יש לי בקשה

emale

New member
לא חשבתי ש...

...התכוונת אלי. בכל מקרה, אחרי ההבהרה האחרונה אני נאלץ להסכים לחלק ממה שאמרת, למרות שכל בלוג מכבד את בעליו, יעני - מה שאתה קורא "בלוג שולי וחסר עניין" הוא בעצם עולם ומלואו עבור בעל הבלוג (טוב, אולי קצת הגזמתי, אבל בכ"ז הבנאדם משקיע בו, לא?) אוהב אותך הרבה Emale סייברלייף

אבשי ג

New member
אוהד היקר, שמע משהו מגנב עיצובים...

יש אנשים שלא ממש מעניין אותם מה עשיתי בבוקר, מתי קמתי ,באיזה משחת שיניים אני משתמש ומתי גירבצתי. אני רואה את כל הבלוגים שכותבים יותר מפעם ביום, חצי מהתכנים לא רלוונטים לאף אחד מלבד למי שכתב אותם. בנוסף לזה גם לי יש חיים ונראה לי שהשקעה של שעתיים פעם בשבוע היא מספיקה. לא צריך לשבת 4 שעות מול האתר כל יום ורק לעדכן. ואגב, הפורום זה האנשים שבו, אז משפט כמו "אני לא תוקף את הפורום, רק את הבטלנים ששורצים בו" ממש לא מתקבל בברכה, וחבל שאתה כותב את זה פה ולא באתר שלך... כבר התרגלנו לראות שם כאלה דברים. ככה זה שאתה כל היום מול האתר...

ohad m

New member
אבשי היקר ../images/Emo99.gif

אז ככה, יש לי באמת כמה דברים להגיד לך. דבר ראשון, אני מוכרח לציין שאני באמת אוהב את האתר שלך, אפילו את העיצוב ה(טיפה) שנוי במחלוקת (שכבר נפתרה) ולדעתי אתה לא מעדכן מספיק, אבל כשאתה כן מעדכן, אני נהנה מכל רגע. דבר שני - יש פה הרבה אנשים טובים, הבטלנים שדיברתי עליהם הם מיעוט פה. דבר שלישי - האמת היא שאני משקיע כ-10 דקות ביום באתר שלי, וכל עדכון לוקח לי בסביבות ה-5 דקות גג, ככה זה שיש בלוגר. ותאמין לי, אני בן אדם די עסוק. חוץ מזה רק רציתי לשאול מה עם השותף לחדר שלך - מתי הוא יכתוב עוד ? נהנתי מאוד מהפעם האחרונה. ביי, אוהד

אבשי ג

New member
מממ... לגבי...

העדכונים, זה קשה. וזה באמת נושא לדיון חדש וחבל שהוא יתפספס פה אבל אולי הוא יעלה עוד פעם בהזדמנות. העניין הוא שבזמן האחרון אני מרגיש שלקחו ממני את האתר. מה זאת אומרת? כל הפרסום הזה וכל זה שבמקום 6 אנשים שנכנסו לאתר שלי מידי יום בתחילת דרכו (שבטח חצי מהם היו אני שבאתי לבדוק אם השאירו לי הודעות בספר מבקרים) נכנסים היום מספר תלת ספרתי בשבוע ובחודש האחרון זה היה ארבע ספרתי בחודש. הכל בגלל הפרסום הזה. אני מרגיש שאני לא יכול לכתוב בחופשיות. דברים שהרשיתי לעצמי לכתוב פעם כי ידעתי שחוץ ממני ועוד שניים שלושה אף אחד לא קורא, לא הייתי מעז לקרוא היום שאני יודע שיש אנשים שכמו ציפורי טרף רק מחכים לאיזה משהו שיהיה להם על מה לדבר. ומה זה איכפת לי אתם שואלים? לא לתת להם את הפאקינג הנאה הזו. לא על הגב שלי הם יעשו את זה. כל הדברים האלה גורמים לי לצנזר את עצמי. אני כבר לא מרגיש שזו הפינה הקטנה שלי להוריד דברים מהלב אלא מן מקום שאני צריך לספק את הקוראים. זה קצת איבד מהמשמעות והחזון שראיתי לאתר. אז כתוצאה מכל זה יש לי פחות נושאים לכתוב עליהם, הם גם יותר כלליים ופחות אישיים, וזה מצחיק, כי הסיבה שגרמה לאנשים לאהוב את האתר פשוט אוכלת את עצמה וזה מן מעגל סגור שאני לא יודע איך בדיוק יוצאים ממנו. אני כבר לא נהנה כמו קודם מהכתיבה, וקורה אפילו שאני מרגיש שהכתיבה הפכה לעול ולמחויבות. ============================================ ולעניין, לי קשה לכתוב כל יום. אני לא חושב שהחיים שלי מספיק מעניינים כדי לרתק אנשים ולגרום להם לחזור יום יום והם רק ימאסו באתר שלי אם אני אעשה את זה. והעניין שדוקא את הדברים היותר מעניינים בחיים שלי שכן היו יכולים לגרום לאנשים להיות מרותקים, אני מרגיש שאני לא יכול לכתוב מהסיבות שכתבתי למעלה. כנראה שאנחנו טיפוסים שונים ולי הפורמט הזה של יום יום, לא ממש מתאים. וגם אתה צודק, שיש בלוגר זה יותר קל. רק טקסט, לא צריך להעמיד ולא כלום. יש מחשבה, שופכים אותה והולכים לישון. אצלי המצב שונה. צריך תמונה וחשוב גם שהיא תהיה קשורה. צריך עימוד, צריך להעלות לשרת... בלאגן... ולגבי גילי, (פה היה קטע שהחלטתי למחוק כי כדאי שאני אדבר עם גיל לפני שאני כותב את זה פה) אבל בגדול, אני מקוה שזה יהיה בקרוב. אני לא מתכוון לרדוף אחריו. אם זה לא ילך... אז לא...

