יש לי דילמה

אביבaviv

New member
אנשים!

כנראה לא ראיתם את ההודעה הקודמת שלי אז אני מפנה את תשומת לבכם להודעה שלי מלמעלה "שכנעתם" אני מבקשת לקרוא אותה לפני שאתם כותבים תגובה

adva g

New member
כל הכבוד על ההחלטה! ../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

כל הכבוד על החלטתך להפסיק בצריכת כבד אווז, שלדעתי כל אדם צריך להפסיק לצרוך (גם בגלל הפן הבריאותי). בנוגע לצמחונות, זאת סטיגמה מאוד נפוצה שצמחונות מזיקה לבריאות, כשאני צמחונית בעצמי ולא חסר לי דבר, ורבים כמוני. אולי יום אחד תהיי צמחונית ותיווכחי בעצמך. בכל מקרה- בהצלחה בהמשך דרכך!

vegan

New member
לאביב

אני מברך אותך על החלטתך להמנע מכבד אווז ועל רצונך לעזור למען בעלי החיים. אני סבור שכל אדם שמעוניין בכנות לעזור לבעלי החיים מוזמן להצטרף לפעילויות. הדרישה היחידה היא לא להציג דיעות המנוגדות לאלה של הארגון שמארגן את ההפגנה. ההכרה בזכויות בעלי חיים מצד אחד עם סירוב להמנע מניצולם באורח החיים האישי נובעת בעיקר מחוסר בידע. חוסר ידע זה קיים אצל רוב האנשים מכיוון שחברה האוכלת ומנצלת חיות ממהרת לספר לכולם על כל הסבל הכרוך בכך. מטרתה העיקרית של אנונימוס היא להעביר את הידע על הסבל הרב שנגרם לבעלי החיים על ידי האדם. אלה שנחשפים למציאות, המתועדת היטב על ידי אנונימוס, מבינים שלא ניתן לאכול חיות מבלי לגרום להן סבל רב. המוצר המכונה "כבד אווז" הוא למעשה כבד חולה של אווז, אשר כתוצאה מהמחלה מתנפח למימדים עצומים ומתמלא שומן. כבד בריא של אווז הוא שונה לחלוטין ולא ניתן לייצר ממנו את המוצר המוכר כ"כבד אווז". אין ספק שגרימת מחלה חמורה לאווז היא התעללות קשה ועל כן ברור שלא ניתן לייצר כבד אווז שאינו כרוך בהתעללות. אני בטוח שכאשר תדעי מה עובר על הפרות והתרנגולות עד שהן מגיעות לצלחתך, לא יהיה צורך לשכנע אותך להפוך לצמחונית. כאשר זה יקרה, חשוב שתעזרי באנונימוס כדי לדעת איך לעשות זאת בצורה אחראית ולהנות מהייתרונות הבריאותיים של התזונה הצמחית. בינתיים אני מציע שתגיעי לפעילויות של אנונימוס, אשר את מרגישה בנוח להגיע אליהן ותצרי קשר עם אנונימוס כדי ללמוד יותר על הנושא. אנונימוס 03-5226992

vegan

New member
התכוונתי "אינה ממהרת..."

...מכיוון שחברה האוכלת ומנצלת חיות אינה ממהרת לספר לכולם על כל הסבל הכרוך בכך...

cwen

New member
אני לא צמחונית, מהסיבות שציינת

אבל אני לא נוגעת בבשר אווז מתוך עיקרון. לא רק הכבד, בכלל בשר אווז. אני לא מוכנה שהמפטמים המתעללים ירוויחו ממני. אבל זה לא צריך להפריע לך לפעול נגד זה - אפילו אם את אוכלת את הכבד. זאת אומרת, עדיף שתפעלי מאשר שלא תפעלי.

לפחות את האמת...

הרבה אנשים מוכנים לזה, אז מותר להגיד, "אני אוהבת מידי בשר כדי לוותר"... בכל אופן, במשמרות מחאה/הפגנה אכן אין מקום לאנשים שאוכלים כבד אווז. הם פשוט קשורים מידי לתעשייה הזו ותומכים בה, אז זו כן צביעות. אני מכירה לא מעט אנשים שהתגברו על התענוג הגדול והפסיקו לאכול כבד אווז מטעמי מוסר, אפילו שהם ממשיכים לאכול מוצרי בשר אחרים. כבד אווז זה גם מאוד לא בריא, מלא שומן רווי וכולסטרול. זה נראה לי כמו "אני מתנגד עקרונית לדעות עקרוניות"... לשיקולך, נטע התרנגולת

למעלה