יש לי בעיה

מצב
הנושא נעול.
יש לי בעיה

יש לי בעיה
עברתי תאונת דרכים לפני מספר חודשים עברתי כל מיני טיפולים בעיקר בגב הבעיה שלי היא שאני עובד בעבודה פיזית וכבר הכאבים לא מאפשרים לי לעבוד כמו שאני הייתי עובד אני גם לוקח כדורים נגד הכאבים שגורמים לי להיות עייף רוב הזמן (זה גם רשום על הקופסא) הייתי רוצה לדעת האם אני יכול להיתפטר ולהיות כמפוטר שזכאי פיצוי פיטורין למרות שאני זה שהיתפטרתי מה הדרך שאני צריך ללכת בה?

כמה שלבים.

יש לי בעיה
עברתי תאונת דרכים לפני מספר חודשים עברתי כל מיני טיפולים בעיקר בגב הבעיה שלי היא שאני עובד בעבודה פיזית וכבר הכאבים לא מאפשרים לי לעבוד כמו שאני הייתי עובד אני גם לוקח כדורים נגד הכאבים שגורמים לי להיות עייף רוב הזמן (זה גם רשום על הקופסא) הייתי רוצה לדעת האם אני יכול להיתפטר ולהיות כמפוטר שזכאי פיצוי פיטורין למרות שאני זה שהיתפטרתי מה הדרך שאני צריך ללכת בה?
כמה שלבים.
1. תפנה למעביד ותגיד לו שאתה כבר לא יכול לעבוד ככה בגלל הכאבים. תגיד לו שאתה שוקל להתפטר. אם הוא ירצה אישורים רפואיים - תביא לו. 2. אם הוא יציע לך עבודה קלה יותר, בלי הפחתה בשכר - תנסה את העבודה ההיא ותראה אם היא מתאימה לך. 3. אם תראה שלא - תחזור לסעיף 1. 4. כשהוא כבר לא יציע עבודה קלה יותר, תודיע לו (בכתב) שאתה מתפטר בגלל המצב הרפואי ותדרוש פיצויי פיטורים לפי סעיף 6 בחוק פיצויי פיטורים. 5. תקווה לטוב. 6. תהיה בריא.

שיר ורד

New member
אם יכולת העבודה שלך ירדה

יש לי בעיה
אם יכולת העבודה שלך ירדה
בגלל תאונת דרכים, אתה אמור לקבל פיצוי על כך מחברת הביטוח. אני לא מכיר את הפרוצדורות לכך , אבל תנסה לברר באחד הפורומים שמתיחסים לנושא (ביטוח, נפגעי תאונות וכדומה). מהמעביד תוכל לכל היותר לקבל פיצויי פיטורין על תקופת העבר. מחברת הביטוח אתה אמור לקבל פיצויים על אובדן יכולת ההשתכרות שלך בעתיד, וזה בדרך כלל הרבה יותר חשוב .

מצב
הנושא נעול.
למעלה