יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני מקווה שיש כאן אנשים טובים שיהיו מוכנים לענות לי. התלבטתי אם לכתוב את ההודעה הזו,אבל היה לי זמן פנוי,אז אמרתי שננסה.ובבקשה,תסלחו לי שזה ארוך. אז ככה: אני בן 25.נראה בסדר.די ביישן (אבל לאף אחד אין מושג שאני כזה-אני פשוט טוב מאוד בלטשטש עובדות.:) :) הביטחון העצמי שלי הוא סביר+.כמו שאצל כל אחד אחר. פעם למעלה,פעם באמצע,פעם למטה-אתם יודעים,תקופות. אבל בסה"כ,אני מרגיש בסדר. הדבר היחידי שמפריע לי,ולא מפריע לי(אני לא יודע איך להתייחס לזה) הוא ש: אף פעם לא היתה לי חברה.אבל גם לא הרגשתי צורך לאחת כזו! בשנות ההתבגרות שלי,קשה לאמר שהיו לי הצלחות עם בנות,הייתי כ"כ ביישן כך שלא הרגשתי אומץ להתחיל עם מישהי ואם כבר שמתי עין על בנות,אז היה מדובר בבנות שנראות פשוט מדהימות.(וכמובן,שלא היה לי סיכוי אצלן.אני מציאותי.וזה לא בגלל חוסר ביטחון. על בנות אחרות (שלא היו שיא היופי) לא כ"כ שמתי לב. בקיצור,הייתי ילד. עברו השנים,ואני לא יודע אם שיכנעתי את עצמי או לא,אבל אני הרגשתי שאני באמת לא זקוק לזוגיות. אני אוהב להיות עם עצמי.יש לי חברים שמידי פעם אני יוצא איתם. אני משתמש הרבה באינטרנט,קורא עיתונים,טלוויזיה,יוצא לפעמים לפאבים,מנוי לכל מיני מקומות ,---בקיצור.בסדר לי. שאני רואה אנשים שנמצאים בזוגיות,אז אני מנסה לחשוב-למה אני לא מרגיש את הצורך בזה?? למה אנשים כ"כ מחפשים זוגיות,ואצלי זה ממש לא מזיז?? לשתף,לספר,לחוות...כלום כלום כלום. עד שלפני שנה בערך,יצא לי לדבר עם מישהי באי סי קיו,דיברנו ודיברנו-על כל מיני דברים (מוזיקה,פוליטיקה,הכרויות,כדורגל,לימודים,מחשבים,מיסטיקה...הכל הכל.) דיברנו במשך שעות,תקופה של 4 חודשים.מבלי לעבור לטלפון.לא יודע למה. באמת הרגשתי איתה כייף.נהנתי כ"כ לדבר איתה. לאט לאט סיפרנו אחד לשני,סודות שלנו ודברים שלא סיפרתי לאף אחד אחר בעולם.(לא שזה סודות של השב"כ,אבל בכל זאת....פעם ראשונה שהרגשתי שיש לי מישהי ששווה להתחבר לאינטרנט בשבילה ולפתוח את האי סי.) ואז,אמרתי שאולי חל בי איזה שינוי,ואני כן יכול "להתאהב" או לפחות,להרגיש צורך בזוגיות,בלשתף,בלספר (הקטע של זיונים לא כ"כ רלוונטיים כי בשביל זה אפשר ללכת לנערות ליווי-ויסלחו לי אלה שנגעלים מזה.לא שאני הולך הרבה.אבל הלכתי 3 פעמים בחיי.היה נחמד וזהו). אז בקיצור,הרגשתי טוב,וחשבתי שחל בי שינוי. ביקשתי ממנה שאולי נחליף תמונות. ובתוך תוכי הרגשתי שגם אם היא לא תהיה שיא היופי (ולצערי,זה כנראה מה שאני מחפש.את היופי בבחורה.כי זה מושך אותי.מה אני יכול לעשות?? :( :( אני אתן לזה צ´אנס כי מדובר בבחורה באמת מדהימה.(שוב,לפי השיחות שלנו באי סיקיו.ואלה היו באמת שיחות מעלפות. היא שלחה לי את התמונה (אחרי 4 חודשים של שיחות מעשירות ומדהימות),ומה להגיד לכם...ראיתי את התמונה-אז ככה: היא לא מכוערת.היא בהחלט בחורה ממוצעת.כמו שרוב הבחורות שאנחנו נתקלים בהן בחיי היום יום שלנו.(בהנחה שאנחנו לא הולכים לאיזה מסיבה בהאומן 17,ששם נמצאות הבחורות הכי מדהימות בעולם) אבל,אחרי שראיתי את התמונה שלה----מייד,אבל מייד הרגשתי כמו שאני תמיד הרגשתי בעבר .שאני לא זקוק לזוגיות. ז"א,אחרי שראיתי אותה,היה לי פחות חשוב לדבר איתה,הרגשתי פחות צורך לשתף אותה,להכיר אותה,לדבר איתה בטלפון...בקיצור,ירד לי ,אבל בגדול!!!!! ואכן,הפסקנו לדבר אחרי יום.