יש לי בואו נעשה משחק היכרות אזז ככה

yonco

New member
../images/Emo20.gif ברוכה השבה!

אני שמח שחזרת ומקווה שתיהני איתנו...
דרך אגב, יש לך טעם טוב בטלוויזיה ("מכושפות", "ורוניקה מארס", "CSI: Miami")!

rickysofer1987

New member
עכשיו אני../images/Emo9.gif

קוראים לי ריקי ואני בת 18 מהדרועיניים חומות, שיער עד הכתפיים חום גם כן.גובה 1.73 (די גבוהה). אוהבת לאכול בעיקר מתוקים, אוכל רגיל לא ממש. אוהבת מאוד טלויזיה- הרקיע כמובן
, בנות גילמור, the o.c, מגרש ביתי(נזכרתי כרגע בכל מה שראיתי הערב
), מלך השכונה, כולם אוהבים את רימונד,4400 (סדרת המד"ב היחידה שאני אוהבת
),ועוד המון. סדרות ישראליות שכרגע עולות לי זו השמינייה (וכן אני יודעת הסדרה לא מיועדת לי
) אני מאוד אוהבת אינטרנט- (פורמים, מסנג'ר)אומנות שימושית. זהו, נראה לי
סוף שבוע נפלא לחוגגים וגם לאלו שלא (כמוני)

טוב.. גמאני הענה...

אין לי משהו שאני ממש אוהבת לאכול.. אפשר להגיד שאני ממש אוהבת שניצל תירס ואוכל אמא... אני אוהבת לראות כל מיני ללבוש.. מה אני אוהבת.. רגיל כזה.. מה שאני מוצאת בארון ומתאים זה לזה.. אז אני לובשת... אני עובדת בסופרלנד

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

אני הלנה קוראים לי גם הלני ולני והלנוש ולנוצקה (מחקו את החסר), בת 24. איך אני נראה: שיער שחור עד הכתפיים אבל מבולגן , גובה 168 ס"מ, עיניים בצבע חום . סדרות אהובות: "הרקיע השביעי", "מכושפות", "אבודים", "עקרות בית נואשות" "זהות בדויה ","בנות גילמור","מגרש ביתי", "מירוץ לאתמול"ו"תשוקות" מה אני אוהבתללבוש: בעיקרון הדבר היחיד שאני די לובשת בחודשים אחרונים שה מדי עבודה חולצה לבנה ומכנס שחור בד"כ גינס טי שירט. אוכל: פסטה, , פיצה, צ'יפס,קוסקוס ירקות ועוד (אני צריכה ספרמ) תחביבים: כרג סריגה ושינה בעיקר שינה
אני עובדת כנציגה שירות מחברה סלולרית אני גרה בב"ש יש 3 אחים (אין אחיות
) זהו נדמה לי אני אזוזה לעבודה איזה באסה שזההזמן היחיד שיש לי אני מגיעה עייפה הביתה ואני רואהרק מיטה בעניים . אז שיהיה לכולם יום קסום

למעלה