יש לי בעיה מוסרית אמיתית

Gal-Mo0D

New member
אצלנו בבית, החתולה עושה כאוות נפשה

היא מבלה את רוב היום שלה בחוץ, חוזרת לרוב להתרענן : לאכול ולשתות (היא לא מתפנקת בכלל!) ויוצאת מיד לחגוג עם חברים שלה. אני יודע שהיה לה קשה אם היא הייתה כלואה, כי אני רואה כמה כיף לה כשהיא יוצאת ועושה אמבטיית חול ורצה לה בחצר. החתולה הייתה חתולת רחוב לגמרי עד גיל 3 חודשים ואז "גילינו" אותה והכנסנו אותה הבייתה, כשהייתה בגיל המתאים - עיקרנו אותה ואז נתנו לה להסתובב. הבעיה היחידה, שאם הבית שלכם פרטי (כמו שלנו) או שאתם גרים בקומת קרקע ואתם משאירים חלון לחתול להיכנס, הוא\היא יביאו חברים ויעשו חגיגות (אין לכם מושג כמה אוכל אמא שלי זרקה בגלל המסיבות שהחתולה עושה...). אז תיזהר איתם, אל תשכח לעקר אותם ואת החתולה הבוגרת כי הוספת כרגע חתולים להמוני חתולים וכלבים שמסתובבים ברחובות בלי כלום לאכול, חשופים לסכנות ולמחלות. אז פעם הבאה - לעקר מיד!

Black Bass Beam

New member
חחחח גם אצלנו...

החתולה מבלה את רוב הזמן בחוץ ותאמין לי שיש לי מושג כמה אוכל אמא שלי זרקה כי החתולים אוכלים רק חלק מהדברים שאנחנו משאירים על השולחן בבית. אנחנו כן משאירים חלון פתוח בשביל החתולה שלנו ובכלל לא מפריע לנו שכל החתולים באים לחגוג, בגלל שאנחנו משאירים להם אוכל מיוחד בשבילם אז הם לא אוכלים מהאוכל שלנו. אנחנו מאכילים משהו כמו 4 חתולים בנוסף לשלנו...

danieldd

New member
משרשר- תוכנית בערוץ6 על זכויות בע"ח

היום בחמש וחצי, אני וAK בערוץ 6 על זכויות בע"ח ושלום. ביי בינתיים DD

shanty.G

New member
מישהו ראה?

עמית ודניאל, דיווח לחבר´ה שפיספסו?..... (כמוני
)

goldy27

New member
תוכלי להעבירלי את הקלטת?

אולי לשים אותה במשרד של אנונימוס וכשאעבור משם אקח אותה? תודה אורן

CowLover

New member
יש מצב שתגיע לדוכן של פתח תקווה?

יום שישי, 12 וחצי עד שלוש ומשהו אני שם כל שבוע....

כמה זמן הם חיים בבית?

כל בעל חיים בכל מקום שהוא, מסתגל לסביבה שבה הוא נולד, כי ככה הוא רגיל לחיות. אותו דבר לגבי גורי החתולים: אם הם נולדו בבית וכבר התרגלו לצורת החיים הזאת, לדעתי זה יהיה אכזרי לשלוח אותם אל הרחוב. כי אין להם את היכולת והמיומנות לחיות בחוץ, בניגוד לחתולי רחוב (שנולדו ברחוב), שכבר מלידתם התרגלו לצורת החיים הזאת והם לא מכירים דרך חיים אחרת. ככה למשל החתול, בבית של ההורים שלי, גם אם מאוד תרצה, לא תוכל להוציא אותו החוצה. היתה תקופה שניסינו להוציא אותו (כדי לקחת אותו לוטרינר) והוא לא היה מוכן לצאת בשום אופן! איך שהדלת היתה נפתחת הוא היה בורח ומתחבא. חתול שגדל מחוץ לבית, כמובן שלא היה מתנהג ככה. כך שהסביבה הטבעית היא למעשה המקום שבו החתול נולד והתרגל לחיות. ואם זה בית מגורים, אז גם בית מגורים הוא סביבה טבעית במקרה הזה.

Black Bass Beam

New member
אני ממש מצטער על החתולה שלך.

כמה תיקונים: א. אם כשציטטת את הווטרינרים התכוונת לשיטת ההאכלה שלנו בבית, אז אני צריך להסביר לך שזה לא מה שאנחנו עושים. מה שקורה זה שאנחנו הרגלנו אותם לבוא פעם ביום ולקבל ארוחה קצרה. את שאר האוכל שלהם הם מקבלים בדרך הרגילה. (זבל לצערנו...) כך שהם לא סומכים עלינו בעניין אוכל, ויכולים להמשיך לשרוד ברחוב. אנחנו רק השלמת תזונה. (עובדה שאותם חתולים באים אלינו כבר שנה...) ב. אני מסכים שעיקור זו הדרך ההומנית ולא הבעתי דעה שאסור לעקר. אני רק אומר שאסור להתערב בילודה של חתולי הרחוב כי זה מה שגורם להם לשרוד (וראי הודעות קודמות שלי. נמאס כבר! למה לא קוראים את מה שכתבתי ושואלים שוב את אותם שאלות?) ג. את החתולה שלי אני מגדיר כשלי מהסיבה הברורה שהיא מעדיפה להיות בבית יותר מאשר בחוץ, ושהיא מעדיפה לאכול לישון (בדרך כלל) ולהיות באופן כללי בבית. ד. תודה בכל מקרה על הרצון לעזור, אני באמת אפעל לפי כל העיצות הטובות שקיבלתי פה מכולם. תודה

r i p l y

New member
התכוונתי להאכלת חתולי רחוב

שיש כאלו שמרגילים אותם להיות תלויים באנשים ואז הם עלולים לגווע ברעב כאשר האנשים מפסיקי להאכיל מסיבות שונות. לגבי הילודה -כן צריך להתערב אבל לא אחזור על מה שאמרתי. צאו ולילה טוב..

למעלה