פשוט אמרתי לה,מה שאמרתי לה (לא פגעתי בה,לא לדאוג),ובזה הסתיימה שיחתינו. הקטע הוא שלא הרגשתי מועקה או מצב רוח רע חודש אחרי שהפסקנו לדבר. ז"א,בימים הראשונים כן התבאסתי כי חשבתי שהנה ,שיניתי בעצמי משהו, אבל פתאום התברר לי שאני עדיין מייחס חשיבות עליונה למראה החיצוני של בחורה. התנזרתי מהאי ס קיו וצ´טים,לאורך תקופה. חזרתי לזה שוב לפני כמה זמן.הכרתי מישהי.דיברנו חודש.(סתם כי היה לי באמת כיף.לפעמים אחרי יום עבודה עמוס,כייף לדבר עם מישהי) שלחנו תמונות.היא נדלקה עלי מאוד.ואני....ממש לא התלהבתי מהמראה שלה. לא מכוערת.ממוצע.אבל שוב...אותו סיפור!לצערי. עכשיו לסיכום ולשאלה שלי: אני יודע שתגידו שאני: ילדותי ראיית העולם שלי צרה כעולמה של הנמלה שאני לא יודע זוגיות מהי. שמעולם בצורה הזו אני לא אכיר מישהי. ש..אם אתה לא נראה כמו מינימום דוגמן של קסטרו,אז למה שתכיר מישהי שנראית מעל לממוצע. ש..אני עוד צריך להתבגר.ודחוף! שאני אמצא את עצמי גם בגיל 50 במצב הזה. שאני חסר ביטחון שחשוב לי להיראות ליד מישהי פצצה כי הדימוי העצמי שלי נמוך. וכו´ וכו´ וכו´... אז נגיד וכל הדברים האלה נכונים.ואני מודע לזה שזה בעייתי אצלי.אוקיי?? אבל מה לעשות שככה אני מרגיש. אני אגיד את זה ישירות: בשביל זיונים,אני יכול ללכת לנערות ליווי.או פשוט להתנזר,לאונן ..וכל דבר אחר. אז בטח שלא בשביל זה אני ארצה חברה. הכמיהה לזוגיות באה בד"כ ממקום כזה שרוצים, שתהיה מישהי שתביא חיבוק,שתייעץ לך,שתוכלו לצאת ביחד,שיהיה לך את מי לשתף,שתדע שיש מישהי שדואגת לך,שתצחק איתך,שיהיו לכם חוויות ביחד וכו´ וכו´ וכו´---אבל מה לעשות שאני לא זקוק לזה. אני מרגיש שאם הבחורה שאיתי,היא לא שיא היופי (היא לא חייבת להיות דוגמנית.לא להגזים.אבל היא בהחלט חייבת להיות יפה.פשוט יפה.) אין לי כמיהה או צורך בזוגיות. באמת שאין לי. עכשיו בטח תישאל השאלה מה אתה מעדיף ערן: בחורה מדהימה שלא יהיה לך על מה לדבר איתה? לבין בחורה ממוצעת ביופי,אבל שאתה זורם איתה ונהנה להיות איתה....אז התשובה שלי היא : לא זה.ולא זה. ברור שאם היא תהיה הכי מדהימה בעולם,אבל לא יהיה לנו שום דבר במשותף.אז אין לי בכלל מה לעשות איתה. ולגביי האפשרות השנייה שציינתי--היא בכלל לא רלוונטית.כי לא יהיה דבר כזה. וזה המקרה שסיפרתי לכם שקרה באי סי.(עם שתי הבחורות האלה). אז מה לא בסדר אצלי?? למה בתוך תוכי אני לא מרגיש צורך בזוגיות?? למה אני מרגיש כן צורך לעשות מאמץ "ולהיכנס" למערכת יחסים רק עם אחת שתגרה אותי מבחינה חיצונית?(ולא אמרתי שהקשר יושתת רק על סקס!כי בחיים שלי שכבתי בסה"כ עם 3 בחורות.אז אני ממש לא הטיפוס שמחפש זיונים,אני ממש לא כזה שיטחי. ברור לי שהיא חייבת למשוך אותי מינית,כי אז מה ההבדל בין ידידה לחברה. לא שיש לי הרבה ידידות (כאילו יכלו להיות לי.והרבה.אבל,שוב...אני לא מרגיש צורך באוזן קשבת.למרות,שלפי השיחות באי סי קיו...מסתבר שזה כן נעים לי. אבל בתנאי"שהאוזן הקשבת הזו" היא מישהי שמדליקה אותי חיצונית. אז בקיצור,חברים שלי--מה דפוק בי? ולמה אני לא יכול להיות כמו כל האנשים בעולם הזה?:( להתחתן וליצור זוגיות עם בחורה שלא נראית כמו מיליון דולר (כמו שבד"כ כולם עושים),ובמשך החיים להמשיך להסתכל,לפנטז,על בחורות מדהימות שנמצאות לידינו. מיואש טיפה.אבל מת להבין את הראש המעוות שלי. או יותר נכון.את הנפש שלי. דרך אגב: הייתי בכמה שיחות עם איש מקצוע במשך חודשיים-והפסקתי. כי זה לא ממש הועיל לי.חשבתי שאולי אם אני אדבר עם מישהו ,ואעורר איזשהו דיון בנושא הזה (שמבחינתי הוא די אינטימי),זה יבהיר לי כמה דברים על עצמי. אבל,מסתבר שזה היה סתם. סתם .פשוט סתם.

