יש לי בעיה

לא אמרתי שאני לא מסתדר עם ...

שני המינים. אמרתי שאני כבר מתחיל לחשוב שאני קשור לחלל החיצון. איך בנאדם לא רוצה אהבה,והוא עוד מאושר.למרות זה.... לא אמרתי שאני לא מסתדר עם בחור או בחורה. להיפך. אבל אני לא מרגיש צורך בזה.

corrinex

New member
זה מאוד קל...

אני לא מרגישה צורך באהבה... ואני מאושרת!

corrinex

New member
אני מרגישה ככה....

אף על פי שאני כל הזמן צינית. סרקאזם הוא דרך חיים! אבל ההבדל בייני לבינך שלי הייתה אהבה. זה היה מזמן, התגברתי עליה. אני חושבת שזו הייתה אחת מהתופות הכי מבוזבזות שלי. אבל רק כי לא הייתי אני עצמי כל הזמן הזה. יש גבול דק בין להתאהב לבין למכור את עצמך לאהבה ואני לא ראיתי אותו.

t@gel

New member
ממ ערן ../images/Emo18.gif

קודם כל סתם הצעה - נערות ליווי זה אולי נחמד אבל לא בריאותי אז אולי כדאי שתעשה בדיקה לוודא שהכל בסדר אצלך... כתבת כל כך הרבה ובעצם אתה חוזר על עצמך... אתה לא זקוק לזוגיות... בשבילך סקס זה זיון ולא חוויה עם בת זוג קבועה מה לא בסדר אצלך? שום דבר מיוחד... נכון שהרבה בגילנו מחפשים אהבה ואתה לא רואה את עצמך כזקוק לה אבל זה לא אומר שכלום לא בסדר... פשוט אולי טוב לך כרגע כמו שאתה ואת השינוי תמצא כאשר תכיר בת זוג מתאימה שתעניין אותך בינתיים תמשיך להנות מהחיים כמו שעכשיו ביישנות אינה תכונה פגומה אלא תכונה עדינה ונעימה ובהחלט ניתן לתעל אותה הרגע המתאים... בהצלחה
וברוך הבא

טוףףף

New member
גבר............ מה קורה ? תזיין

חופשי ומי שתבוא ... תבוא !!! לא שמעת את הפתגם העתיק "לכל סיר מכסה" ?

למעלה