יש לי בעיה..

mustymeow

New member
ממש מממש מממש מממש לא אורן

לידיעתך גם אם אתה לא גומר הזרע לא נאגר שם כי בשלב כלשהו הביצים התפוצצו לא או שיהיו יותר גדולים מהראש בקיצור הזרע שנאגר מתחלף כל כמה זמן רק לידיעה ביום נוצרים מיליונים או מיליארדים לא זוכר (כיתה ט) וגם הרבה "ממוחזרים" זה לא שהם נשמרים לך שם. אני לא יודע אם מה שאמרתי הוא מדויק אבל זה נכון למי שיודע את זה טוב יכול לשרשר פה ולהסביר יותר טוב.

blackhawk16

New member
יכול להיות שזה גידול סרטני?

כאילו, אני ממש לא רוצה להפחיד, אבל יכול להיות שהאפשרות הזאת קיימת

ShAkaTArShA

New member
לא רוצה לבעאס..

אבל זה ידוע שהסוג הזה של הכלבים, זה גזעים כאלה מעורבים ולא טבעיים והם סובלים הרבה פעמים מגידולים.. הכלב של חבר שלי היה כזה ומת מגידול בתחת...

De-Panther

New member
נכון חלק גדול משתחרר ולכן../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאלתי אותו אם בלילה מידיי פעם נוזל לו קצת נוזל דביק אחוצה אל התחתונים\המיטה\המכנסיים(אייכס אם התשובה הנכונה זה המיטה
) ואתה בעצמך אמרת שחלק ממוחזרים אז אולי אלה שממוחזרים נאגרים להם שם ומתאספים עוד ממוחזרים כל פעם עד שהביצים גודלות יותר ויותר... תראה אני אומר לך משהו שהסבירו לי בבית הספר ובשעורים כאלה אני עירני

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

מיכל999

New member
חשבתי שנוצר זרע רק אחרי

שמשפיכים, אבל אין לי ביצים אז מה אני מבינה בנושא?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

להגיד שנוצר זרע רק אחרי שמשפיכים זה כמו להגיד שהחסידה היא שמביאה את התינוקות! הרי איפה נוצר הזרע אם לא בתוך האשכים של הגבר?... חחחחחחחח הרגת אותי עם התשובה שלך...

מיכל999

New member
מה הקשר?

ברור שבביצים נוצר הזרע. וברור שיש מספיק זרע בביצים, ולא כל הזרע הולך כשמשפיכים. פשוט חשבתי שהויסות על יצור הזרע קשור להשפכה. הכוונה היא שהגוף לא מיצר כל הזמן זרע, וכך הביצים גדלות וגדלות.

למעלה