אלינור*

New member
ערן....תראה.......

דבר ראשון הראש שלך לא מעוות ואתה לא דפוק וכיו"ב פשוט.....קצת שונה בנוגע לעניין הזה, ( אני בטוחה שיש עוד רבים כמוך הן בבנים והן בבנות) יש אנשים שלא חשים צורך בזוגיות והדבר אינו חסר להם בחיים ויש כאלו שאינם מסוגלים להתקיים ללא הקשר הזוגי (בין אישי חברי סקסואלי ו-אינטימי)דבר אחד אתה מפספס כאן ובגדול, נגלה לעין ובצורה ברורה ביותר שאינך יודע מהי אהבה וזה בסדר גמור מכיון שאייך תדע מהי אהבה אם מעולם לא חווית אותה? אתה יכול לרצותה או לא לרצותה אתה יכול לחשוב לפנטז ולחלום על בואה ככאלו או לא לחשוק בה לא לדוש בה ולא לצפות לה כאחרים, העניין הוא פשוט מאוד ואת זה אתה מפספס, ברגע שתתאהב במישהי אתה פשוט תתאהב בה ותלמד לאהוב אותה מכיון שלא אוהבים בן אדם בטח לא אהבה שתוביל אחר כך לזוגיות ממושכת ונישואין ככה סתם בין רגע לפתע פתאום אהבה כמו הרבה דברים משמעותיים בחיים הינה תהליך וכמו לכל תהליך תוצאות והשלכות - ראה מיסוד קשר, או לחילופין פרידה) וזה טבעי ונורמלי לגמרי שאתה לא מתפשר וחושב על יופי חיצוני אתה מתבסס ומתעמק רק בנושא היופי החיצוני כי כנראה שמעולם לא הכרת בחורה (ולא נגיד תוך כדי צ´יטוט וירטואלי) ומצאת בה עניין הן חיצונית והן פנימית. דבר ראשון בן אדם נמשך למראה חיצוני ובוא אני אגיד לך משהו בן אדם לעולם ל-ע-ו-ל-ם לא יוכל להיות עם בן/בת זוג שלא נראים לו מבחינה חיצונית (אני לאו דווקא מדברת על משיכה מינית , קבל דוגמאת בן אדם שמה לעשות קצת דוחה אותך מבחינה אסתטית למשל... אוטומטית ואני מבטיחה לך תמנע מעצמך להתייד עימו) אמנם זה טיפה ילדותי להתעסק כל כך הרבה עם המראה החיצוני ולא לנסות להכיר ולראות את תוכן הבן אדם אבל התשובה היא פשוטה כנראה שעדיין אל הכרת את האחת עבורך , לי אישית זה קרה בגיל 15.5 הכרתי את אהבת חיי אני מאמינה ומה הייתי ילדה בכיתה י´? לא רציתי חבר אני זוכרת הייתה תקופה שכל הבנות תרו אחרי חבר כמה שיותר חייל יותר טוב כמה שיותר קרבי יותר טוב ככה זה בנות ........ובכלל לצאת עם כמה שיותר לנסות שישי עם זה שבוע לאחר מכן עם ההוא אני מעולם אל הייתי כזו מי שלא ראיתי איתו קשר שיכול להוביל למשהו רציני כמו חתונה למשל לא רק שהיה נפסל על הסף ותאמין לי שהיו הצעות אלא בכלל לא היה קיים בתודעתי , אני לא מבזבזת את הזמן שלי על הנאה רגעית עם בחורים כיון שמבחינתי זו אפיול לא הנאה רגעת זה פשוט משהו שלא הולך לשום מקום .......בכל אופן סטיתי קלות מהנושא, אז ככה..לא רציתי חבר אמרתי טוב לי עם עצמי לא צריכה זוגיות המ גם שהייתי ילדה ואז יום אחד כשהכי לא ציפיתי ממש אהבה ממבט ראשון כמו בסרטים ואני לא צוחקת הכרתי אותו...בחור שמעולם לא האמנתי כי ביני ובינו יכול להיות משהו שכולל הוצאת הגהים מהפה...