יש לי בקשה

איה@

New member
יש לי בקשה ../images/Emo124.gif../images/Emo92.gif

......."לא נעים לראות גן סגור"....... יש שיר כזה
על אותו משקל, לא נעים לראות הודעה - של מישהו חדש בפורום בלי התייחסות...... נראה שאתם משאירים לי (ורק לי) את "קבלת הפנים" לחדשים לא תמיד אני זמינה..... וכשאני נכנסת לפורום ורואה שהגיעו חדשים שלא קיבלו פרח והתייחסות - עצוב לי. אז אנא מכם....... ועוד דבר, לאחרונה אני מקבלת פניות אישיות באיסיקיו ו/או אימייל בניסוח הבא (בערך...) "כתבתי שיש לי עידכון - אבל אף אחד לא הגיב בפורום"..... ובכן - צריך שניים כדי לרקוד טנגו
הפורום הוא בשבילכם. במה לדיאלוגים, בדיוק כמו שאתם רוצים תגובות על עידכון שלכם, כך האחר - זה שאתם מצפים ממנו לתגובה, מצפה מכם לתגובה. אז בבקשה....... הגיבו אחד לשני כאן בפורום. ואיך חיים שוסטר אומר?? "ושאף אחד לא יעבוד עליכם....."
שאו ברכה ויום טוב.
איה.

אז תמני ועדת קבלה... ../images/Emo22.gif

ותורנים וועד ומצליפים.. (יש דבר כזה בסיעות בכנסת, לא? אלה שעוברים בין החכי"ם ומדרבנים אותם לנאום ולהצביע? ) אני סתם צוחקת...
בעקרון את צודקת. נורא לא נעים לראות הודעות ללא תגובה, בעיקר במקרים של משתתפים חדשים. אני לקחתי לתשומת לבי, תודה!
חמדה

איה@

New member
א. מתוך נימוס.........

וב. זהו פורום. הדרך היחידה שאנחנו מתקשרים אחד עם השני היא על ידי תגובות.
איה.

בדיוק. זה פורום.

עונים על מה שמעניין ואקטואלי. לא סתם כותבים המון זבל. נימוס? אולי זה לא מנומס ללכת להתבכיין למנהלת שלא מגיבים לך במקום לכתוב הודעות מענינות, בעלות תוכן ומשמעות? וגם אם לא מגיבים לך -זה בהחלט רחוק מסוף העולם.

binba

New member
אבל הגננת ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

איה, אני חושבת שהפורום הוא לא גן ילדים, ואף אחד לא חייב לקבל כל חבר חדש בחיבוק ופרח. אם אותו חבר חדש כותב הודעה עניינית ורוצה שנגיב על הבלוג שלו - בשמחה, אבל אם הוא סתם כותב "היי אני חדש פה", אז זה נראה לי מיותר שכולנו נברך בשלל סמיילים. ומי שבוכה על כך שאף אחד לא מגיב להודעה שלו - שילך לפורום תמיכה רגשית או לחילופין יכבה המחשב ויחפש חום ואהבה במקום אחר...סתם, אבל נראה לי שהנקודה הובנה. אחרי הכל, מי שכותב משהו ראוי לתגובה - מיד מקבל תגובות. ומי שלא - הוא יתגבר על זה. אני בטוחה
רותם

../images/Emo41.gif סיכום מצב משתתפי הפורום ! ../images/Emo41.gif

טוב, בהודעה שפרסמתי לא מזמן השיבו הבאים: אסקימוסית, binba, קופידונית, xero1, ניר מימון, 0r001, Jenkins, ירח מול שמש, roychu, genotip. ואני בטוח שגם איה קיימת, הרי היא מנהלת הפורום... סיכום מצער מאוד, על אנשים שעזבו ונטשו את הבלוג שלהם... עד הקיץ הבא, מדווח לכם מהשטח - קיץ כתום (שי - שקוז)

emale

New member
מר קיץ, יש לי חדשות מזעזעות בשבילך

חשבת על האפשרות המדהימה שאולי לא כולם הרגישו צורך להתייצב למפקד האוכלוסין שלך? אז לפני שאתה מתחיל להצטער מאוד על אנשים שעזבו את הבלוג שלהם - תתעודד. המצב לא כזה גרוע. (ומה פתאום שירשרת את ההודעה שלך לת´רד הזה? מה קשור?) Emale סייברלייף

בטח שאני מבין את זה ...

המצב השתנה, זה כל מה שיש לי לומר, וחבל... לא נורא! אני אתגבר ...

