 7. מעמידם בתבנית 26 (בצורת שושנים) 8. מחכים שיתפח עוד ½ גודל (השושנים מתאחדות) 9. אופים בחום 1600 שעה 10. מאפסנים במקרר 11. מגישים אחרי חימום במיקרו