יש לי בעייה קלה

יש לי בעייה קלה ../images/Emo9.gif

כשאני עושה גלילים... אם אני ממציאה אותם..אחד משני דברים קורה: 1. יוצא לי משהו מאולתר ומקסים
שלא הייה יוצא כזה אפילו אם הייתי מתכננת (וזה ממש נדיר). 2. יוצא לי משהו ממש ממש מכוער....
כמו בתמונה המצורפת...

ואז...

או שאני הופכת אותו למשהו אחר לגמרי כמו החרוז עם הגליל הסגול-צהוב בצד שמאל למעלה..שהוא נחמד אבל ממש לא מעבר נחמד מינוס בעצם. כלומר...נו איך לומר...זה לא זה....

הכי טוב לעשות מזה גליל קליידוסקופ

הכי חשוב זה לנסות לגרום לצבעים לזרום טוב ביחד. תחשבי על בנית גליל משולש ע"י מעיכה של הגליל הלא מוצלח וצרף אותו כחלק מהמשולש. ואז פשוט לעשות צמצום וצירוף כמו קליידוסקופ בהצלחה

ולמרות שיש לי המון קישורים....

ברגע האמת...כשמתפנה לי קצת זמן...אין לי מושג מה לעשות ובמה להתחיל.... כיוון שחלק מהדברים מסובך מידי
כמו למשל הפרפר של רונית גולן למי שזוכר. בקיצור.... אני מבתבכת והולכת והולכת ומסתבכת.... אני צריכה איזו שיטת עבודה שאין לי ....אולי למישהו יש רעיון ?? דירוג של פרוייקטים ? משהו ?

sigaliot

New member
בעיה ידועה במחוזותיי

בלילה צצים ועולים להם כל הרעיונות, אבל למחרת בבוקר כשאני מתיישבת לעבוד הכל פורח. אז מה לעשות? כל פעם שיש לך רעיון לגליל או למוצר כלשהו- תרשמי. שווה להשקיע בגליל מסובך שלוקח זמן כיוון שניתן להפיק ממנו מוצרים רבים ואיכותיים. אז אם משקיעים זמן בגליל יפה ומסובך במיוחד שווה להיות לארג'ים עם החומר כדי לקבל ממנו תפוקה יפה. אני אוהבת לזרום רק בגלילי חברון או קליידוסקופ כי בגלילים האלה, כמה שתזרקי צבעים ולא תחשבי על העיצוב, כך יצאו הצורות הכי יפות ומעניינות. בגלילים שצריכים להיות יותר ברורים, שווה לתכנן צורה וגוונים, גם אם רק בדימיון. לי בד"כ "נפתח" הדימיון רק מהמוצר השני והלאה. לפעמים עוזר פשוט לשבת לחשוב. ועוד טיפ- לפרוש את כל הגלילים מולך בעת העבודה, לא להתעצל כי ברגע שכל הצבעים והדוגמאות מולך, קל יותר להגיע לשילוב חדש ומעניין שעוד לא ניסית.

טוב..אז רגע..נניח שעכשיו יש לי זמן

אין לי מושג בכלל ממה להתחיל. האם לעשות פוקה היום או משהו אחר
פוקה? משהו אחר? פוקה? משהו אחר? פוקה? משהו אחר ? לא.לא.לא עוד פעם
פוקה ? משהו אחר ?וכן הלאה וכן הלאה.

תומסקה

New member
../images/Emo6.gif מה שבא לך... אם בא לך פוקה...

אז פוקה, אם בא לך משהו אחר, אז משהו אחר... אה, איך אני?! תעשי פוקה, וגם משהו אחר

אני חעעבת לומר שאצלי זה דווקא הפוך

כשאני משתמשת עם הרבה חומר, זה בדרך כלל יוצא גליל מכוער, וכן אני משתמשת בפס מכל צבע ולא יותר. כי אני מעדיפה גליל קטן יותר אבל מוצלח...

תומסקה

New member
אין דבר כזה מסובך מידי, קשה מידי...

יש כזה דבר להאמין ביכולת שלך. אם את רוצה לעשות את הפרפר של רונית- תפרקי לך אותו לשלבים. כנ"ל לגבי כל גליל שאת רואה תמונה שלו ואת רוצה לעשות לך אותו... וכנ"ל גם לגבי תמונה שאת רוצה לעשות ממנה גליל...

אם עושים חישוב לפי חילוק עם שארית

בין הגיל שלי לשלך יוצא 2 עם שארית 8.... כאילו מה .... ודא.... תקראי את תשובתך עוד פעם ואז תביני למה.
ועוד אין כאן אייקון של מת מצחוק ?

milat1

New member
פרדון ../images/Emo52.gif !

איפה יש משהו מכוער? כנראה שאני לא רואה כל כך טוב כי: נכון..... שהגליל משמאל בוורוד-צהוב-שחור הוא בעל צבעוניות חריגה משהו אבל מכוער - הוא לא. ונכון...... בקיצור, ולעניין - לא מכוער. יותר צבעוניות מכל מה שראיתי אצלך עד כה (ממה שהצגת כמובן) ובהחלט- מעניין. ואני אפילו התלבטתי אם להגיד לך כבר קודם שתנסי להעיז קצת יותר עם צבעוניות. אז הנה עכשיו אני אומרת. ובהקשר לכך גם כל המחשבות הרבות שרצות לך בראש - לעשות זה או אחר. אולי תנסי קצת להפסיק לחשוב ולתת לאצבעות ללכת במקומך? מקסימום לא יצליח. אבל אולי כן? טוב התעייפתי. אני הולכת לראות את הסופרנוס. צ'או

למעלה