יש לי בעייה קלה

זה נראה כמו שדון לא כמו פוקה

והצבעוניות זה בגלל שזה לילדים.... ובגלל שהתקמצנתי על הצבע הכתום ורציתי לנצל גליל שהיה לי.. זה כבר ילמד אותי לקח. הרקע בצהוב-כתום הרבה יותר מוצלח. אבל עדיין....זה שדון. נראה מה הילדה שלי תגיד בבוקר.
תודה על התמיכה

milat1

New member
לא הבנתי

אני בכלל לא דיברתי על הפוקפוקה אלה על הגלילים שעשית בסגנון חופשי. ראי לעיל את תמונותייך למעלה.

milat1

New member
אלה = אלא

וחוץ מזה ראיתי גם את הפוקה שעשית - מה את רוצה ממנה? נראית בסדר גמור. אותי פשוט מעניין יותר הגלילים בסגנון החופשי כי פוקות יש לכולם.

s i t a r

New member
גם אני נתקלת הרבה פעמים בבעיה

שיש לי המון רעיונות בראש אבל בערב כשאני מתיישבת - כלום - פתאום אין לי שום רעיון לגליל או לשילוב צבעים מענין ומה שכן יוצא לי זה עוד פעם הפרח הפשוט והרגיל בצבעים רגילים. בגלל זה יש לי קלסר שלם עם כל מיני פרוייקטים שווים ואני פשוט מדפדפת ומחפשת משהו מענין ואז מצליחים לזרום עם זה. ובקשר למה שסיגליות אמרה לכמות החומר זה כל כך נכון. לפעמים אני מנסה לחסוך ויוצאים דברים אחרים לעומת הגלילים שיוצאים כשאני לא חוסכת בחומר.

אלפי, מה שאני עשיתי עד היום זה

ניסיתי ליצור כל גליל לפי ההוראות המדוייקות שלו, יצא שהכנתי המון גלילים, אבל... גם הרסתי המון, וגם אלו שהצלחתי היום לא יפים בעיניי, ועוד אבל... למדתי ה מ ו ן ורכשתי ידע תוך כדי עשיה, והכל היה לבד מול הקוביה שלי המח-שב, חיטטתי בעבודות של האומניות שלנו הגדולות כמו שרון אמיר נעמה זמיר רונית גולן סיגליות וכו' בחנתי כל עבודה שלהן ורק כך למדתי (וזאת מחמאה לכולן והערכה) ולמה הערכה? כי אני יודעת לחקות אתכן טוב אבל עוד לא התחלתי לייצר דברים שלי, ומחכה ליום שבו יפתח לי הדמיון ואתחיל ליצור דברים משלי, אתן יוצרות גדולות כי דמיון כבר יש לכן. אז אלפי החמודה תזרמי ותמשיכי לייצור בלי לפחד זה יבוא לבד תעשי עוד גליל ועוד גליל ומגליל לגליל תראי איך את משתפרת. עוד עצה: לשאול ולשאול ולא לפחד, יש לנו מורות מקסימות, שיודעות לחלוק עם הידע שלהן ולכן הן גדולות. בהצלחה והמון

zviagil

New member
גם אני למדתי מתוך עשיה ולדעתי יש

לחלק את הפרוייקטים מן הקל אל הכבד. לפי ההסבר לכל פרוייקט ניתן לסווג האם זה פרוייקט קל או מסובך ובמידת הצורך ניתן להתייעץ עם מי שכבר מנוסה יותר. והעיקר - לא להתייאש גם אם בהתחלה לא הכל מצליח כמו בצילומים של מי שכבר הכינה אותו גליל.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifמה הבעיה, בדיוק?את, יודעת שאלה

היצירות הכי יפות בסוף....נסי לחבר כמה כאלה אחד לשני וליצור גליל חדש- ואל תשכחי לצלם...

למעלה