ואותו בחור היה בשבילי האחד....עם אותו בחור העברתי 3 שנים שלמות מחיי לאותו בחור הייתי נישאת לבטח לולא הייתי בת 15.5 כי היה ברור שאם היינו בגיל מבוגר יותר הקשר היה מוביל תוך חצי שנה מקסימום לחתונה זה היה פשוט מושלם..הכל....רק הטיימינג היה קצת לא במקום ולצערי היה קשה להוביל את הקשר צעד אחד קדימה...כך שהגענו למצב תקוע ושגרתי שלא זז ולצערי הקשר נגמר על אף שאנחנו בקשר איתן עד היום הזה ומי יודע מה יהיה בעתיד.וכל המ שקורה הוא מהשמיים כך שאי אפשר לדעת....ולמרות הקשר הקשה הזה מצאתי את עצמי נקשרת לעוד בחורים מצאתי את עצמי חולמת על זוגיות ולאו דווקא זוגיות זהה לקודמת להפך רציתי לחוות זוגיות שונה...ככה מתנסים ככה חיים ככה בסוף יודעים מי האהבה האמיתית אבל שוב כל מקרה לגופו ובאהבה אין כללים לא בגילאים לא בתנאים לא בנסיבות ולא בכלום לכל סיפור אהבה חוקים משלו. ואני........ אני בררנית אם לא כמוך אז יותר אבל אני כנראה בן אדם יותר פתוח ממך משום כך אני לא חוסמת את עצמי בפני אנשים וקל לי יותר להתחבר וליצור קשרים ולא מעניין אותי כלל המראה החיצוני (בגבול הטעם הטוב כן? ) ויום יגיע וגם אתה תיווכח לדעת שלמראה החיצוני אין קשר ותפיסה למציאות זה על פני השטח אתה רואה מישהי שמוצאת חן בעינייך אתה נמשך אליה אתה מכיר אותה יש קליק יופי ואם אין קליק אז מה שווה כל המראה שלה בעצם? ועוד משהו הבחור שהייתי איתו מבחינתי היה הכי יפה בע-ו-ל-ם מבחינת אחרות עבור חלק גם עבור חלק ממש לא..כל אחד והטעם שלו. ויום אחד תמצא את האחת בשבילך זו שתגרום לך להבין מה זו זוגיות ולרצות בה זו שתלמד אותך לאהוב אתה פשוט בן אדם כזה אל תתייאש מעצמך זו טעות נוראה להתייאש מעצמך... אז אולי עכשיו אתה לא חש צורך בזוגיות אולי אתה פשוט לא מבין זוגיות מהי לכן אתה לא יכול לרצות בה.....ו...אולי ואלי ואלי מילון השערות על השערות מה שבטוח הוא שזמנך לא תם זה יבוא גם אלייך זה יגע גם בך ככה זה חלק מהחיים פשוט בין אם זה מוקדם יותר או מאוחר יותר.....מה שכן אתה חייב לתת לעצמך לאהוב אולי קשה לך פשוט אולי אתה מונע את זה מעצמך מחוסר ביטחון או מכל סיבה אחרת אייך שלא יהיה יהיה טוב! ואל תדאג זה שאתה לא מייחל לזוגיות לא אורמ שמשהו אצלך לא בסדר ומה רע בכלל גם אם תמיד יהיה לך טוב לבד ולא תרגיש צורך בזוגיות יש גם אנשים כאלה לסיום *וואי כבר כתבתי יותר מדי , מזמן לא כתבתי ככה, מקווה שלא התייבשת* יהיה בסדר ויהיה אשר יהיה העיקר שיהיה לך טוב עם עצמך !
אלינור

אלינור*

New member
ודבר נוסף (כן למרות שכתבתי מגילה)

אם סבבה לך ללכת לנערות ליווי אז חופשי לבריאות רק תדע שקיים סקס אחר סקס שהוא הרבה יותר מסקס פשוטו כמשמעו חוויה מינית נטו, אני מניחה שגם את הסקס האחר לא חווית אם אתה טוען שלא אהבת. בכל אופן לבריאות!

