יש לי היום יומולדת. 02. 08. 28,

ליום טוב החביב ../images/Emo65.gif

שפע ברכות... תאריך הלידה שלך מוביל אותנו למזל בתולה אשר עליהם נאמר שהם פרפקציוניסטים ועובדים קשה.. אז ידידנו היקר : אני מאחלת לך אמנם לעבוד קשה אבל.. ובעיקר ברקודי עם כי שם זו גם עבודה קשה עם הרבה הנאה בצידה. ויחד עם זאת נחת ואושר עם המשפחה.

ציפיש

New member
ברכותי החמות

ליום טוב החביב, מיטב הברכות והאיחולים. המשך בדרכך הברוכה להרקיד, לשיר ולשמח את הסובבים......

קורין1

New member
המון ברכות ואיחולים ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|בלון

ליום הולדתך באהבה

לפי הברכות - אחלה פורום

גם אני שלחתי ברכה , אבל במסר אישי, כדי לא לעבור על התקנות של מנהלנו - ירון. לפי פרץ הברכות, יום ההולדת - הפך לאירוע מרכזי שלנו, בפורום. ומוכיח על גיבושנו. והעיקר - על מרכזיותו של יום טוב בקרבנו. לך יום טוב - כה לחי, ויישר כוח. מידידך - חבר

קורין1

New member
ולמה לא לברך....?

אני לא חושבת שיש רע בזה לברך בפורום, אני חברה במ"ס פורומים נוספים, ובכולם מברכים, זה לא שזה מן שרשור שנמשך ונמשך..... תחשוב על זה...... באהבה

מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif המון

ברכות לא יספיקו ליוצר מדריך ומרקיד כמוך, אז נגיד רק המשך ככה ותן לנו להנות ממה שאתה יודע לתת מעצמך יום יום........... המון המון

ליום -טוב החביב.אותי לא ראית שאני

מברך אותך ליום הולדתך.אבל אני מתאר לעצמי שאתה יודע טוב מאד שאני ברכתי אותך בליבי בכל הברכות הטובות שיכולות להיות לאדם מיוחד כמוך.אני כמובן גם מברך אותך כל יום לאחר שאני קורא את מה שאתה כותב.זה האופי שלי.

2404311

New member
מזל טוב לך

שיהיה לך רק אושר בחיים ותהנה מכל רגע לי-מור

2404311

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif שיהיה לך מזל טוב

שוב מזל טוב שיהיה לך סוף שבוע משגע לי-מור

avigal23

New member
ליום טוב!../images/Emo49.gif

קצת {הרבה} באיחור {למרות שגם הקדמתי}...
[URL='target=_blank'] מזל טוב[/URL]
ל
יום טוב
המון בריאות עושר אושר...שמחת חיים כל הברכות הרגילות... כמה שקצת זמן דיברנו אנחנו מכירים הרבה יותר,לכן אני מאחלת לך שתמשיך להיות כמו שאתה,מרקיד יוצר ואיש נפלא!
אני מאחלת לך את כל הברכות וכל האיחולים האפשריים. שכל מה שתחפוץ בו יהיה שלך!

למעלה