יש לי בעייה חמורה מישהוו יכול לעזור

P r i n c ee

New member
יש לי בעייה חמורה מישהוו יכול לעזור

|אני מנהל בחדר ויש בחדר גולשיי פון כל יום משהוו נכנס ומקלל על הגולשים ואני לא מצליח לראות אותוו ברשימה הוא נכנס בכינוי # ואניי לא מצליח לראות אותוו ולא יכול לזרוק אותוו מישהוו יכול לעזור ליי בבקשה קחוו את זה ברצינות

syrus

New member
מה הכוונה?

תעלה צילום מסך של זה... אם אתה מנהל חדר אתה יכול להרחיק

P r i n c ee

New member
הכוונה..

שיש מישהוו נכנס מפון ואני לא מצליח לראות אותו ברשימה מה אני יכול לעשות הוא מכלל על כל החדר ואני לא מצליח לזרוק אותוו !!

X ר ת ו ר

New member
../images/Emo221.gif

אולי מישהו מושך שורות ככה שזה יראה כאילו זה מישהו מסלולארי,משהו בסגנון הזה : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילד #: ^#%^#@ נסה לשים את הסמן מעל הכינוי הסלולארי,אם אתה לא יכול ללחוץ אז הכינוי שמעליו עושה את הבלאגן.(תרחיק/תזהיר) מקווה שהבנת. ציטוט נעים, X ר ת ו ר

P r i n c ee

New member
יש ליי שאלה אליך X ר ת ו ר

תודה לך ..אבל הוא נכנס בכינוי # גולשיי פון אמרוו ליי אבל הוא לא מופיע אצליי ברשימה והוו מכלל על כול הגולשים ואני לא יכול לרחיק אותו ולא לראות אותוו..תודה .. תפטור ליי את הבעייה

X ר ת ו ר

New member
../images/Emo221.gif

תראה צילום מסך של מצב שהוא כותב בכללי ואין אותו ברשימה. תודה.

P r i n c ee

New member
X ר ת ו ר

תשמע יש בנאדם שיש לוו איזיי קומבינה לכנס מפון שרק גולשיי פון יכולים לראות אותו ומחשביים לא יכולים לראות אותוו ? תודה אני מקווה שהבנת אותיי

חחחח פרינס היקר../images/Emo9.gif

תן לי להסביר לך מה קורה פה זה גולש מחשב שנכנס בסולמית ושתי נקודות וכוכבית שים לב לי קרה אותו דבר בחדר שלי .. #:* שים לב טוב לזה

למעלה