אז ככה

אני אכתוב קצר.. (חח אני מקווה).. ערן...ממה שקראתי, אתה בעצם כותב שאלה.. או מעלה דילמה אבל נותן לה גם ת´תשובה שאתה בד"כ מתנהג/עושה או שזה מה שאתה חושב לעשות...אתה בעצם מעלה דילמה..שואל...ועונה לעצמך.."אנחנו כאילו פה אבל אתה לא צריך אותנו".. אתה מקובע (או איך שכותבים את זה)...בריבוע או בבועה מסויימת של חיים וגישה ולא נותן לעצמך לצאת מזה.. לא נדבר על קטע מיני, אתה צודק אפשר להשיג אותו במקום אחר..נגיד וזו הגישה שאנחנו הולכים עליה..(כמו כן, להשיג מחלות לא רצויות). אבל כמו אלינור, גם אני חושבת שזוגיות זה דבר אחר..זה אל אותו הדבר..אפילו אתה אומר וכותב את זה..הכייף פה, זה לחוות ביחד..לעבור דברים יחד..לשתף...להעביר ביקורת או סתם לשבת ולראות סרט בטלוויזיה..אתה מבין? לא צריכה להיות משמעות לכל דבר.. נכון, אז היופי מאוד חשוב לך וגם אני לא אומרת לך להתפשר! כי אף אחד לא אמור להתפשר..אבל אתה יכול למצוא בחורה שהיא באמת אל שיא היופי אבל תאהב ת´הומור שלה..או תאהב את זה שיש לה ת´תחביבים כמו שלך ואלף ואחד דברים..אבל אתה חייב לצאת מההגדרה של "אני מסתכל רק על יופי" וכמו שאני לא מושלמת...גם אתה לא..ואף אחד אחר לא..אז אם תמשיך לחפש ת´מושלמת...לא תמצא..אבל אם תנסה למצוא ת´מושלמת בעינייך..היא תגיע...אני בטוחה ומקווה בשבילך..(יש הבדל..כדאי שתשים לב).

אויש סרטנית......

את יודעת כמה אנשים כן מתפשרים על מראה חיצוני??? ואוווו,אולי מעל 60 אחוז או יותר! אני לא אומר שזה לא בסדר.סבבה. ואני לא אומר שכל ה 60 אחוז האלה מרגישים לא בנוח עם בן הזוג שלהם. מבחינתם הוא הכי יפה בעולם.למרות שבתוך תוכם הם יודעים שהם לא.לטעמם הוא כן. אבל להגיד שלא כולם מתפשרים על מראה חיצוני?..זה ממש ,אבל ממש לא נכון. רובם יודעים שהם לא נראים כמו הדוגמן מהפרסומות עם הגוף השרירי. ורובן יודעות שהן לא נראות כמו הדוגמנית מערוץ האופנה. ובכל זאת,כל אחד מוצא בסוף את בן הזוג שלו. אבל,להגיד שמבחינת המראה הם לא היו רוצים להיות עם מישהו יותר יפה-לדעתי זו טעות. נכון שהאופי והכייף שיש עם אותו אדם ,מאפיל ושם בצד את כל המראה חיצוני. אבל בהחלט ניתן לקבוע ש: רובם כן מתפשרים על מראה חיצוני! רובם ורובן!

כנף

New member
קצת על יופי:

או לפחות, קצת על אי-כיעור.. רוב בני האדם לא חושבים שהם מכוערים - למה?! הם חיים עם עצמם ועם המראה שלהם 24 שעות ביממה, פחות או יותר, ו*מתרגלים*. פשוט מאוד, זה בא להם מלידה. המכוער באדם, יכול לראות אנשים שנראים הרבה יותר טוב ממנו (לכל הדעות), כאנשים שהוא לא היה מוכן בחיים להראות כמוהם, ולעומת זאת, המראה של עצמו לא ממש מפריע לו, או לפחות, לא מפריע לו כמו המראה של אותם האחרים - כי הוא רגיל. המצב שונה כשמכירים פתאום מישהו/י באמצע החיים.. לפעמים המבט הראשון מנטרל את האובייקטיביות, ולפעמים נדרשים עוד כמה מבטים, שיחות וכו´, בשביל להבהיר לאדם, ש*השד אינו נורא כל כך*
. >נסחפתי< חסר כאלו שאמרו: "איזה מכוער/ת", ואחרי כמה שנים התכחשו ל"עובדה" הזאת? ממש לא. אולי לא מודים בזה, אבל אני בטוחה שזה קיים - והרבה. חוץ מזה, שעל כל פשעים תכסה אהבה... אולי לא הספקת מספיק לאהוב, בשביל שהמראה החיצוני לא יהיה כ"כ קריטי בשבילך, ועובדה, שניה אחת מחקה 4 חודשים.. אולי 4 חודשים היו זמן קצר מידי?.. (אי אפשר למדוד פה בזמנים.. סתם לפי הרגשה..) בכל מקרה, אתה שואל: "מה דפוק אצלי?", ומה שיש לי להגיד על זה, זה שתנסה, לפחות תנסה לתת צ´אנס. אני לא יודעת.. אולי אתה לא רוצה לדבר עם מישהי שלא תהיה "האחת" שלך, או איך שלא תגדיר, אבל תנסה לצאת מנקודת הנחה שאתה מדבר איתה כי נחמד לך, ולא כי תרצה אי פעם להיות יותר מידיד, אם בכלל להפגש (לגיטימי, לא?). במקרה כזה, אני לא רואה למה צריך להיות אכפת אם היא יפה או לא.. ואם לא אכפת כל כך- במשך הזמן זה יכול להתגמד, או שלא. עד שתמצא אותה, ותשכח שאי פעם תהית על זה... בסופו של דבר, סיכוי רב שיפת חייך תהיה מכוערת בעיניי כמה אנשים בעולם
(הי, לא חסרות דוגמניות מכוערות.. הכל ענין של טעם אישי
) אולי גם כדאי שתנסה לחשוב בינך לבין עצמך, למה זה כל כך חשוב לך.. לא´ידעת.. אולי איזו מכוערת ספציפית או יפה ספציפית, אולי משהו שנובע מתחרותיות, או מה שלא יהיה.. סתם ככה, אולי תגלה ממצאים מדהימים (ואגב, שיטות פסיכולוגיות שונות עובדות כך, לפעמים: ברגע שהבנאדם מבהיר את עצמו לעצמו, יותר קל לו להשתנות בכיוון הרצוי.) יאללה, בהצלחה. ורק אל תלחץ מזה.. זה יוצר מעגל שהרבה יותר קשה לצאת ממנו. את כל השטויות, הקשקושים ודומיהן, אם וכאשר (3:16?) כתבתי, אני מייחסת לשעה... יא, איזו כבדות באמצע הלילה.. מאיפה זה בא לי?
באמת קישקשתי המון. לילה טוב.

