עוד יצור
C comicsgirl New member 10/11/02 #1 יש לי בקשה קטנה... מכיוון וזהו פורום קומיקס- אני מניחה שהרבה מכם (או שאולי עדיף לומר-כולכם) עושים קומיקס. הבקשה שלי היא: בבקשה תעלו קומיקסים שלכם לפורום כדי שאני אוכל ללמוד משהו (ואולי משהו יכנס לראש הסתום שלי ) רעות.
יש לי בקשה קטנה... מכיוון וזהו פורום קומיקס- אני מניחה שהרבה מכם (או שאולי עדיף לומר-כולכם) עושים קומיקס. הבקשה שלי היא: בבקשה תעלו קומיקסים שלכם לפורום כדי שאני אוכל ללמוד משהו (ואולי משהו יכנס לראש הסתום שלי ) רעות.
H HackMachine New member 10/11/02 #2 רק קומיקסים או גם ציורים בסגנון? יש פה הרבה אנשים שמעלים דברים. לי אין ממש קומיקסים אבל אני מצייר בסגנון קומיקס.
רק קומיקסים או גם ציורים בסגנון? יש פה הרבה אנשים שמעלים דברים. לי אין ממש קומיקסים אבל אני מצייר בסגנון קומיקס.
H HackMachine New member 10/11/02 #8 הנה משהו דברים פשוטים.. אין לי זמן לצייר דברים מסובכים יותר תהיני
C comicsgirl New member 10/11/02 #16 פשוווטים!? לזה אתה קורא פשוווטים?! אני לא מאמינה!! חוץ מזה- זה מדהים!!!!!! וחוץ מכל זה- אתה מצייר על מחברות חשבון?!
פשוווטים!? לזה אתה קורא פשוווטים?! אני לא מאמינה!! חוץ מזה- זה מדהים!!!!!! וחוץ מכל זה- אתה מצייר על מחברות חשבון?!