יש לי בשורה

night mistress

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

אני כ"F שמחה בשבילך יקירתי.. אמרתי לך שיקח לו כמה חודשים להתאושש נכון?
ומזל טוב מאמי. אוהבת.

מזי א

New member
יקירתי ../images/Emo57.gif

איך שמחת אותי, ממש . מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים ומאחלת רק טוב והמון בהצלחה.

yiska11

New member
איזה יופי!

נכנסתי לפה אחרי חודשים שלא הייתי וזה הדבר הראשון שאני קוראת!!! מגניב וסבבה לשמוע!!! רק שמחות והמון מזל (טוב.....)

איזה בשורה טובה

נכנסתי לכמה דקות מאד עייפה ועשית לי את הלילה שמרי על עצמך בלךי מאמצים יותרים ובעזרת השם וברכתו ועוד כמה חודשי המתנה נראה אמא נולדת

lital_helmer

New member
נכון אך פעם לא להאמין לרופאים

עם תחזיות קודרות ואני למדתי את זה על בשרי!! המון המון

ליטל, אכן... לפעמים כשתחושת הבטן

שלך כל כך חזקה והיא בניגוד למה שהרופא חושב... אז תדעי... שאת עומדת לנצח. אני בטוחה שיש לך מושג... איזו תחושת עוצמה את מקבלת לאחר שהלכת עם תחושת הבטן והייעוד שלך ולא הקשבת לנבואתו הקודרת של הרופא... שהתבררה כמוטעית. למדתי... שלמרות שרופא בדרך כלל צודק... יש פעמים שהתחושה המוקדמת שלך... מתגלית כנכונה. ולפעמים צריך קצת להתעקש ולומר לרופא/ה מה בדיוק את רוצה ואיך את רוצה שזה יקרה. ולומר לעצמך שאף רופא לא יחליט בשבילך מה יהיה או לא יהיה... זה לרוב בידיים ובאמונה שלך לגרום למה שרצית שיתרחש. המשך לילה טוב ומקסים לך.

doritg1

New member
מזל טוב

מזל טוב מליתו,אני מאחלת לך הריון קל ומרגש.אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור כשורה.מאוד ריגשת אותי והכנסת בי תקווה שגם אצלי זה יקרה.

מיליתו... את גדולה מהחיים... אם

עדיין לא ידעת את זה עד היום... אם אחרי הכימותרפיה וההקרנות הצלחת להכנס להריון...? ניצחת אותם בגדול ! את כולם. את הסיכויים הנמוכים שזה יקרה... את הנבואות הקודרות של הרופאים. את המחלה. ואת החיים עצמם !!! מורידה בפנייך את הכובע. ואם במקרה, בלי כוונה... גם יהיו לך תאומים מההריון הזה... אני מבטיחה לרקוד את ריקוד הגשם האינדיאני... לילה שמח לך.

lili the one

New member
ידעתי שתצליחי.

עם כוח רצון ונחישות כשלך הרי ברור היה שזה רק עניין של זמן.

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמחתי לקרוא כל הכבוד. מחבקת אותך רויטל, אשמח לקבל פרטים, או לדעת את ההתפתחויות זאת רויטל שרצתה להעזר בך בזריקות אינטרפרון, זוכרת?

למעלה