כנף

New member
דרך אגב, מה השטות הזאת על..

התפשרויות?? אני לא מבינה את זה.. אחרי כמה שנים (במקרה הגרוע), מי חושב על זה בכלל? פשוט עושים טובה לאנושות שמתפשרים... אולי זה סתם תירוץ ל"גאוותינו הפגועה"?
>חסרת קליטה באמצע הלילה, או שאני סתם שונאת את המושג הזה? (מסקנה: אני צריכה להכיר את עצמי לעצמי
)<

זה לא הקטע שאני לא רוצה זוגיות.

אם הייתי אחד ששוכב עם 20 בנות בחודש,והייתי כותב את ההודעה הזו,אז אולי באמת את צודקת. אבל,אני לא רוצה זוגיות לא בגלל שעוד לא התאהבתי או שאני לא מרגיש צורך בזה! עובדה היא שכן דיברתי קרוב לחצי שנה עם מישהי מהצ´ט.והרגשתי שכייף לי לשתף פתאום מישהו בחיים שלי.חיכיתי לערבים בכדי שהיא תתחבר לאי סי קיו. אני יודע שהאינטרנט זה משהו וירטואלי .ובהחלט לא ציפיתי שתהיה חתונה בינינו או שהיא האחת בשבילי..אבל פתאום הרגשתי שכן.זה זה. אני מתחיל להרגיש מה שכל אחד מרגיש בקטע של קשר זוגי וכו´. אבל,איך שראיתי איך היא נראית--הכל פתאום נעלם לי. כל הרצון שלי לדבר איתה,לשתף אותה,לראות אותה--פשוט ירד 4 דקות מרגע שראיתי את התמונה. זה נשמע לך הגיוני??? הרי דיברנו 4 חודשים!!!4 חודשים!! והיא לא היתה מכוערת.היא היתה ממוצע מבחינת יופי. אבל פתאום רציתי רק שהיא תיעלם לי מהחיים. אז זה נראה לך הגיוני שרק המראה החיצוני יכול למשוך אותי בזוגיות?? זה לא הגיוני.

ערן,אתה עוד תגלה

שמה שאתה מחפש נמצא לך מתחת לאף,אתה פשוט התעלמת מזה.... וזה יגיע יום אחד ...האהבה,אל תדאג,גם אתה תתפס,ובנתיים שגל כל עוד כוחך במותנייך... עילא-ליקה

שאני אבין..

אתה רוצה לריב איתנו או שאתה רוצה עצות?!?!? זה מה שאנחנו חושבים.. טוב לך-קח! לא טוב לך-אחלה..חפש במקום אחר... יש לך כאן מגוון דיעות שמשקף ת´אוכלוסיה.. ולא, לא דיברתי רק על יופי ועל זה שאחרים מתפשרים.. אוקיי, אז אחרים מתפשרים...מה כ´פת לך?!?! תעשה מה שטוב לך.. לא טוב לך - אל תעשה!