איה@

New member
אבשי ../images/Emo26.gif

הסוגיות שהעלת כאן הן משמעותיות עקרוניות וחשובות! (חבל שהן כאן בשירשור - ואם יהיה צורך נפתח שירשור חדש - הנושא חשוב) אני יכולה רק להגיד לך - שאני באופן אישי מתלבטת בכל פרק שאני כותבת עם התהיות האלה. אני רוקדת טנגו עם "החשיפה" צעד קדימה, ושניים אחורה...... ברור לי לחלוטין - (וזה חבל..) שאני לא יכולה ולא כותבת - את כל האמת שלי. אולי עוד אעיז יותר בעתיד.....ואולי לא. נראה לי שההתלבטות הזו קיימת אצל כולנו - בעיקר שגם אנשים מהעולם האמיתי קוראים אותנו, ואי אפשר להסתתר מאחרי הזהות הוירטואלית. אולי זו עיצה שנוכל לתת לחדשים......... ההתלבטויות שלך - מעידות על רגישות - תכונה מוערכת מאד בימנו.
איה.

ohad m

New member
אבשי ../images/Emo80.gif

אני מבין ללבך, למזלי אין לי עכבות בקטע הזה, ואני איכשהו כן מצליח לכתוב את אשר על ליבי ולשמור על מידה מסוימת של פרטיות. זה לא נשמע אולי כל כך טוב, אבל מההתחלה היה ברור לי שלאתר שלי יהיו הרבה קוראים ביום מן הימים, ולכן השכלתי מראש לקבוע מה אני כן חושף ומה אני לא. תשב עם עצמך, תעשה חושבים, תחליט איך אתה רוצה להמשיך, על השאר דיברנו כבר ב-20 אצבעות, אז אין צורך לחזור על זה פה. אוהד

אבשי ג

New member
אני כנראה לא חשבתי כל כך רחוק...

אולי לא תארתי לעצמי שאני בכלל מסוגל לכתוב בצורה שתגרום לאנשים לחזור. והיום, אני תקוע... אני לא יכול לכתוב אותו דבר. אני באמת שוקל את המשך צעדי. תודה בכל אופן

נוי ה

New member
ילדי הגן ?? דווקא אפשר ללמוד מהם..../images/Emo141.gif

היי , אני חדשה כאן ואגב גם גננת....ולידיעתכם, אין כמו ילדי הגן להתיחסות ולקבלת פנים הכי מלבבת שיש.....אז אל נא תשמיצו את ילדי הגן, ראו בהם דווקא מודל מקסים לחיקוי בטח בכל מה שקשור לתשומת לב והבעת אהבה והלוואי והיינו סובלנים אחד לדברי השני ולמשוגות השני כפי שהילדים יודעים. לידיעתכם אצלם אין דיעות קדומות ,אין אפליות על רקע של דת או צבע... אבל בעצם יש קצת אפליות על רקע של מין...(הבנות עדיין לא כל כך רוצות לשחק עם הבנים)....בטח המקטרגים ביניכם יתלוננו שאני סתם מלהגת......אבל זה גורם לי לחיוך גדול.. נויה.

איה@

New member
נוי - מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif

למעלה