יש לי בעיה אני מכורה ל....

לא לא לא!!!! את ממש מבלבלת הכל!!!

אני לא מבינה מה פה לא ברור פה?!?!? זו חסה ערבית משטחי דרום סין!!! (נו באמת!!! הרי לחקלאי קראו "מישה" וזה כידוע שם סיני עתיק ופופולרי!!!) אז בינתיים לא לדאוג! החסה בישראל עדיין מנטרלת הכל נהדר! אפשר לישון בלילה (למה לישון?!! עדיף לאכול הרבה קרמבואים במקום זה... חבל על הזמן....) לזארה פוקס וקסטרו - שלום!

דפי?!? מה זה?!?!

למה אתה ללכלכת על אחותי?!?! לא יפה!!! כולנו פה בפורום פצצות מדהימות וחכמות בטירוף! ולכולנו יש חסה בתיק ואין בעיות!

דפי26

New member
זהו שכולן פה מקטרות על מה שהן אוכלו

ואני אוכלת ארוחת ערב מלאווח בלי חסה ורואים תוצאות

דפי26

New member
הההההההיייייייייללללללללללההההההה

בהצלחה בסטטיסטיקה!הסתדרת עם המחשבון אני לא זוכרת אם הקדשתי לך גרב אתמול

דפי26

New member
ליאת אני הקדשתי לך גרב!!!!!

קיבלת גרב עם ציור עוגה מתחת ליעלי 2 ומעל לפו תבדקי

לכולכן תודה, יש לי חיוך הבוקר

דווקא בבוקר יום של לימודי סטטיסטיקה עד הבחינה מחר, התעוררתי למצוא הודעות מקסימות... אולי חוץ מזו של גלית שהכניסה אותי קצת לפאניקה... דפי - המחשבון לא הסתדר, פשוט כי אין לו את הפונקציה הזו, אז אם יבקשו ממני לחשב אני באמת אשתמש ב-! וכו´... מייגע אבל אפשרי... ולא ראיתי גרב, אז אנא... ואני בטוחה שאת לא שמנה (ובטח לא הכי שמנה) ומלאווח זה מצווה להעדיף על פני חסה (ואת גם יכולה לאכול חסה בדיעבד ולהוריד את המלוואח - תשאלי את גלית, זה עובד !) וחוצמזה אני באיזור, אז תודה לכולכן, ושיהיה יום טוב !

shelycat

New member
מלאווח עשוי בצק עלים וגם לחסה יש

עלים כך שזה בסדר כי כולם יודעים שהעלים הם אלו שמנטרלים את הקלוריות ולכן מכך משתמע שכל דבר עם "עלים" הוא דיאטטי ולכן כל המאפים מבצק עלים, מלאווח, "עלי" שוקולד ושאר דברים טובים הם בעצם מרזים!!!!!!

מזל שיש לנו מוחות מדעיים בפורום

שלי - אין כמוך ! אגב, לפי דעתי, ההגיון הזה חשוב גם כדי להבין את נושא החמאה, נגיד (כי במלאווח יש חמאה, נכון?) - ממה עשויה חמאה ? מחלב. ואיך עושים חלב ? חולבים פרות. ומה פרות אוכלות ? עשב. אז בעצם בחמאה יש רק עשב, וכידוע עשב זה עלים ועלים מנטרלים קלוריות ! יו אין כמו מתמטיקה מרעננת לבוקר. עכשיו אני רק אלך לחשב את סטיית התקן של המלאווח...

הילה! מצטערת על הפאניקה!!!

סך הכל רציתי לדעת אם יש קרמבו במכולת ואיך נוסעים לשם לקנות אותו! ואני בטוחה שהמבחן יעבור ואפילו בהצלחה! (כי הרי כולנו נחזיק לך אצבעות! איך את יכולה לא להצליח?!?) ודפי! את יודעת מה אני אוכלת במשך היום?!?! ממש אידיוטי! אני מודה! כל היום אני שומרת (סלט, יוגורט, תפוח...) ובערב... כל יום אני מוצאת משהו חדש שאפשר להרוס איתו את כל היום. אתמול למשל הכנתי ארוחה רומנטית לי ולבעלי - קנלוני במילוי בשר עם רוטב עגבניות ומלא מלא גבינ"צ וגבינת עיזים! נורא לא כשר ונורא כן טעים!... ומשמין... ושתינו יין... גם כן משמין.... ואחר כך ראינו סרט בדי וי די ואכלנו גלידה קוקוס ושוקולד... (אבל הכי חשוב זה ששמתי בצלחת ליד הקנלוני כמה עגבניות שרי לכל חד מאיתנו ושתינו גם דיאט...)

גלית, בדקתי, אין...

לפחות לא במכולת אצלי מתחת לבית... אבל אתמול ראיתי בכניסה לאוניברסיטה בחור עם 3 קופסאות (!) של קרמבואים - 2 רגילות ואחת שוקו (איכס). נורא התפתיתי לפלח לו אחת... אני לא יודעת מה אני אעשה כשבקפיטריה שלנו יתחילו למכור קרמבו... הם עושים את זה בחורף...

אכ-ז-בה...../images/Emo10.gif

לדעתי בקפטריות הם צריכים למכור דברים כמו קרמבו רק בחדר אחורי ושרק מי שיודע את הסיסמא הסודית (חסמבה! חסמבה! חסמבה!) יוכל להיכנס לחדר הזה לקנות קרמבו... וגם אז רק אחד לאדם כי ישוע שזה חומר ממכר עם המון השפעות לוואי...

למעלה