הופמן

New member
אחי משפט אחד .....קצר

שתתאהב תבין ... אתה לא הרגשת מזה אהבה ... הבחורה שהכרת ... זה שראית איך היא נראה ואחריי יום נתקת את הקשר ... זה אומר פאק 4 חודשים של סבבה ואחריי יום יורד הכל .. אז מה אתה מחפש פה ..אתה רואה שאין סיכוי אתה חותך .. אז המטרה שנכנסת לפה זה לחפש מישהי .. ומתי שאתה לא מדבר איתה בטח אמרת אחלה בחורה ..מתיאים לי סבבה לי ואחריי זה בום ביא לא שווה את המאמץ ....למה?? בגלל שלא היית מוכן לזרום איתה ... אחי .. עצה ממני ...כל מישהו/י שסבבה לך איתו שאתה מרגיש בנוח ..שמור אל קשר .. אחי אין כמו ידידים ועם זה בנים ...אין כמו ידידיות .. אחי אני שבור ..יש לי פאק עם חצי מדינה לדבר .. אתה יודע איזה הרגשה סבבה זאת .. כל אחד והסרט שלו ... לא מנתקים קשר עם מישהו/י שאתה מרגיש שאחלה ביחד וטוב ... רואים לא מסתדר חותכים ..או פשוט מתנתקים קצת .. אתה לא יודע מה היה יכול לקרות ..אולי היית רואה אותהוסתם יושב איתה שעתיים בבית רואים טלויזיה ..מורידים ראש .. בום אחי היא נדלקת עליך אתה נדלק עליה ...אתה לא יכול לדעת מה יקרה .. אולי מתפרים בהמשך הלילה קמים בבוקר היא הולך הביתה .. אתה חושב לעצמך .. היא מתקשרת .. אתה מפתיע אותה .. אתם הופכים להיות זוג מוצלח ... בסוף אתה קולט שבנית פה משהו ... ואתם ביחד ויש לך בת זוג ...אחלה אחי ..ואם זה מוצלח זכית .. ועוד עצה קטנה שאתה רואה איזה כוסית מהאומן 17 ואתה נדלק זה לא אומר שאתה מאוהב זה אומר שפאק אתה בין 25 והשמוליק שלך פגש 3 בחורות ואחי פאק שמוליק מתאהב לא אתה ... אז אחי תאמין לי יש גם כוסיות שיש על מה לדבר איתן ויש כאלה עם הראש הכי זורם בעולם ...זה לא אומר שאתה לא יכול לגשת ולנסות .... אחי אתה צריך לראות איזה בחורה הכרתי במסיבה יום שישי ... פאק היא בת 21 ...אני בן 19 ...וואלה מסתם דיבור של שני אנשים שאוכלים הזיות על סלעים באמצע הר ...היא ביקשה ממני פאלפון אמרה היא תשלח לי הודעות לעוד מסיבות ..נתתי לה אבל אין לי פאלפון אז נתתי לה את הטלפון של הבית ..היא אומרת שטויות גם את זה אני ישאיר לי ..סבבה סבבה... תאמין לי אחלה בחורה דיברתי איתה אתמול ..והיא גרה רבע שעה ממני טיפוס הר ..סבבה אחי לא הפסדתי כלום ..וזה לא אומר שאני הולך להתחתן איתה ותאמין לי זה שהלך לי איתה לא אומר שאני התאהבתי בה כאילו פאק אני אפילו לא מרגיש את זה ... אז אחי בוא נסכם בקצרה .. שתתאהב תבין .... "ומה שאני מנסה להגיד אחי אתה לא יודע מזה אהבה .. אתה עוד חרמן מהנערות ליווי .. אתה מחפש סקס בגלל זה אתה רוצה מבנה נשי יפה שתהנה ..אבל אתה לא יודע שיותר כייף לעשות את זה עם מישהי שאתה באמת מרגיש אליה משהו .. תאמין לי ... בחיים לא עברתי את הסרט שלך ... מגיל +13עד ליפניי שנה הייתי נשוי יו אני לא מאמין שכתבתי את כל זה בישבילך ...מקווה שתצליח ... שלום ולא להתראות ... הופמן
עלק משפט אחד קצר ..

דעתי (בערבון מוגבל)