איה@

New member
רותם - אני לא יודעת איך נהוג אצלך../images/Emo26.gif

אבל - אצלי בבית כשנכנס אורח חדש - ואומר שלום - אני עונה לו בחזרה. ולא מחכה עד שהוא יכתוב או יגיד משהו ראוי לתגובה והפורום הזה הוא בית! לך לי ולכולנו, לפחות כך אני מתייחסת אליו. אף אחד לא מת - מלתת מילת פירגון ו/או מלשלוח סמיילי עם פרח כברכת שלום. זאת לא "חובה" - ואם לך באופן אישי קשה עם זה אני בטוחה שאחרים יעשו זאת. אני לא גננת - את צודקת - אבל לא הייתי ממהרת לשלוח אנשים לפורום תמיכה....... בואי לא נהיה צבועים - כולנו כאן ברשת - כי אנחנו רוצים התייחסות ותגובות. בכל מקרה - במקרה הזה אני מנצלת את "פריוולגית המנהלת" וקובעת את אופי הפורום. ובפורום הזה חדשים יתקבלו בברכה ועם סמיילי מחייך
ואת קבלי ממני
זה תמיד עוזר להרגע
איה.

תגידי, איה...../images/Emo3.gif

את באמת אומרת "שלום" לכל אורח שבא אליך לביקור? לכולם - לם - לם - לם??? בלי יוצא מן הכלל בכלל ובאופן כה מטורלל ומדובלל
"אלמנטרי, ווטסון!"... אני שומעת את התשובה עפה אלי ברוח... צודקת

binba

New member
../images/Emo140.gif

איה, אני לא יודעת מה אתך, אבל בשבילי הפורום הזה הוא לא בית. סה"כ מקום נחמד להתעדכן ב"סצינת הבלוגים". אז בואו ניקח דברים בפרופורציות - לא קורה שום אסון אם מישהו לא זוכה לחיבוקים ופרחים. גם לא קורה שום אסון אם כן מברכים מבקר חדש, אבל זה לא חובה וזה גם לא העיקר. ושוב, אחרי הכל זה רק פורום באינטרנט, גם אם את מנסה לשוות אותו לבית, ולכן לא צריך להפגע כל כך אם פעם אחת לא הגיבו להודעה שלך. רותם.

איה@

New member
טוסט יקר - אני הייתי מצפה ../images/Emo26.gif

ממי שדוגל ב-לענות ולהגיב רק "למה שמענין ואקטואלי" (כדבריך) להמשיך ולנהוג כהרגלך....... ולא! להגיב גם על הודעה זו שלי..... לא זוכרת שראיתי אותך לאחרונה מגיב - גם לא על נושאים "מענינים"...... אגב - אתה "גבינה צהובה" עם חורים או בלי?
איה.

על מה כבר היה להגיב בדיוק?

על קישורים לעשרות בלוגים בלתי קריאים מסיבות אלה ואחרות, או שפשוט לא מתעדכנים ומצפים שאני אתן להם משוב מפורט על כל פיפס שהם עשו בבלוג? אני _מגיבה_ (אני בת, לעזאזל!) על מה שאני מוצאת לנכון להגיב, ועל מה שיש טעם שאני אתייחס אליו. משוב על עיצובים גרועים של עשרות בלוגים לא מושך אותי במיוחד. בעיקר אם אלה בלוגים של "קיבלתי היום מאה בהיסטוריה והחתול שלי נדרס" או בלוגים של "תראו איזה לינק מגנוב שלחו לי""והנה עוד לינק מגנוב""והנה אחד פצצתי". ההגדרה שלי למעניין שונה משלך, כנראה, ולא ראיתי בשום מקום חובה להגיב על מינימום של הודעות לשבוע. [וואו, איזה הודעה אגוצנטרית עד לכאן.] את באמת חושבת שפורום שמלא בהודעות של "היי, קוראים לי מרים ויש לי בלוג" ותגובות אליהם הוא פורום מעניין? דעותיינו חלוקות בעניין כנראה. בית ברשת בפורום הזה? אם מישהו פותח בלוג, הייתי מצפה שהבלוג שלו יהיה הבית שלו ברשת (וזה עוד בלי לציין דרישות מינמליות מאתר ששואף להיות הבית של מישהו - עיצוב סביר, פונט קריא ושפה שלא נראת כמו סיוט מIRC ושלא מלאה ב"אחי!!!" אלא אם זה הדימוי שבעלי הבלוג רוצים לעשות לעצמם) - לא פורום מסכן בתפוז שהוא סה"כ מקום שבו בעלי בלוגים מחמיאים אחד לשני. זה מותר, נכון ורצוי (מישהו חייב להביע רגשות אהדה, אהבה והערצה רבה אל הכמה בלוגים בעברית האיכותיים שיש ברשת איפשהו, לא?), אבל יש ליטופי אגו ויש עשרות הודעות מטומטמות של "שיניתי את הצבע של הפיקסל בפינה השמאלית של המסך, תכנסו לראות." (בזמן שהפונט בלתי קריא והבלוג פשוט משעמם) וציפיות לתגובות כלשהן על הודעות כאלה. אם אלה הדרישות שלך מבית, שדבר ראשון משקף את בעליו, תהני...

