יש לי היום יומולדת. 02. 08. 28,

א י י ב י

New member
מזל טוב ! ../images/Emo39.gif

עד מאה כעשרים. שתמשיך לרקוד, ליצור, להרקיד ולהנות. הרבה בריאות.

בקר טוב ו"מזל טוב" !!!

ליום טוב היקר ! יום הולדת זה אירוע העובר עלינו כל שנה ומסמן שני דברים, אחד שמח ואחד עצוב : שמח - ששרדנו ועברנו בשלום את השנה. עצוב - שהנה גדלנו והזדקנו בעוד שנה. לך יום טוב היקר, בשמי ובשם חברי הפורום, אני מאחלת ש"תשאר צעיר לנצח". הנה אני מקדישה לך שיר מתאים (רני קליינשטיין) : שישמור אותך האל, ויגשים משאלתך, שתעשה בשביל אחר, והוא למענך, שתגע בכל כוכב, ותטפס על כל שלב, שתשאר צעיר לנצח. שתגדל להיות צודק, שתדע לראות את האור, ולמצוא את האמת, בתוך החשך הגדול, שתמיד תהיה חזק, אל תשחק את המשחק, שתשאר צעיר לנצח. שיהיו ידיך עסוקות, וצעדיך מהירים, שיהיה ביתך יציב, מול רוחות השינויים, שבלבך תהיה שמחה, וישירו את שירך, שתשאר צעיר לנצח. בהערכה ובהוקרה רבה : "מזל טוב". מירי.

למירי

מי שם אותך נציגה של כלל חברי הפורום? יפה לאחל מזל-טוב לחבר, אבל למה גם בשם החברים האחרים? ואולי הם לא רוצים לכתוב את אותה הברכה בדיוק? למיטב הבנתי מי שכותב כאן בפורום יודע קרוא וכתוב ויכול לאחל ברכות בשם עצמו... אז לעניין: ליקירנו יום טוב-עד 120 שנות אושר בריאות ומחול ממני סתיו לבן החדשה

stivgold

New member
ל- סתיו לבן

אני לא מבין את תגובתך, מירי מרגישה חופשיה בפורום בגלל השיתוף שיש לה עם רוב חברי הפורום. אני בטוח שמירי היתה מחמיאה לך אם את היית מאחלת ליום-טוב בשם הפורום, חוץ מזה מה הפריע לך לעשות זאת. שיהיה לך ערב נעים.

עוז 2002

New member
סתיו צודקת...

אני מניח שכולנו מאחלים ליום טוב את כל הטוב שרק ניתן. עם זאת אני מבין שסתיו התקוממה נגד השימוש בסמכות שלא ניתנה. אף אחד לא יכול לדבר בשם אחרים כשלא נבחר לייצג אותם, בלי קשר כלל לתוכן ההודעה, ובכך אני מסכים עם הגישה העקרונית של סתיו. חישבו על זה.

לברך בשם חברים - תמיד טוב.

לעוז. כדי לברך חבר פורום ב"מזל טוב" לא צריך רשות או סמכות ואין צורך לעשות משאל עם או בחירות. הבקר שמעתי ברדיו שראש עיריית חיפה מר מצנע ברך את מכבי חיפה להשגה הספורטיבי אמש. האם מצנע ברך גם בשם הפועל חיפה, תושבי ואדי סאליב, ואדי ניסנס וכו´ ? מותר לברך (לא לקלל) חבר לפורום בשם חברים אחרים. ולסתיו לבן : מדוע את קוראת ליום טוב "יקירנו" בלשון רבים ? לך מותר ? וברכה לכווווולם ! בריאות ואושר. מירי.

2404311

New member
למירי

אז מה.... את חושבת שאת איזה ראש עיריה של איזה מושב או קהילה או של עיר??? לראש עיריה זה כמו ראש הממשלה מותר לו לעשות דברים כאלה וזה גם רצוי. הבנתי את הכוונה הטובה שלך לברך אותו אבל עשית טעות, ופה צריכה להיות התנצלות לפני סתיו לבן ולא לרדת עליה כי היא צודקת. ואין עוררין על כך.. אז בבקשה. לי-מור דרך אגב, איפה ההרקדה ברעננה. אני גרה באיזור, אשמח לדעת.

MosheFromNY

New member
הנה מפה

המקום היכל הספורט העירוני רעננה הצבע כתום מגרש חנייה כניסה נוחה מצומת רעננה/כ"ס צפון

2404311

New member
לסטיב

אני לא מעוניינת שתברך את האיש הזה בשמי נ ק ו ד ה. אני בירכתי אותו בשם עצמי פשוט הקול המתנשא שלה לא מוצא חן בעניי תודה לי-מור

הכל ענין אישי

"פשוט הקול המתנשא שלה לא מוצא חן בעניי" - זה את אומרת, לכן הכל עניין אישי ולא עקרוני, תודה לך, פשוט פתרת את העניין במשפט אחד שלך.

הערה לא במקום !

לסתיו מירי ברכה את יום טוב בשמה ובשם החברים ועשתה זאת בחן. הערתך למירי לא במקום. דבל´ה.

2404311

New member
לדובלה

אל תתערב סתיו לבן צודקת שכל אחד יברך בשם עצמו אין לה שום זכות לברך אותו בשם כולם אני חושבת שהוא איש מקסים וכל אחד יכול לברך בשם עצמו יש לו מספיק אנשים שאוהבים אותו שירצו לברך בשם עצמם.. אז דיי להיות הסנגור של מ י ר י שלך. לי-מור

פלורנס1

New member
מזל טוב

ליום טוב מזל טוב ליום הולדתך הנני מאחלת לך שנות בריאות ושתמשיך לרקוד עד כלות

2404311

New member
לפלורנס1

חיכתי לראות אותך אתמול אצל ירון אלפסי ושאלתי דווקא עליך חבל שלא באת בסוף ביי לי-מור

מזל טוב והלוואי

שכל המשאלות שלך תתגשמנה ושכל הדברים הטובים שאתה מאחל לזולת יתגשמו ובכלל.... שתהנה ממה שאתה עושה.

למעלה