אני מוכרח להודות שההודעה שלך מלאה קצת בסתירות פנימיות שנובעות כנראה מבלבול שלך עם עצמך , או מחוסר רצון להכיר בדברים מסוימים בך . אם באמת אתה בן אדם נדיר שלא חש כל צורך בזוגיות ,אז אשרייך ,נפטרת מאחד מתחלואי המין האנושי בזכות מנגנון מופלא שניחנת בו :). אבל אני מתקשה להאמין שכך הוא המצב ,גם בגלל שבעצם כתיבת ההודעה שלך הפגנת איזשהו רצון לזוגיות,וגם בגלל שזה צורך אנושי די בסיסי, שההסתברות שהוא לא קיים אצלך היא די זניחה . אם אני מניח נכון ,שאומנם יש בך צורך כזה ,אני נאלץ גם להניח שדווקא בתחום הזה יש בך חוסר בטחון די גדול .ואני לא מתכוון שיש לך חוסר בטחון עם כולן ,אלא חוסר בטחון שאתה מסוגל לקבל בקטע הזה את מה שאתה בעצם רוצה ומחפש .ברגע שאתה עצמך לא מאמין שיש סיכוי שזה יקרה ,זה באמת מוריד את הסיכויים לרמות מאוד מאוד נמוכות. כנראה שאתה גם מאמין שאם בשבילך פרמטר המראה החיצוני הוא כ"כ קריטי ,אז כך זה אצל כולם ,וזה לא כ"כ מדויק .משיכה (אפילו מינית נטו) מושפעת מהרבה יותר ממראה חיצוני (כריזמה ,חוכמה וכו´) .תנסה להאמין קצת יותר שאתה מסוגל להשיג את מה שאתה רוצה והסיכויים שזה יקרה יגדלו בהרבה. אל תתפשר על הקטע של המראה והמשיכה ,כי אחרת אתה תעשה עוול לא רק לעצמך אלא גם למי שנמצאת איתך (היא כמובן תחוש בזה די מהר) ,אבל מצד שני אל תהסס לבחון ענינים ולראות אם אומנם זה כ"כ בלתי אפשרי עבורך לפתח רגש כלפי מישהי שהיא לא אלילת מין ויופי בעיניך (לפעמים יש הפתעות בתחום הזה ואתה מגלה דברים חדשים). גם אתה אמרת שאתה זקוק לסוג של התבגרות או שינוי ,אבל בשביל שזה יקרה אתה צריך להתנער בחלומות מסוימים ולהאמין באמת שאתה לא זקוק ליפיפיה לצידך כדי להרגיש "שווה" בקטע הבין מיני . תנסה לחשוב אם כן היית רוצה להיות עם אותה בחורה שפגשת באי סי קיו על אי בודד נניח. אני חושב שזה יעזור לך לבודד את הבעיה בטחון (יותר נכון פחדים) מניעים את כולנו . אני מאחל לך התמודדות מוצלחת עם אלו שלך . בבקשה מראש אסף (שמאוד חכם בלתת עצות לאחרים)

corrinex

New member
ביג, יפה אמרת אבל..

אני אתן דוגמא אישית.. אני כבר חשתי אהבה והתאהבות מה היא, ונכון אולי הקשר הזה היה רע מהרבה בחינות, ואולי נפעגתי- מה זה אולי.. אבל אני באמת עברתי את זה, אני לא יכולה לשמוע את אותו האדם מדבר.. אני באמת מרגישה שאין לי מושג איך יכלתי להיות איתו כמעט כל יום במשך 3 שנים כי אני והוא ממש לא מתחברים.. הוא ממש לא מעניין אותי. אז אני יודעת שכבר מזמן עברתי את זה. ובכל זאת.. גם אותי זוגיות לא מעניינת עכשיו. יכול להיות שלא אבל אני רואה את זה כבלבול מוח מתמשך. אני לא חושבת שאני זקוקה לזה פשוט כמשמעו. הכי טוב לי להיות עצמי לבד. נכון שלפעמים כיף שיש מישהו לידך, שאוהב אותך אפילו אם זה רק בגדר חיבוק ומתגעגעים לזה.. אבל אני לא מרגישה צורך להיות חלק מצוות. חופשי זה- חופשי זה לגמרי לבד!!!

גם אני חושבת

שאתה נורא חכם בלתת עצות לאחרים מענין מה קורה כשאתה עושה את זה לעצמך
דרך אגב.. אחלה סרט שבעולם!

אממממ.....

טוב, אם כך אז נשאר רק אופציה אחת בחור.. - צא מהארון החמוד שלך וזהו.. לך על זה.. :)

לצאת מהארון....

אתה יודע מה?? הלוואי והייתי מרגיש שאני צריך לצאת מהארון. כי ככה לפחות היה לי חבר נפש אחד שהייתי איתו. אבל היות ואני ממש לא הומו. ואין לי חבר (כמו שהיית רוצה שיהיה לי),אז נרד מהאופציה הזו.:) :) כי אני באמת לא.

טוף...ניסתי :)

רק יכול לאחל לך שתהנה מהחיים.... :) (גם בדרכך שלך) אל תקח הכל קשה...תזרום.... ואסיים במשפט המחץ- כל לימון הוא לימונדה בפוטנציה (לני רביץ, "אופטימיות נצחית" eNjoY

corrinex

New member
ערן,

יש לך בעיה גם עם זכרים וגם עם נקבות?? כי יש אנשים שלא מסתדרים עם מין אחד ועם המין השני הרבה יותר טוב.. השאלה היא למה אתה לא מסתדר עם שני המינים.

למעלה