איה@

New member
טוסטית - אם את כל כך סובלת../images/Emo26.gif

את מוזמנת לכתוב ולהגיב בפורומים אחרים (לא חסרים כאלה..) מעניינים יותר מבחינתך. "הבית" שלי/שלנו משקף מאד! את בעליו - וכך הוא ימשיך להיות. ובבית הזה - יברכו לשלום משתתפים חדשים. נקודה. כן! גם אם הודעה היא: "שלום קוראים לי יוכבד ויש לי בלוג"....... בימים טרופים אלו - קצת פירגון - דרך ארץ - וחיוך - לא יזיקו. אני מאחלת לך שבת שלום נעימה ומבורכת
איה.

שיבורכו לשלום...

אבל אל תלונני שאף אחד חוץ ממך לא מברך אותם לשלום. את בחרת לברך כל אחד אוחד, אל תטילי אחריות על אנשים אחרים לעשות את זה, ואל תלונני שאת היחידה שעושה את זה. (הפנייה להודעה הראשונה בחוט הזה) אה כן, אני לא מבינה למה כ"כ קשה גם לקרוא לי טוסט וגם לדבר אלי בנקבה. אל תקראו לי טוסטית. תודה.

איה@

New member
טוסט - לא הגזמת קצת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מפנה אותך חזרה להודעה שלי השתמשתי במינוח "בבקשה" - לא "הטלתי אחריות" על אף אחד וגם לא התלוננתי. בזה אני סוגרת את הוויכוח איתך. אין חובה ואין הכרח להשתתף בפורום שהאוירה בו לא מתאימה לך....... מה גם שלא ראיתי תגובות שלך בנושאים עיניניים. כמו גם לא ראינו בלוג משלך. מנסיוני בפורומים אחרים - אני מזהירה מראש לא אתן להעכיר את האוירה הנעימה בפורום הזה! אין לי כל בעיה עם דיונים וחילוקי דיעות אך לא נראה לי שזו אכן מטרתך. איה.

ohad m

New member
אוף, כמה עצבים ../images/Emo4.gif

תרגעו קצת חבר´ה, תפסיקו לקשקש קישקושים ולעשות מפקדים, יש אנשים כמוני למשל, שבמקום לקשקש פה בפורום כל היום משקיעים את הזמן בלכתוב באתר שלהם, אז מה יותר חשוב לדעתכם? הפורום והסמיילים או הבלוג, שהוא הסיבה שהמקום הזה קיים? אוהד נ.ב: איה, אני לא תוקף את הפורום, רק את הבטלנים ששורצים בו וטורחים לעדכן את הבלוגים שלהם פעם בשבועיים.

emale

New member
אוהד, אתה לא עוזר להרגיע את העצבים

באיזה תקנון-בלוגים-מיותר כתוב מה החוק לגבי תכיפות עדכוני בלוג? בטלנים? אולי לאנשים פשוט אין מה להגיד? אולי הם מחכים שיקרה אצלהם משהו יותר מעניין לכתוב עליו מאשר "קמתי-הלכתי לבצפר-עשיתי שיעורים-יוסי בא לשחק איתי דוק אחה"צ"? אולי החיים שלהם לא מסעירים כמו שלך? אולי יש להם איזה סוג בלוק? אולי אין להם זמן לעדכן? (אנחנו כבר מכירים את הנשכנות המפורסמת שלך ואוהבים אותה מאוד מאוד (או שלא). לפעמים היא מוצדקת, אבל בד"כ כדאי שתהיה מבוססת על משהו מוצק) קח את מה שכתוב פה ב(סוג של)אהבה
Emale סייברלייף

ohad m

New member
בשום תקנון

לא כתוב. והאמת היא שבכלל לא התכוונתי אליך. אני לא מדבר על דברים כמו שאמרת, אלא על אנשים שמקשקשים פה כל היום וכשהם מעדכנים משהו באתר שלהם (שבדרך כלל גם הוא שולי וחסר עניין) הם עושים מזה טרראם, אבל זו כלל ל הנקודה. הנקודה היא ששי אמר שמי שלא התפקד פה בפורום הפסיק לכתוב את הבלוג שלו, על זה מתחתי ביקורת. חולה עליך
אוהד

למעלה