יש לי בואו נעשה משחק היכרות אזז ככה

יש לי בואו נעשה משחק היכרות אזז ככה

כול אחד אומר איך הוא נראה,מה הוא אוהב לאכול
מה הוא אוהב לצפות
מה הוא אוהב ללבוש
מה התחבבים
ואפילו במה אתם עובדים מכוונה שתשתפו פעולה

אני מתחילה

שם:שיר מה התחביבים שלי: אוהבת לרקוד ואוהבת לשיר מקצוע אהוב: מדעים (אני חושבת ..) זמרת אהובה : ביונסה זמר אהוב: אממ... נראה לי ..ש...אמינם...אולי.. לא יודעת.. זמרת הובה בעברית: שירי מימון זמר אהוב בעברית : הראל סקעת סידרה אהובה (באנגלית):תנחשו.. **הרקיע השביעי** סידרה אהובה (בעברית):אממ... צבעים אהובים:סגול ותכלת אפילו טורקיז אוהבת לאכול: פאלפלללללללללללל יאמייייייייייייי דמות אהובה ברקיע השביעי מהבנות : רותי דמות אהובה ברקיע השביעימהבנים:מאט חיות : יש לי 2 טוקי ו2דגים ובקורב יהיה לי כלב עונה אהובה : קיץ

אההההה שחכתייייייייייייייייייייי

אוקיי יש לי עיניים כחולות ויש לי שער חום תלתלים ויש לי שער ארוך ואני אוהבת ללבוש מגדים מהוניגמן

archer girl

New member
I'm in girl../images/Emo45.gif

אני נראית:יש לי עיינים ירוקות כחולות כאלה, ושיער חום גלי בערך עד אמצע הכתף... וגם יש לי נמשים. אוהבת לאכול: ספגטי,
, לביבות... לוידעת... אני רואה: הרקיע (עכשיו לא
), מלך השכונה,תשוקות, מכושפות... אוהבת ללבוש: כל בגד נורמלי, אבל לא צעקני מדי
מה התחביבים: להיות בפורום
, לרקוד, לשיר, לצאת למסעות
עכשיו אתם מכירים אותי יותר טוב

archer girl

New member
שכחתי להוסיף...

שקוראים לי לי ואני בת 14... נו מילא אתם כבר מכירים אותי

archer girl

New member
נו רגע יש לי עוד...

כמה הודעות ממני
עוד קצת על עצמי: אני בת יחידה(
) אבל יש לי שני בנידודים שהם כמו אחים שלי
הספר האהוב עלי: הוא נשים קטנות
סרט: "טיטאניק" אהה ושיר: היום אני חורשת על "Kissed by arose" איזה שיר יפה
וזהו
מקווה שלא שכחתי כלום

zaza45

New member
עכשיו תורי...../images/Emo70.gif

שם:עופר משפחה:כהן כיתה:ו' 1 ספר אהוב: הארי פוטר(כולם
) סרט אהוב:הארי פוטר וגביע האש תחביבים:לשחק במחשב,לראות סרטים שיר אהוב:רגעים-ניר רוזנבאום אני הכי קטן במשפחה,יש לי אחות אחת ואח אחד

zaza45

New member
שניה..../images/Emo70.gif

תכונות גוף: «שיער:שחור «עיניים:חום ממש כהה «גוף:אני קצת שמנמן,יש לי די הרבה נמשים(בלי הגזמה
) «אוכל אהוב:פסטה,ספגטי,שניצל,צ'יפס,שוקולד(
),גלידות זהו כזה...

nowhere kid

New member
נאמ

קוראים לי פאינה אני בת 16 יש כמה אנשים שקוראים לי פאי ישלי שיער ארוך ג'ינג'י כהה, בערך. עיניים כחולות אפורות. אני רואה הרקיע השביעי, ואבודים. אין לי תחביבים מיוחדים, רק הרגילים, כאלה שיש לכולם. ואני גם אוהבת לכתוב לפעמים. סיפורים, לא שירים. אני אוהבת מוזיקה. הרשימה של הלהקות שאני אוהבת כרגע היא בערך זאת:
A Candence of Sorts A Change of Pace A Delicate Disaster A Thorn For Every Heart Abandoned Pools Aberdien Absinthe Glow Absolution Project Acadia Acceptance Accepting Silence Acres of Hope Acrylic Soul Adelaide Aembience Aerosmith AFI After the Tragedy Afterdrama Agents of the Sun Ahimsa Theory Alice In Chains Alien Ant Farm Alkaline Trio All Good Citizens All Grown Up Allister Amber Pacific American Hi Fi Ana Johnsson Anberlin Armor For Sleep Ash Bad Religion Blink 182 Bon Jovi Bowling For Soup Bryan Adams Copeland Dashboard Confessional Diffuser Eighty Eight Miles Per Hour Fall Out Boy Fenix TX Fifteen Minutes Late Fifty Two Metro Foo Fighters Funeral For A Friend Further Seems Forever Goldfinger Good Charlotte Green Day Hanson HIM Hoobastank InMe Jimmy Eat World John Lennon Just Surrender Kaiser Chiefs Kara's Flowers Lean Rimes Less Than Jake Maroon 5 Mest MXPX My Chemical Romance Nickelback Nirvana No Use For A Name NOFX Paul McCartney Pennywise Queen Rascal Flatts Relient K Ruffio Ryan Cabrera Seether Septima Dimension Simple Plan Smash Mouth Smile Empty Soul Soul Asylum SR-71 Story of the Year Sugarcult Sum 41 Taking Back Sunday Ten Bucks Short The All American Rejects The Beatles The Calling The Click Five The Exies The Get Up Kids The Juliana Theory The Killers The Rasmus The Used Thirty Seconds To Mars Three Days Grace Three Doors Down Trapt Travis Unwritten Law Useless ID Wheatus Yellowcard​
אני אוהבת לצחוק. ולהצחיק, כשמצליח לי. אני נמוכה. מאוד. אני אוהבת ללבוש בעיקר בגדים רחבים. יותר נוח, וזה. הצבע האהוב עלי הוא כחול. וזהו.

