יש לי בקשה קטנה...

tomgavish

New member
אני חייב להגיד שאני מת על הסגנון של

ך, אבל איפה למדת להשתמש ככה בעפרונות אני ראיתי שם H2 Hb H1 ועוד אחד שאני לא זוכר את השם שלו, ממש מדהים! ההצללות הכל, ואני חולה על האיגואנה, אני מניח שזה היה לאמא שלך

HackMachine

New member
הכל נעשה

ע"י עט-עפרון עם חוד 0.5 B רגיל... שום תחכום. אולי אצל האיגואנה השתמשתי באיזה עפרון עבה אבל אני לא זוכר מה. לא למדתי מאף אחד זה הכל בא לי מנסיון. אני לא אוהב את הרעיון של "בית ספר לאומנות" או משהו כזה. גם ככה זה סתם תחביב אצלי. בקשר לאיגואנה, היה לי משעמם לילה אחד אז החלטתי לצייר את האיגואנה שלי.. יצא לי קצת מפחיד אבל אני אוהב מפחיד
... שמתי את זה לאמא שלי על המקרר שתראה בבוקר אבל היא אפילו לא שמה לב! החוצפה!

HackMachine

New member
רק מחברות חשבון Baby

אין לי משהו אחר בבית ספר! ואין לי זמן אחר לצייר!

HackMachine

New member
18

הנה כמה קשקושים מהיום.. סתם שטויות האמת אבל רצית דוגמאות לא?

comicsgirl

New member
אני איתך!

מחברות זה ה-דבר לצייר עליו! אבל אם אתה בן 18 אתה לא אמור להתגייס?!

comicsgirl

New member
אממממ

כי אולי אתה בצבא... ואולי יש לך דברים מעניינים יותר לעשות שם...

ailag

New member
באותו הקשר,

ובסכנת סקילה ע"י אלו שמתנגדים לציורים כאן (ותגידו אם אתם לא מסכימים להודעה הזאת..), מה בקשר לשרשורים או מאמרים בקשר לציור דברים מסויימים? למשל.. ניסיתי לצייר סצנת "מכות" ורובה לא יצאה משהו. ניסיתי להעתיק, עדיין לא. אולי נעלה נושאים, וה"מומחים" יתנו guidelines? כן, יש מלא אתרים כאלה. אבל יהיה נחמד אם יהיה גם משהו שאנשים מהפורום עשו. ואפרופו.. למה אנחנו לא משתמשים באופציית הגלריות של תפוז?

comicsgirl

New member
וואלה

זה באמת אחלה רעיון... יש לי משהו כמו...מיליון שאלות! לא משהו רציני!

*GormE*

New member
למה אין לה אישונים למען השם?

אבל איפה למדת לצייר אקדחים ככה? בעצם אני לא רוצה לדעת אם התשובה היא צה"ל

Scum Bunny

New member
לצייר?!

אני מצטער. זה נראה לך כמו ציור לעזאזל?! זה רינדור, למעשה (render, בלעז). כלומר תמונה שהופקה ממודל תלת מימדי בעזרת התוכנה Poser, תוכנה שימושית להחריד המאפשרת די בקלות להעמיד מודלים אנושיים בתנוחות שונות ועם בגדים ואביזרים למיניהם (בין השאר) ולהפיק תמונות באיכות גבוהה שלהן. בניגוד לתוכנות תלת מימד כבדות (כמו 3DstudioMAX) זה לא מצריך ידע בעיצוב, מידול והנפשה. התוכנה הזו היא כמו בובת אומנים וירטואלית (כזו קטנה מעץ, שמשתמשים כדי לראות פוזות?). מה שמסביר למה היא כל כך פופולרית ברשת בקרב ילדים שרוצים להפיק פורנו ביתי... המודל המסוים הזה הוא בעצם מודל האישה הסטנדרטי של Poser, עם שינויים קלים באוזניים וטקסטורה (skin או "עור") חדשה לגמרי שאני הכנתי- עבודה מאומצת של ימים של חיפוש,גזירה ואיחוי קטעים מתמונות פורנו קשה כדי ליצור לבאני עור ריאליסטי. שאר הבגדים והחפצים( כולל הנשק) הורדו אחר כבוד מאתר renderosity בו אמני תלת מימד מפרסמים את יצירותיהם הרבות להורדה (או קניה) לכל דורש. יש שם הכל.

*GormE*

New member
הממ, טכנולוגיה

טפו אני חוצבת באבן (דיו) אצלנו באמיש אין דברים כאלה!

HackMachine

New member
מה לעזאזל גם לך לחשוב

שהוא יודע לצייר? מה את משוגעת?? מה קרא לך??

למעלה