archer girl

New member
../images/Emo2.gif כמה להקות../images/Emo70.gif

חצי מהן אני אפילו לא מכירה...

מואההההההההההההההההה../images/Emo29.gif

איך אני נראית:יש לי עינים חומות ושיער חום ושיער עד הכתפיים קצת אחרי אבל עוד מעט אני רוצה להסתפר אני רוצה לעשות משהו שונה בשיער,שונה ויפה.יש לכם הצעות?כדאי לעשות פוני הצידה כזה מגניב?הממ..טוב נראה כבר.
מה אני אוהבת לאכול:המוני דברים
בעיקר מה שאמא מכינה.אני חולה על אורז
ואוהבת את השניצלים שאמא שלי עושה
מה אני אוהבת לראות בטלויזיה:הרקיע,מכושפות,ערוץ yes weekend,בנות גילמור,בנות מקלאוד
מה אני אוהבת ללבוש:אני שונאת ג'ינסים זה קודם כל.ואני אוהבת בגדים שנוחים לי ויפים בעיני.לא איזה פירמות ידועות-זה לא מזיז לי.העיקר זה מוצא חן בעיני ונראה טוב עלי.
תחביבים שלי:להיות במחשב ובאינטרנט ובפורומים
,לראות טלויזיה
,לישון והרבה
,לקרוא ספרים מעניינים
,ולפעמים סתם לשכב במיטה עם איזה תחנת רדיו ברקע.
עוד דברים עלי..בע"ה שנה הבאה אני אתחיל ללמוד חינוך לגיל הרך.אני מתה על ילדים
אני עושה קורס איפור כזה של 5 מפגשים וזה ממש ממש כיפי
יום רביעי הייתי כלה
עשינו איפור כלות והיה ממש יפה.יש לי 3 אחיינים שאני חולה עליהם
ואני אוהבת את חג שבועות אם זה מעניין אתכם
וגם אם זה לא מעניין אתכם עכשיו אתם יודעים
ובכלל אני אוהבת את חגי ישראל
אני לא חוגגת את הסילבסטר כמו חצי מדינה כי זה נראה לי דפוק.ראש השנה למקרה ששכחתם היה לפני 3 חודשים בערך
וזהו זה
מקווה שנהנתם
אם אתם רוצים אני אספר עוד

:)

קוראים אותי אלינה, אבל הרוב מתעצלים להגיד ה, אז קיצרו אותי לאלין, או אלינוש, מה שבא לכם.. אני נראית בד"כ כמו אנשים נורמלים(ז"א אם לא רק התעוררתי)- שער חום כהה,גלי ארוך. עיניים חומות כהות, מ... זהו אוכלללל- בעקרון אם אני רעבה אני אוכלת כל דבר שאני רואה. אבל אם לא
אז ספגטי וסטייק, מתה על סטייקים! טלויזיה- ריימונד,CSI, O.C, בנות גילמור, ליגת האלופות
בגדים- דבר ראשון, שונאתתתתתתתת לקנות בגדים, אבל ללבוש, ג'ינס ומ.. חולצות? חחח בגדים שנראית עלי טוב בעיקר וזהו. תחביביישן- חברים,מוזיקההה, ספרים, מוזיקה,לטייל ,לחלום... מוזיקה! א.. :)

למה לא זה נחמד, משתפת פעולה:

איך אני נראית: יש לי שיער חום גוונים, מדורג כזה עד הכתפיים, עיניים חומות, דיי רזה, 1.68, בהירת עור ולצערי כולם חושבים שאני בת 16 ולא בת 24
מה אני אוהבת לאכול: חומוס, זה בשבילי ארוחת בוקר
צהריים וערב
אני אוכלת הכל האמת והעיקר שיהיה כשר
אני אוהבת לצפות ב: "הרקיע השביעי" כמובן, "פוקימון"(אל תצחקו עליי), אוהבת טלנובלות, ותוכניות בידור שונות ביניהן "ארץ נהדרת" מה אני אוהבת ללבוש: אני בחורה צנועה ואני לא לובשת בגדים שיצאו מאיזה ג'ורנל, אני אוהבת ג'ינס וחולצה, פשוט, אבל כשאני הולכת לאירועים אני אוהבת ללבוש שמלות התחביבים שלי: לכתוב שירים, לשמוע מוזיקה, טלביזיה, אינטרנט, לנסוע באוטובוסים (זה תחביב די חדש שלי) במיוחד אם זה לנסיעות ארוכות, אני אוהבת במיוחד לנסוע לעבודה
, אני אוהבת לבלות עם חברות, לצאת להופעות, במיוחד של אוהד חיטמן המדהים
במה אני עובדת: אני דיילת מכירות (טעימות) ואני גם מחפשת עבודה טוב עכשיו אתם מכירים אותי חח שבת שלום

ועוד כמה דברים ששכחתי לספר לכם:

אתם יודעים איך קוראים לי ובת כמה אני
אבל לאלה שלא מכירים אז אני ליאת בת 24 מחולון. זמר אהוב: אוהד חיטמן זמרת אהובה: מירי מסיקה, שירי מימון שחקן אהוב: billy zane (כמו הכינוי שלי
) סרט אהוב: "טיטניק" לא קוראת ספרים, כי אין לי אף פעם סבלנות... וזהו אני חושבת חח

yonco

New member
../images/Emo57.gif אני

טוב נתחיל בבסיסי, אני יונתן, בן 16. איך אני נראה: שיער שחור קצר אבל מבולגן (צריך להסתפר), גובה 178 ס"מ, עיניים בצבע חום כהה. סדרות אהובות: "הרקיע השביעי", "מכושפות", "ורוניקה מארס", "CSI" למיניהן, "מירוץ לאתמול". מה אני אוהב ללבוש: ג'ינס וחולצה בעיקר. אוכל: פסטה, אורז, פיצה, צ'יפס... כל הדברים האלה
תחביבים: לא משהו מיוחד...

אני../images/Emo9.gif

אני עדי פסקל, כמעט בת 17 (במרץ) איך אני נראית? אני קטנה! משהו הין 1.48 ל- 1.52 יש לי עיניים חומות... מי שמסתכל ממש מקרוב רואה שבפנים הן טיפה ירוקות. השיער שלי הוא לא מוגדר בצבע, אני פשוט כל הזמן צובעת אותו... אז נאמר שהוא למעלה חום אדם עם גוונים של בלונד וחום ולמטה שחור עם פס בלונד כזה שרואים רק כשאני אוספת את השיער.... חיחיח פרויקט ממש! בקרוב יהיה לי פס בצבע כסף! אממ עאורך הוא קצת אחרי הכתפיים מדורג. סדרות אהובות: הרקיע ועל מיני קומדיות אמריקאיות למיניהן... סדרות נוסטלגיה! ויש איזו טלנובלה אחת שאני עוקבת אחריה ואני אוהבת לצפות בערוץ המדע ולראות חדשות, בעיקר החדשות בשבת עם דני קושמרו חיחיחי אני אוהבת ללבוש בעיקר בגדים של חורף... אבל הכי נוח בעולם זה טרנינג! אני אוהבת לאכול כל מיני דברים... אבל אני לא נודעת בדגים, חצילים, עדשים ועוד כל מיני דברים, אני גם לא מתלהבת מבשר... תחביבים... לשיר בעיקר, לרקוד, לקרוא, לצפות בטלוויזיה, אינטרנט (לעדכן את אתר התמונות שלי) אממ זמרים... יש הרבה!!! אבל בארץ יש אחד חביב ומיוחד בשבילי וזה אוהד חיטמן, בקיצור יש הרבה זמרים זמרות ולהקות שאני אוהבת!!! החולשה שלי זאת ממתקים, ולכן אני כל חיי בדיאטה אמממ זהו אני חושבת!!! שבוע טוב לכולם!!!

HarPot

New member
גם אני עונה

כבר הרבה זמן לא הייתי פה אבל עכשיו חזרתי... קוראים לי ליטל אני בת 15 וחצי איך אני נראת? עיניים כחולות, שיער ארוך חום שתני (לא הכי מובן) גלי ולא יודעת מה עוד להגיד... מה אני אוהבת לאכול? סלטים בעיקר... אבל בעיקרון כל דבר טוב שהוא לא דגים או כל דבר אחר שאני מחשיבה למגעיל (וזה הרבה אז עדיף שאני לא אתחיל לפרט...) במה אני אוהבת לצפות? בהרבה דברים,lost, 4400,csi miami, veronica mars,er alias,the simpsones, the o.c,charmed,futurama ועוד כל מיני רק שאני לא ממש זוכרת עכשיו... מה את אוהבת ללבוש? בעיקרון ג'ינס וחולצה/ סווצ'רט או משו בסגנון אבל יפים כאלו מעוצבים קצת... אבל בעיקרון השאלה היא לאן יוצאים...

למעלה